Абе може ли да има такива тъпанари Отварям си аз мобиле.бг преди малко и гледам я мойта кола Отварям обявата и писали некви простотии за колата ми и сложена снимка на нея при Лукойл,пусната за 2850лв и дали някъв друг номер.... Писнами от тъпанари...това не ми се случва за първи път,преди имаше побликувани обяви на стария голф преди да го пуснеме да се продава Аман вече! Ето и обявата:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...305&f1=details
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колеги някой ми е пуснал колата в мобиле.бг ...
Collapse
X
-
Според мене просто някой не е имал цифров фотоапарат да прави снимки... най-вероятно и интернет не е имал... и просто е казал на някой свой роднина/познат да му пусне обявата в Мобилето... онзи е бръкнал в мрежата и хванал първата снимка дето му е заприличала на продаваната кола и я е тропнал...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
rustson написа:До колкото знам на всеки номер може да се сложи добавена стойност! Но по закон трябва да информираш че е такъв!Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
Коментар
-
rustson написа:40% са за оператора 60% за теб сключваш един простичък договор само! Звънял съм да искам инфо за един номер дали е с добавена стойност и ми се отказа, всички са в кюпа!Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
Коментар
-
не гледаш ли новините редовно има такива!Сега нали искат точно за това да направят един унифициран код за услугите с добавена стойност 0800.... за да няма такива измами! Значи не си залагам главата за достоверността на това ама винаги си имам едно на ум като звънкам някъде!Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар