Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на мобилен телефон Q1 2015

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на мобилен телефон Q1 2015

За добро или лошо ударих греда. При това горна и странична заедно Samsung S4 VE е изчерпан в Мтел, нямат наличност. Яд ме е много. Имам въпроси относно LG G2, притеснява ме момента с Non-removable Li-Po 3000 mAh battery....... Някой може ли да сподели преки впечатления от G2-то? Другото, което не ми харесва е, че няма планиран ъпдейт до 5.0.Още питанки - има ли много приложения по дефаулт инсталирани и ръннати? Важен въпрос - камерата прилични снимки ли прави?Общо взето яко карък!
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

LG G2 съм го цъкал само в магазина и правеше много добри снимки, почти винаги на фокус, което не е лесно при това изкуствено осветление. Разбира се, гледам ги на екрана на телефона. Добър екран също. Копчетата за звука са на гърба, което е доста дразнещо, но може би се свиква. Върти ми се, че съм чел за някакъв хроничен дефект поне с първите бройки, но не помня, провери из форумите.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

tyson написа:
      Имам въпроси относно LG G2, притеснява ме момента с Non-removable Li-Po 3000 mAh battery....... Някой може ли да сподели преки впечатления от G2-то? Другото, което не ми харесва е, че няма планиран ъпдейт до 5.0.Още питанки - има ли много приложения по дефаулт инсталирани и ръннати? Важен въпрос - камерата прилични снимки ли прави?Общо взето яко карък!
      Ползвам такъв за служебен от няколко месеца, като цяло съм много доволен от телефона.Много рядко го ползвам за разговори, основно за имейл и браузване и детето му скъсва задника от игри. До сега не съм виждал лагване, малко му е странно сетинг менюто ама иначе като цяло ми допада. Не съм чел дали ще ъпдейтнат до 5-цата, щото ми е все тая за него.Спокойно си изкарва 24 часа с доста ползване. Ако не се играе на него и 2-3 дена е изкарвал.Да, копчетата за звукът са на гърба му, ама се свиква. Иначе едно от нещата, които аз ползвам много е двойно почукване на екрана за включване и изключване. Доста е удобно и като съм свикнал чукам и на екраните и на други телефони... Като обобщение бих казал, че съм доста доволен от телефона, просто мен ме би ме дразнило това ако го купувах за мой, че няма да им софтуерна поддържка повече.

Коментар

tyson, в събота чакам приятел с LG G2 на гости и му давам клавиатурата да ти драсне няколко реда на твойте въпроси, дано да се сетя навреме преди да сме захапали бутилката само
        punto HGT

Коментар

Никой не каза дали е наинсталиран с много приложения по дефаулт?Още съм в размисъл...

Коментар

tyson написа:
            Никой не каза дали е наинсталиран с много приложения по дефаулт?Още съм в размисъл...
            Има доста инсталирани, от които аз не ползвам нито едно.Ама ако толкова те дразнят, рутваш и ги разкарваш.

Коментар

Ходих да си поиграя с него. На 90% съм го взел Добре снима, и реагира мигновенно. Шетните по дефаулт знам как да ги махна, но се надявах да не стигаме до руутване.След кратък обзор на нета стана ясно, че ще има 5.0 за него.Остана само като минуси:1. Батерията 2. Няма слот за карта.

Коментар

tyson написа:
                Ходих да си поиграя с него. На 90% съм го взел Добре снима, и реагира мигновенно. Шетните по дефаулт знам как да ги махна, но се надявах да не стигаме до руутване.След кратък обзор на нета стана ясно, че ще има 5.0 за него.Остана само като минуси:1. Батерията 2. Няма слот за карта.
                Слота за карта е минус поне за мен и за това личния ми телефон е с 64 гб, но пък за мен батерията не е чак такъв голям минус, пак казвам при мен с тормоз изкарва цял ден. Като се има в предвид че служебния ми имейл е качен през едно нещо което е тотален боклук и дърпа яко батерия. До сега не ми се е налагало да сменям батерия дори и когата телефона е имал такава опция. Предполагам, че няма да играеш по 3-4 часа всеки ден та да мислиш батерията, но всеки си знае как си ползва телефона.

Коментар

tyson написа:
                  За добро или лошо ударих греда. При това горна и странична заедно Samsung S4 VE е изчерпан в Мтел, нямат наличност. Яд ме е много. Имам въпроси относно LG G2, притеснява ме момента с Non-removable Li-Po 3000 mAh battery....... Някой може ли да сподели преки впечатления от G2-то? Другото, което не ми харесва е, че няма планиран ъпдейт до 5.0.Още питанки - има ли много приложения по дефаулт инсталирани и ръннати? Важен въпрос - камерата прилични снимки ли прави?Общо взето яко карък!
                  До вчера и брат ми беше пред дилемата: Samsung S4 VE и LG G2(също от М-тел). Е трябваха му точно 5-10мин. за да вземе решението... и то бе LG G2. За съжаление се предлага само 16GB. версия, но някак ще го преглътне.Не знам защо се чувстваш прецакан, при условие че LG G2 си е по-добре спрямо S4 от където и да го погледнеш (като изключим липсата на слот за SD). Значително по-качествена изработка, по-голям и качествен дисплей включително и съотношението на усвоена площ дисплей/тяло, по-добър процесор и видео, отлична камера с оптична стабилизация на фото и видео заснемане, по-мощна батерия (която при реални условия издържа повече спрямо тази на S4), а да има и радио (за тези които го ползват). Сток приложенията в S4 са значително повече спрямо тези на LG G2, ако то добавим и значително тромавия TouchWiz UI на Samsung, картината става плачевна.p.s. И защо реши че G2 няма да получи официален Lollipop, дори вероятността да го получи преди S4 е голяма.p.s.1. За да не звучи че съм фанатизиран фен на една от дискутираните марки, ще упомена че ползвам Note II, но съм на път да го сменям с LG G3 32GB. ако ли не ще си остана в "семейството" с Note 4.
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

G2 получава ъпдейта. Постоянно ми излиза като търся информация за моето Moto G Телефоните на Samsung са с най-лошо качество на изработка, с най-смотан и бавен интерфейс и с най-добри маркетинг и реклама.
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Напълно подкрепям за Самсунг, нищо особенно не са, а маркетинг.За мен смартфоните са два.Nexus и iPhone.Другото е компромис.

Коментар

VIT написа:
                        Напълно подкрепям за Самсунг, нищо особенно не са, а маркетинг.За мен смартфоните са два.Nexus и iPhone.Другото е компромис.
                        А Galaxy Nexus? Много китайци имат по-добра сглобка от върхови модели на Самсунг, но факт - продават ги.Разочароваща ми се вижда цената на Motorola Nexus 6 ~1000 лв. Днес е започнал ъпдейта на Moto G и Moto G2 в Индия. Цял ден цъкам CHEK, ама няма :D
                        "Без сърца, сме просто машини"
                        Toyota Prius 1.5 Hybrid
                        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Huaweii Ascend P7 също не е лошо телефонче в ниския ценови клас.
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

1. Тази тема не трябва ли вече да се преобразува на "2015"?2. Като ви гледам как насърчено говорите за телефоните, все едно виждам как се връщаме 10-13 години назад.Тоя имал такава камера, ама ония бил с 2.5мА по-добра батерия. На тоя леко в горния ъгъл има един отвор, който се вижда под микроскоп с увеличение х200...
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ако не ми мине котка път, скоро ще се похваля с Г2.

Коментар

Working...
                              X