Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте ми уред за прогонване на плъхове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Препоръчайте ми уред за прогонване на плъхове

При бабата са се появили огромни гадове, като котки са.Препоръчайте ми уред за прогонване на плъхове - или някакво друго изпитано решение.

Не знам дали уред ще помогне, но виж отровата им разказва играта. Преди 2 години имах проблем с един плъх. Завлече капана към дупката си и успя да се измъкне, но отровата му разказа играта. Уредите с ултра, ниско-високо честотен звук не знам колко са ефикасни.
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

RIDDEX не купуваи,изпробвано.

Коментар

Минавай на отрова.Ако и тя не помогне,минаваш на вариант Б
        FIAT FORUM BULGARIA
        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Котка 1.0От тези уреди няма файда.
          "Без сърца, сме просто машини"
          Toyota Prius 1.5 Hybrid
          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Те ако са колкото котка големи наистина то тя няма да помогне. Виж змия е друго нещо, навремето бяхме хванали един смок и го пуснахме в гаража ни. Плъховете избягаха ама пък никой не смееше да изкара колата
            Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

При баба ми се бяха настанили в апартамента, на третия етаж преди години. Ей, голям ужас са тия животни...Видиш ли плъх, той не е само един. Те са на стада и един като намери храна, вика останалите. Два хванах с капани, после сложих лепило и за три дена се хванаха още осем парчета.Виновник за цялата работа се оказа съседа от втория етаж. Малоумника си донесъл от село един чувал овес и го оставил на терасата...

Коментар

Според мен лепилото никак не е лош метод. Тарикатлъка там е, щом са толкова големи добитъци лепилото да се слага върху найлон, така плъха се увива в найлона и се хваща, ако е на стъкло ще си тръгне с него, както с капана на колегата от горните постове
                Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Проблема на лепилото е, че хваща всичко. На вилата съседа беше сложил лепило на две места и на едното място залепнаха две катерици, на другото залепна малко коте. Котето лесно го извадихме, ама с катериците беше голям зор. Така,ч е.....ако има и най-малка вероятност там да залепне нещо друго освен плъхове, лепилото е силно НЕпрепоръчително.

Коментар

Мишки

Отровата ако е червена има повече файда черната не толкова и лепилото върши също работа но трябва да е здраво хванато някъде иначе големите бягат залепнали Незнам дали върши работна има програми за излъчване на звук в нета пробвай с тях
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Salvador написа:
                      Проблема на лепилото е, че хваща всичко.
                      Мдааа и жената се беше хванала един път в мазата . Кеффффффф!
                      Fiat Croma 1.9 JTD '06 150hp
                      Ex. Fiat Bravo SX 1.4 12v '97

Коментар

Котка Другото е временно решение.
                        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Зависи от котката.https://www.facebook.com/video.php?v=722745027807861
                          04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

vgeorgiev написа:
                            Aбсолютно, на вилата бях изкопал един трап за септична яма, горе почваше 3 метра диаметър, надолу и аз не знам що се сви и при 2,50 дълбочина най-долу беше около 2 метра диаметър. Вътре беше паднал един големичък плъх и докат се чудих по кой метод да го пречукам, очите ми се спряха на котката, викам си най-накрая ще си избие парите по-3-4 години хранене. Взех я на ръце, показах и мишената долу и я метнах към плъха, ама още в ръцете ми се изви нещо, та изобщо не падна долу, а някъде на метър от дъното попадна на стената и с два кръга кат мотор в сфера изхвърча на вънка и не се появи отникъде 2 дена. Ама и плъха беше страшна гледка, кат се разцвърча отдолу, иди го хващай. После с камъни стана, ама един път работа.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Конкретно на темата. Виж това устройство: http://www.elimex.bg/product/17723/e...-grizachi.html.Цената не е висока, и си заслужава да опиташ.
                              04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+

Коментар

Working...
                              X