Един от служебните компютри умря. Познат провери, че е изгоряло дъното. Гредата е, че е стар модел, стандарт Am2. Питането ми е следното:Как да си спася информацията от компа. Не ми трябват просто някакви файлове, а да си подкарам уиндолса. Трябва да си видя някои неща в специализиран софтуер, който е качен.1. Ако случайно намеря същото дъно в олх, ще тръгне ли уин-а?2. Ако сложа съвместимо дъно(същия стандарт) ще тръгне ли, или да не се надявам?3. Ако закача хард диска на друг компютър(или му купя нов процесор с дъно) ще тръгне ли уин-а?Извинявам се за лаишките въпроси, но никак не съм наясно. А ми е супер важно и не искам да ме метнат в някоя фирма.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Компютърен проблем - изгоряло дъно
Collapse
X
-
Re: Компютърен проблем - изгоряло дъно
vital написа:Трябва да си видя някои неща в специализиран софтуер, който е качен.1. Ако случайно намеря същото дъно в олх, ще тръгне ли уин-а?2. Ако сложа съвместимо дъно(същия стандарт) ще тръгне ли, или да не се надявам?3. Ако закача хард диска на друг компютър(или му купя нов процесор с дъно) ще тръгне ли уин-а?
Коментар
-
Не е проблем да се пусне уиндоса на друга машина. Ако не ти трябва компа, по-добре си вади инфото и не се занимавай да наливаш пари в машина която"няма живи роднини" Мое мнение....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
От моя опит тъй като на скоро точно това правих:1. Да ще тръгне.2. Ако е от подобна фамилия чипсети също да. 3. Ако другия компютър е със същата архитектура да, ако е с различна (като поколения и марки процесори) по-скоро не.Кажи марката и модела на дъното да поровя при едни приятели дето имат стара техника.п.п. както написаха колегите един имидж на диска е задължителен преди експериментите.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
vital написа:Благодаря на всички!Към обяд ще взема компютъра и ще видя какъв модел е дъното.Трябва да проверя няколко неща, качени на този уин, иначе не бих се занимавал да го правя, имам други компютри. Специфични настройки на програма, които няма от къде да взема.
Коментар
-
NikMar написа:Да ама не, а в регистрите ако ти качи инфо, как ще я стартираш?Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Ewing написа:NikMar написа:Да ама не, а в регистрите ако ти качи инфо, как ще я стартираш?Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:Ewing написа:NikMar написа:Да ама не, а в регистрите ако ти качи инфо, как ще я стартираш?Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар