rustson написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги някой ми е пуснал колата в мобиле.бг ...
Collapse
X
-
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Има нещо друго (подобно), което пък на мене са ми казвали... а именно, че ти с твоя си номер или там какъвто искаш можеш да сключиш договор с оператора си, че АКО осигуриш еди какъв си трафик към този номер, може да получиш процент от приходите... т.е. например ако гарантираш, че минималната сума по проведените разговори към този номер е 10000лв месечно получаваш 40% от тази сума. Но като цяло за тези, които се обаждат на тези номера тарифата си е такава каквато е обявена от оператора... Така да се каже тука вече нещата опират до гарантиран оборот.Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
Punto SX написа:Колега звънни им на телефона направи се на клиент и виж ква е работата. Пък ако са ти някъде наблизо може да отидшеш и да им теглиш една..............ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Abarth. написа:Punto SX написа:Колега звънни им на телефона направи се на клиент и виж ква е работата. Пък ако са ти някъде наблизо може да отидшеш и да им теглиш една..............Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
-
fiat_love написа:Ако кара и Опел Колиба всичко ще си дойде на мястотоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
rustson написа:Abarth. написа:Punto SX написа:Колега звънни им на телефона направи се на клиент и виж ква е работата. Пък ако са ти някъде наблизо може да отидшеш и да им теглиш една..............ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар