Търся 5м. HDMI кабел на добри пари, някой може ли да ме насочи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде мога да закупя HDMI кабел 5 метра?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
7 лева:http://www.ebay.com/itm/5M-16ft-Gold...item3f37e04a88Airfan написа:Bokrael написа:Търся 5м. HDMI кабел на добри пари, някой може ли да ме насочи?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Шегуваш се И какъв ще да е тоя кабел?Все едно да кажеш, че търсиш цигари с филтър...С какви изводи трябва да е, за какво ще се ползва, колко добри пари?Велосипед да, но ролкови кънки - не! Балканчето е без акумулатор, симсонката е без гуми. Я, падна ми се и фиатче 126! Вече съм с фиат и напреднал шофьор, та чак съм станал маниак, а сега и фанатик!
Коментар
-
От Технополис купувах 10м за 30 лв.Да знаеш, че тези с червено-черната текстилна оплетка са ужасни! Много са твърди и тежки и могат да ти счупят буксата с минимално усилие.Търси изцяло гумен/силиконов. Има и едни плоски. Аз точно за такъв се оглеждам.Изчерпана.Модераторски екип на fiat-bg.org"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар