Понеже не си чувам телефона а и не усещам вибрацията си търся някакво устройство което да може да вибрира когато ми звъни телефона. За предпочитане е ако има някакъв часовник или гривна която да предлага такава опция. Хендс фрее не става защото ми е некомфортно на ухото.Ако някой е чувал или виждал нещо подобно да споделя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Блутут устройство което вибрира
Collapse
X
-
Re: Блутут устройство което вибрира
chaveto написа:Понеже не си чувам телефона а и не усещам вибрацията си търся някакво устройство което да може да вибрира когато ми звъни телефона. За предпочитане е ако има някакъв часовник или гривна която да предлага такава опция. Хендс фрее не става защото ми е некомфортно на ухото.Ако някой е чувал или виждал нещо подобно да споделя.
-
Моторола и самсунг имат такива часовници за около 300 лв., но трябва да ги зареждаш всеки ден, което е тъпичко.Какъв ти е телефона?Възможно е и просто да му е слаба вибрацията.Ред.: Да, сега погледнах Али-то, има интересни неща:http://www.aliexpress.com/premium/bl...ewCP=y&catId=0"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Нещо такова търся, но предпочитам да не го купувам на картинка ами да го видя на място и да преценя дали ми харесва. Иначе в момента ползвам Леново S850. Проблема не е в телефона, с телефона меря 84 децибела шум, вибрациите които излизат от машините не съм ги мерил, но постоянно имаш чувството, че телефона звъни и само се бъркаш по джобовете.А по закона на гадостта като се завра при машините и точно тогава се сещат да звънят, в последно време имам по 5-6 пропуснати обаждания за час да речем.
Коментар
-
Купих си китайско смарт часовниче, но има нещо което не ме кефи. Проблема е такъв, че прехвърля разговора към часовника и ме мислят за луд. Също така и останалите покрай мен чуват разговора и не става. В менюто на часовника няма опция само да вибрира и да не прехвърля разговора. От телефона нещо не се получава и май трябва някакво приложение което да направи това което искам. Някой ако е срещал нещо да сподели.
Коментар
-
Изглежда зависи от модела на часовника, би трябвало в настройките на самия часовник да има възможност да му посочиш дали да издава звук и/или вибрация.За прехвърлянето на разговора - и при мен не може да се изключи и да останат само известяванията от програмите, които съм посочил в настройките на програмата (на телефона). Но би трябвало да можеш да приемеш разговора на телефона - от контекстното меню при входящ разговор (като натиснеш иконката на блутута във въпросното меню). Все пак, вероятно зависи и от модела на телефона.Иначе програмата, с която работи часовникът, с който си играя от известно време (най-евтиният, който намерих ), е тази:https://play.google.com/store/apps/d...btnotificationex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
С риск да не е това, което търсиш, след няколко евтини слушалки за уши, от които ме заболяваха ушите след 5-6 минути, си взех Plantronics BT Headset Voyager Legend. Когато се налага го нося по цял ден без да ме заболи ухото, освен това става на двете уши, има 6 накрайника за уши, има гласови команди, гласово набиране и прочее. Зарежда се за час и половина и е със 7 часа за разговор. Звукът е повече от отличен и за мен, и за другата страна. Гледах ги в магазина за 150, но го взех онлайн за 179 с уговорката ако не ми хареса и допадне, и ме заболи ухото, да го върна. Според мен си заслужава повече от гривна, часовник и прочее.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Хендс фрее си имам, но и то не ми върши работа. С телефона меря 83-4db когато не си до машината а някъде в халето. Ако си до самата машина... всичко вибрира и телефона трябва да има много силна вибрация за да го усетиш.Днес си взех гривна, вибрира и свети. Настройваш я как да вибрира и свети.... Последния час си играх да я настроя както ми допада и засега мисля, че ще ми върши работа. Единствено когато ходя до двете 00 се налага да го държа с другата ръка, иначе някой ако звънне и
Коментар
-
http://www.mi.com/en/miband/Не съм гледал на какво разстояние бачка, но това ще зависи и от телефона. Хендс фрито ми бачка на 15-20м след това започва да има смучения.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар