Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на мобилен телефон Q1 2015

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

всъщност се оказа, че съм гледал за KAZAM Trooper 5.5, но характеристиките май са същите.
    Drive It Like You Stole It | Гараж
    RIP Fiat Tipo '92 1.6

Коментар

Stann написа:
      всъщност се оказа, че съм гледал за KAZAM Trooper 5.5, но характеристиките май са същите.
      Благодаря.
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Вземи си Moto E - ~180 лв.http://www.mobilebulgaria.com/mobile...otorola-moto-e
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колеги дайте да ви питам, тъй като съм решил да взема телефон, не държа да е чистак нов от магазина, но да е с гаранция, та общо взето съм се спрял на LG G3 32GB 3GB RAM (може да се намери между 500-600 лева с остатък от година гаранция), 16GB 2RAM за тея пари най-мнoго 2 месеца използван. Заслужава ли си? Другото е вече Huawei Honor 6, но с 2 SIM, тъй като гледам само те поддържат 3G на 900 Mhz ( в по-малките населени места операторите до колкото знам са на тази честота), както и 4G на 1800 (която може би ще е бъдещата за 4G), но тук опираме с цената, тъй като може да се вземе само нов около 650-680 лв. Общо взето останалия избор е Sony Z3, HTC One M8 и Lenovo Vibe X2. Можете ли да ме посъветвате кой според вас е по-добрият избор?
          FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

HTC One M8
            Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

HTC Desire 820 vs HTC One Mini 2, поне по показатели, процесор/дисплей/рам, Desire-a е в пъти по-добър, но пък Mini-то е по-скъпо? Пропускам ли нещо?
              Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

взех G3, за сега съм очарован от дисплея, камерата и лекотата с която работи (стокова близалка е)
                FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

tambuhtaneca написа:
                  взех G3, за сега съм очарован от дисплея, камерата и лекотата с която работи (стокова близалка е)
                  Съъъ ситиш...
                  Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                  Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Я да ползвам темичката.От къде в момента е най-изгодно за покупка на iPhone 6.П.П Моля само Айфон хейтърите да си спестят писането от сорта- "ти си луд" , "не си добре" и др.

Коментар

Има го за по 1 200 лв. Не си луд, но понеже и аз скоро търсих нещо от сорта - Самсунг Галакси С6 Ейдж е сто пъти по-добър - с по-добри параметри и е в тоя ценови диапазон. Съвсем малко отгоре, ако трябва да съм точен. Аз това взех. :D

Коментар

В средата на септември (9 септември пресконференцията) се очаква новия модел айфон, излезе ли при всички положения стария ще поевтинее, защо не изчакаш месец.

Коментар

VIT написа:
                          Я да ползвам темичката.От къде в момента е най-изгодно за покупка на iPhone 6.П.П Моля само Айфон хейтърите да си спестят писането от сорта- "ти си луд" , "не си добре" и др.
                          До преди дни имаше няколкодневен "Хепи дей" в "Техномаркет". Въпросния телефон беше с 8% отстъпка и идваше на доста прилична цена... Без обвързващи договори и най-важното отключен към всички оператори.
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

ls1 написа:
                            В средата на септември (9 септември пресконференцията) се очаква новия модел айфон, излезе ли при всички положения стария ще поевтинее, защо не изчакаш месец.
                            Ееее, Аз за никъде не бързам.

Коментар

На 25.09 се очаква новия iPhone 6s , а тук кога ли ще се появи?

Коментар

Октомври, Ноември, най-вероятно...

Коментар

Working...
                                X