Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

На коя автомивка си миете количките?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

На коя автомивка си миете количките?

Не знам за вас как е цената от 4-5лв на едно външно миене, ама мене нещо "не ме кефи" Като му оставиш и 0,50-1лв бакшиш... то си стана цифра!!! И сериозно почвам да се замислям дали пък (живея на 2-я етаж ) да не си взема един маркуч с накрайник (~30лв) и да си мия колата пред блока... Ще си избия паричките за 2 месеца... Но това са за сега просто помисли... а иначе я кажете кой къде е "надушил" нещо да минава по-тънко... например аз до преди 1г ходех на Еко-то след Орион посока Люлин на машинна автомивка и ми взимаха 2лв... ама после нещо вдигнаха цените и за зимния сезон я затвориха че им замръзвали перата и спрях да ходя там... сега се скитам "не мил , не драг"...
    Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
    --- в сърцето завинаги... ---
    Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp

5лв (вънка вътре) дружба, дето правят тех. прегледи...на тия пари там секи ден мога да си позволя да ми я мият

Коментар

Пловдив, зад бившия ТОХ:4.5 лв - външно8 лв - вътрешно&външно18 лв - вътрешно, външно + ваксаМного съм доволен от това как мият. Не оставят едно петънце. Джантите ги оправят като нов.
      Fiat Brava 1.6
      Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
      Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

Ми зимата имаме си маркуч в блока и той идва от общото мазе който желае си мие колата та зимата като е хубаво времето я поливам и с ч шампоан да не епрашна и така а лятото на мифчица....

Коментар

Много ме е яд, че близо до нас няма бензиностанция ОМВ като тази в Дървеница... там с жетони от 50ст ти пуска на пароструйката за ... (забравих колко време) най-разлини води - топла, студена, шампоан, вакса... Но не да си мия колата там, а за да мога зимно време преди да се прибера да я мина отдолу да махна малко лугата.

Коментар

Колега, Sandeto, гледам че в местожителството ти пише Захарна фабрика - не ги ли знаеш
            ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Четки (поне стават да ти измият стъклата) на инж Иван Иванов( Канала) и бул.Тодор Александров - левче....
              Punto 1.2/75

Коментар

[quote:b859771cd1="Pecho"]Колега, Sandeto, гледам че в местожителството ти пише Захарна фабрика - не ги ли знаеш

Коментар

Авто мивка

Мия е пред работата на Прата 1 имам един денгубар става за тая работа и на ОМВ До обувния заводПонякога сам
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

В сервиза на СБА, дето е близо до мототехника и Хладилника - четки и външна пароструйка - 2лв.Не ходя често до там защото са до 6 часа.
                    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

fiat_love написа:
                      Автомивка "Риц" до МЕЛ София.
                      И аз там я мия :D
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Krass написа:
                        Четки (поне стават да ти измият стъклата) на инж Иван Иванов( Канала) и бул.Тодор Александров - левче....
                        Da и аз си миех колата там но последният път ми счупиха задната чистачка копелетата и кво ми сори пич Повече не
                        Аlfa Romeo 145 1.6 BOXER 103hp

Коментар

...

Коментар

Аз не си я мия в София... Сложете в заглавието на темата едно "София", форума не е само за столичани, нали?
                            1997 Brava 1.6, 16V

Коментар

Crash73 написа:
                              Аз не си я мия в София... Сложете в заглавието на темата едно "София", форума не е само за столичани, нали?
                              Защо реши, че е само за софиянци? Сподели и ти къде я миеш... и дали си доволен и може на някой твой колега от Добрич да му бъдеш от полза.

Коментар

Working...
                              X