всъщност се оказа, че съм гледал за KAZAM Trooper 5.5, но характеристиките май са същите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на мобилен телефон Q1 2015
Collapse
X
-
Вземи си Moto E - ~180 лв.http://www.mobilebulgaria.com/mobile...otorola-moto-e"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Колеги дайте да ви питам, тъй като съм решил да взема телефон, не държа да е чистак нов от магазина, но да е с гаранция, та общо взето съм се спрял на LG G3 32GB 3GB RAM (може да се намери между 500-600 лева с остатък от година гаранция), 16GB 2RAM за тея пари най-мнoго 2 месеца използван. Заслужава ли си? Другото е вече Huawei Honor 6, но с 2 SIM, тъй като гледам само те поддържат 3G на 900 Mhz ( в по-малките населени места операторите до колкото знам са на тази честота), както и 4G на 1800 (която може би ще е бъдещата за 4G), но тук опираме с цената, тъй като може да се вземе само нов около 650-680 лв. Общо взето останалия избор е Sony Z3, HTC One M8 и Lenovo Vibe X2. Можете ли да ме посъветвате кой според вас е по-добрият избор?FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ
Коментар
-
tambuhtaneca написа:взех G3, за сега съм очарован от дисплея, камерата и лекотата с която работи (стокова близалка е)Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
VIT написа:Я да ползвам темичката.От къде в момента е най-изгодно за покупка на iPhone 6.П.П Моля само Айфон хейтърите да си спестят писането от сорта- "ти си луд" , "не си добре" и др.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Октомври, Ноември, най-вероятно...Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар