Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с мобилен телефон взет от мобилен оператор с договор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На 2-ри март 2013 взех на изплащане един ,,Льо Фльор ’’ .За две години трижди беше на ремонт , с обяснението , че телефонът хич не е цвете .Не работеше това чудо и толкоз , но иди им го набий в тиквите на пъпчивия персонал на тая дрислива компания ,,Виваком’’!!!Голямата драма се състоеше в това , че съпругата ми го ползва за служебен и си представете какво става докато говориш с клиент и току угасне дивайса .Но всяко зло - за добро.Случи се така , че преди два месеца жена ми го изтърва , попиля се дисплея и го отнесохме за ремонт на един юноша бледен .Момчето за 40 лева достави дисплей , но пак нямахме късмет.Без много-много обяснения достави втори и сега телефончето върши всичко що е предвидено да прави .
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Брат ми си взе Galaxy S5, батерията му падаше без да прави нищо с него. Остави го на ремонт и за 2 седмици му го върнаха, с написано, че на телефона му е нямало нищо, но сега държи по 3дена без проблем.
      Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

GaTio2 написа:
        Брат ми си взе Galaxy S5, батерията му падаше без да прави нищо с него. Остави го на ремонт и за 2 седмици му го върнаха, с написано, че на телефона му е нямало нищо, но сега държи по 3дена без проблем.
        Спрели са му излишните приложения :D Много приложения остават активни след като ги "затвориш" и черпят яко от батерията. По същия начин много хора се набутват с мобилния интрнет - приложенията сами си дърпат информация, после операторите били виновни Понеже работихме в предната фирма с два от операторите, мога да кажа че съм се нагледал на такива случаи. Клиентите отказват пакети за неограничен достъп до интернет, след това се оплакват. А в същото време си купуват скъпи смартфони и не обръщат внимание на инсталираните приложения. Проблем с ОС -а на телефона най-често се появява след ъпдейт на ОС -а или след поставяне на MicroSD ползвана в друго устройствo - телефон, GPS, или нещо от тоя род без да e форматирана предварително. Всяко устройство си прави негови си папки на картата и често поставя някакъв системен файл, който може да се окаже вреден за новото устройство в което се поставя неформатираната MicroSD карта.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Working...
        X