Самсунг много бързо спират поддръжката на моделите си.Купих на жена ми НОТЕ 2 още като излезе ,много беше доволна от него ,но за 2год получи един единствен ъпдейт което за такъв скъп телефон е никаква поддръжка за мен. Много от новите приложение не искат да работят на по-стара версия на Андроид. Затова го продадох,сега ползва моя Нексус 5, супер доволна е !!!П.П Инфо за Nexus 6 http://www.vesti.bg/tehnologii/nauka...elefon-6030576
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на мобилен телефон Q1 2015
Collapse
X
-
VIT написа:Самсунг много бързо спират поддръжката на моделите си.Купих на жена ми НОТЕ 2 още като излезе ,много беше доволна от него ,но за 2год получи един единствен ъпдейт което за такъв скъп телефон е никаква поддръжка за мен. Много от новите приложение не искат да работят на по-стара версия на Андроид. Затова го продадох,сега ползва моя Нексус 5, супер доволна е !!!П.П Инфо за Nexus 6 http://www.vesti.bg/tehnologii/nauka...elefon-6030576Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
VIT написа:Самсунг много бързо спират поддръжката на моделите си.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
tyson написа:Остана само като минуси:1. Батерията 2. Няма слот за карта.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
emzo написа:...Проблема на 70+% от потребителите е, че си ползват телефоните сток. Това root, trwp и др. са няк’ви дяволски термини.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:emzo написа:...Проблема на 70+% от потребителите е, че си ползват телефоните сток. Това root, trwp и др. са няк’ви дяволски термини.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Lenovo K910 ъптайм 900+ часа.Някой да си е играл с Huawei Honor 6 ? http://www.gsmarena.com/huawei_honor_6-6461.phpF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Аз имам такъв хонор 6 - правя си 6ч на екран на автоматична яркост и намалена яркост под средата - с един филм и останалото малко ръчкане музика и 3г включен поне 5ч от 8ч работа и се прибрах май малко под 20%.опцията да намалиш резолюцията за по дълъг живот на батерията не съм я пробвал - последно като отида на работа се връщам на 100% се връщам на около 50%батерия.Изкарвам си и спокойно като излезна на 100% следобяд вечерта да се мотаем някъде с wi-fi и 3г снимки ала бала и на клуб дискотека и да се приберем към 4-5-6.Лети с 8ядрения процесор от 3гб рам винаги над 1гб е фрее.Има малко китайски глупости ама лесно се дейнсталират или спират.Камерата си е добра за 13мп предната си е екстра за селфита :ДЛек е.С 5 екран си е добър за държане за мъж.Като минус - ако не си сложиш отзад стъклен протектор - се драска.за отпред пак има стъклен протектор - по 12долара вървят.Въобще стъклен протектор си му трябва ако мислиш да го ползваш без калъфи.Имам и флип ковер за 8долара - идеално си работи.Обнови ми се до емуй 3 оправиха проблема ,ако ти е записан номера с +359 да имаш китайски йероглифи за държавата на която звъниш.П7-цата се чуства малко по-добре в ръка ,но е и по тънък малко и метален.Но ако искаш метален хонор и 5.5 екран си взимаш хонор 6+На доста места имитират айфона.Но за 600лв когато си го поръчах септември си е идеален за телефон с две сим карти - активни.+ му е и че има отделен слот за карта с памет.Докато новите модели на хуавей и др китайци са масово с две сим карти ,но втория слот за картата се ползва и за сд слот...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
VIT написа:Колега ,тоя телефон го ползвах до м. Декември 2014 ,така и не дочаках ъпдейт.Ако сега последния месец е получил ОК/но едва ли/.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:VIT написа:Колега ,тоя телефон го ползвах до м. Декември 2014 ,така и не дочаках ъпдейт.Ако сега последния месец е получил ОК/но едва ли/.
Коментар
-
VIT написа:batproho написа:VIT написа:Колега ,тоя телефон го ползвах до м. Декември 2014 ,така и не дочаках ъпдейт.Ако сега последния месец е получил ОК/но едва ли/.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар