За добро или лошо ударих греда. При това горна и странична заедно Samsung S4 VE е изчерпан в Мтел, нямат наличност. Яд ме е много. Имам въпроси относно LG G2, притеснява ме момента с Non-removable Li-Po 3000 mAh battery....... Някой може ли да сподели преки впечатления от G2-то? Другото, което не ми харесва е, че няма планиран ъпдейт до 5.0.Още питанки - има ли много приложения по дефаулт инсталирани и ръннати? Важен въпрос - камерата прилични снимки ли прави?Общо взето яко карък!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на мобилен телефон Q1 2015
Collapse
X
-
LG G2 съм го цъкал само в магазина и правеше много добри снимки, почти винаги на фокус, което не е лесно при това изкуствено осветление. Разбира се, гледам ги на екрана на телефона. Добър екран също. Копчетата за звука са на гърба, което е доста дразнещо, но може би се свиква. Върти ми се, че съм чел за някакъв хроничен дефект поне с първите бройки, но не помня, провери из форумите.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
-
tyson написа:Имам въпроси относно LG G2, притеснява ме момента с Non-removable Li-Po 3000 mAh battery....... Някой може ли да сподели преки впечатления от G2-то? Другото, което не ми харесва е, че няма планиран ъпдейт до 5.0.Още питанки - има ли много приложения по дефаулт инсталирани и ръннати? Важен въпрос - камерата прилични снимки ли прави?Общо взето яко карък!
Коментар
-
Ходих да си поиграя с него. На 90% съм го взел Добре снима, и реагира мигновенно. Шетните по дефаулт знам как да ги махна, но се надявах да не стигаме до руутване.След кратък обзор на нета стана ясно, че ще има 5.0 за него.Остана само като минуси:1. Батерията 2. Няма слот за карта."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
tyson написа:Ходих да си поиграя с него. На 90% съм го взел Добре снима, и реагира мигновенно. Шетните по дефаулт знам как да ги махна, но се надявах да не стигаме до руутване.След кратък обзор на нета стана ясно, че ще има 5.0 за него.Остана само като минуси:1. Батерията 2. Няма слот за карта.
Коментар
-
tyson написа:За добро или лошо ударих греда. При това горна и странична заедно Samsung S4 VE е изчерпан в Мтел, нямат наличност. Яд ме е много. Имам въпроси относно LG G2, притеснява ме момента с Non-removable Li-Po 3000 mAh battery....... Някой може ли да сподели преки впечатления от G2-то? Другото, което не ми харесва е, че няма планиран ъпдейт до 5.0.Още питанки - има ли много приложения по дефаулт инсталирани и ръннати? Важен въпрос - камерата прилични снимки ли прави?Общо взето яко карък!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
G2 получава ъпдейта. Постоянно ми излиза като търся информация за моето Moto G Телефоните на Samsung са с най-лошо качество на изработка, с най-смотан и бавен интерфейс и с най-добри маркетинг и реклама."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
VIT написа:Напълно подкрепям за Самсунг, нищо особенно не са, а маркетинг.За мен смартфоните са два.Nexus и iPhone.Другото е компромис."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
1. Тази тема не трябва ли вече да се преобразува на "2015"?2. Като ви гледам как насърчено говорите за телефоните, все едно виждам как се връщаме 10-13 години назад.Тоя имал такава камера, ама ония бил с 2.5мА по-добра батерия. На тоя леко в горния ъгъл има един отвор, който се вижда под микроскоп с увеличение х200...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар