Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Писна ми от тия ГОЛФАДЖИИ вече....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само кажете кога и аз съм от там ...

Коментар

еййй тия гларуси ,само си търсят повод да се напият
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Айде да видим колегите, майната му на напиването, да се разберем кои сме, пък после може и да пресушиме някоя бира (бургаска)...
        Shit happens, sometimes...
        Tipo 1.4i.e. '92 - вече смъртно ранено
        Marea 1.8 HLX - червена като аватара

Коментар

Абе тя вече и Бургаската бира не е никаква "бургаска" ама айде ... (нямам нищо против Каменица )
          VW Bora Variant 1.6 16V '01

Коментар

sev написа:
            ivjordan написа:
            малко градче
            чак пък градче... :D между другото бургазлии шифират доста примерно
            хахахахаха - ей това най-много ме разсмя Тук са 50% както в София ... Аз във въпросната ни столица - лятото бях два месеца и видях неща, които незнаех, че някога могат да се случат на пътя (примерно полицай в задръстване изпреварва през тротоара, маршрутката след него и шофьора вика "а ся ми кажи нещо" Веднъж пък се возих в изпреварващата през тротоара кола ...)... От лява лента през 4 платна завива надясно .... Много неща видях ... но пък тук имаме друг вид война :караш си по околовръстното с 110-120 в дясна лента и изведнъж от лявата и аварийната едновременно те изпреварват голф и вектра, след това понеже и пред двамата имаше коли, а само средното беше свободно - едва не се блъснаха, за да се съберат ... Тука не само кадетаджии има, но и много голфаджии - само днес 2ма ни засякоха, единия обаче му стана много тъпо, на светофара надух музиката и бас тубичката ми му привлече вниманието (понеже той гледаше злобно и се наложи да го направя ), след това понеже бяхме първи коли - чинкуечентото показа на тая печка голф 2 какво значи вървеж ... не го видяхме просто повече, а бяхме 3ма човека + багаж Тука има и много с аудита, но и в София сте така ... Днеска един излиза от бензиностанция (вдясно от пътя, на 90 градуса - изхода е насочен перпендикулярно на главния път) ... както си кара баща ми с 70 оня изскача от бензиностанцията без да се огледа, кара В НАСРЕЩНОТО право срещу нас (това от 4 ленти !) , баща ми натисна спирачки (почти ги заби, но успя да не спира гумите) и он’я идиот в последния момент зави ... Малко остана до катастрофата ... На пикадили пък (това не е реклама ) днеска съобщават "моля собствениците на колите: Фолксваген с номер хххххх и шкода с номер хххххх да преместят колите си от пешеходната пътека" ... В този момент една компания от 18-19 годишни до мене почва да се хили и единия вика нещо от рода на "да бе ше се занимавам", а другия - "той еди кой си е глух днеска" ... като излязох - видях въпросния ГОЛФ 3 ... шкодата я нямаше ...Просто войната е огромна ... но в София поне си отстъпвате път и се извинявате винаги, даже там за първи път видях таксиметров шофьор да се извинява Предполагам, че другите бургазлии също ще са учудени .../Offtopic: Незнам за друго, обаче за срещите Ви - евала ... като бях в София бях на 2 от тях и още веднъж благодаря на Fire_999, за той си знае какво (просто не ми се пишат пак 4-5 реда благодарности ) и на Logan, че ме взе на първата среща от Студентски град, понеже още не познавах града ... От както съм се прибрал в Бургас - не е имало нито една среща и никой не се навива когато пусна теми и просто се отказах ... Eдинствено Vesko.t дойде да се видим и запознаем ... Много готино пунто има И е много приятен човек ... Дано скоро се запозная и с другите от Бургас ... Но като гледам няма изгледи да стане ...

Коментар

На мен пък отдавна ми е писнало от ВСИЧКИ нахални шофьори: на камиони, таксита, бусове, джипове, голфове, BMW ..., фиати, алфи и др.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Колите не са виновни :D

Коментар

slav написа:
                  Наистина - виновни са шофьорите ... а аз думата голфаджия не я използвам само за шофьори, които карат голф По някой път просто си нареждам някой "тъп голфаджия" Макар, че има много хора, които карат голфове и карат много по-"учтиво" от другите (леля ми е нагледен пример, макар че голф 5 не е чак толкова голф ) ... виждал съм хора с фиати, които карат по-нахално и от тях !!!

Коментар

slav написа:
                    Много правилно!!!

Коментар

kiler_4o написа:
                      slav написа:
                      Наистина - виновни са шофьорите ... а аз думата голфаджия не я използвам само за шофьори, които карат голф По някой път просто си нареждам някой "тъп голфаджия" Макар, че има много хора, които карат голфове и карат много по-"учтиво" от другите (леля ми е нагледен пример, макар че голф 5 не е чак толкова голф ) ... виждал съм хора с фиати, които карат по-нахално и от тях !!!
                      И аз така миналата година с един с едно бяло типо така се псувахме,че.... през целия път ме засичаше,чак ми се сили да ме бие,защото съм го изпреварил Селяни всякакви :D
                      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

kiler_4o написа:
                        но в София поне си отстъпвате път
                        само дето някои толкова много свикнаха другите да им правят път, че приемат за нормално от другата лента да се престроят в твойта пускайки мигача т.е. сивкнали са че мигача им дава предимство и като им се разсвиря и се нерват - тъпанари
                        Audi 1.8S златен талон

Коментар

lllubo написа:
                          само дето някои толкова много свикнаха другите да им правят път, че приемат за нормално от другата лента да се престроят в твойта пускайки мигача т.е. сивкнали са че мигача им дава предимство и като им се разсвиря и се нерват - тъпанари
                          да, това наистина доста дразнитези, които ги пускат са виновни обачевсе едно са втора ръка хора, а ония са по-важни и трябва да минат
                          2015 Renault Megane Expression GT
                          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
                            да, това наистина доста дразнитези, които ги пускат са виновни обачевсе едно са втора ръка хора, а ония са по-важни и трябва да минат
                            Абе не е точно така, понякога за съжаление трябва да ги пуснеш, за да не стане катастрофа. Макар, че после аз лично се изяждам от яд. Но това го правя, само когато съм с личната кола. Имаше един период, карах и служебна, тогава с кеф се правех, че не ги виждам Но пък за лош късмет никой не пожела да си натресе лъскавата колица в служебната лада Всъщност имаше един случай: на Цариградско шосе в София. Тогава един се беше засилил много да хване зеленото, минаваше от лента в лента, но аз не го пуснах. Малко се подпряхме, но аз дори не спрях, защото тя ладичката беше толкова очукана, че няколко драскотини в повече не са проблем.Когато съм с личната кола предпочитам да не си правя подобни експерименти.
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                              Абе не е точно така, понякога за съжаление трябва да ги пуснеш, за да не стане катастрофа. Макар, че после аз лично се изяждам от яд. Но това го правя, само когато съм с личната кола. Когато съм с личната кола предпочитам да не си правя подобни експерименти.
                              понякога няма начинно например ако колите не се движат...или пък тия в тунела на Люлин дето карат по релситеще стоят и ще чакат цял ден ако зависи от мен

Коментар

fiat_love написа:
                                Не малко ватмани тарикати са повозили картерите си по траверсите, защото не са могли да се приберат навреме в края на тунела.
                                виждал съм двама такива пишман "ватмани" :D но те може би не са минавали оттам и не знаят че пътя свършва :D а редовните нагляри всеки ден си минават по линиите и се намира по някой заблеян да ги пусне

Коментар

Working...
                                X