Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой има ли впечатления от Lancia Musa?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой има ли впечатления от Lancia Musa?

Интересувам се от общи впечатления от колата. Окачване, комфорт...ей такива неща. Конкретно става въпрос за тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...slink=8htul7В тази връзка робота също ми е интересен. Не съм карал такъв. Какво мога да очаквам, като проблеми с него? Добре ли превключва или си трябва здрав гръб?Всякакви мнения относно колата ще са ми от полза. Благодаря!
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Re: Някой има ли впечатления от Lancia Musa?

iee написа:
    Интересувам се от общи впечатления от колата. Окачване, комфорт...ей такива неща. Конкретно става въпрос за тази: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...slink=8htul7В тази връзка робота също ми е интересен. Не съм карал такъв. Какво мога да очаквам, като проблеми с него? Добре ли превключва или си трябва здрав гръб?Всякакви мнения относно колата ще са ми от полза. Благодаря!
    Колега, гледам че си сменял и Алфа и Фиат. Аз съм с Алфа 159 и съм имал преди Капа. Колкото разлика можеш да откриеш между Алфа и Фиат - толкова и с Ланчия. Освен чувство, за различен автомобил, технологично едва ли ще те изненада нещо.

Коментар

Тази кола ще я ползвам за нещо конкретно и аз няма да я карам кой знае колко. Утре ще ходя към Бургас и ще я погледна да видя, какво впечатление ще ми направи. Тя е същата, като Fiat Idea и за това реших да попитам тук...
      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Точно щях да ти кажа, че е най-обикновена ФИАТ Идеа с фейслифт Вътре е с малко по-качествени материали (както всяка Ланча).На мен лично ми харесва.

Коментар

Ако ще идваш да я гледаш само, мога и аз да я погледна И ако все пак идваш, не е точно в Бс, а в село/квартал вече/ Ветрен - 10-12 км, посока Сф...
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Ще пробвам да я погледна днес, че имам работа към Бургас. Каквото сабя покаже
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Много хубава тая Музичка, че и данъка ще й е малък, няма да се чува как работи. За градско каране ( за твоята госпожа предполагам) ще е екстра. Да си бръмка на бензинче и да си пее.Гледам че е и с табели и с гуми и с високо оборудване. Не пише да е обслужена, ама то на тоя мотор е леко.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Явка за работа ми трябва колата и няма да я карам аз. Ще я давам да я карат Видях я днес и ми допадна. Малко забележки има и е свежа. Автомата превключва сравнително плавно, което е добре за тази кутия. Ситито бачка добре и не успях да го накарам да изключи Обслужена е без ангренажа, щото бил сменян на 120000 по документи... Внос от Швейцария, с 3 ключа. Общо взето е добре и сигурно ще отида да я взема другата седмица, че днес не ми се занимаваше и с покупка на кола. Тъкмо малко да узрее идеята.
                BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Взимай да стане малко шарено в Ланча форума.Ако я вземеш внимавай с кутията на въздушния филтър. Много им се чупят като не внимават и са кът.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Така, като я гледах захвата й е подобен, като на Типото ми едно време. Неговата някой я беше счупил и беше побългарявана
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

iee написа:
                      Така, като я гледах захвата й е подобен, като на Типото ми едно време. Неговата някой я беше счупил и беше побългарявана
                      Баш. За туй предупреждавам, че да побългаряваш "нова" количка не си е работа. И дразни. Поне мен.
                      A20DTH ЖТД ама не баш
                      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                      X