Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на бойлер или друга система за топла вода.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вярно си е че съдомиялната е най-голямата благодат в кухнята ( като се изключил литъра ракия във фризера)Хич не я слушай жена си ами си вземи. Освен че ти пести време икономията на ток и вода също е осезаема.
    Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Б*л съм му икономията, пести ми повече от час висене над мивката седмично.
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Час лиииии , я със 2 деца какво става само ... по скоро на ден по час
        Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Като дойде време да се ремонтира кухнята ще го мисля и това, че в кухнята ми е пералнята, незнам дали ще има място и за съдомиялна.
          punto HGT

Коментар

Нашата е малка и съм я сложил върху пералнята, именно защото нямам място
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

didich написа:
              M5kov написа:
              Вземи си съдомиялна У нас направо се родихме за нов живот!
              Жената каза, че такова животно в къщата й няма да влезе, защо и аз неразбрах, но няма да и чупя кахъра
              Баси. Това за първи път го чувам, жена да се дърпа от нещо такова. В този ред на мисли да попитам - кой мие чиниите в този случай при вас? :D
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                Баси. Това за първи път го чувам, жена да се дърпа от нещо такова. В този ред на мисли да попитам - кой мие чиниите в този случай при вас? :D
                Бях сигурен, че някой ще го зададе тоя въпрос Да кажем 50:50, аз по-принцип обичам да мия чинии, домакинската работа не ми е чужда и я върша без проблем, все пак обичам да ми е чисто, не съм от типа мъже, смятащи, че домакинската работа е само и единствено женска отговорност.
                punto HGT

Коментар

didich написа:
                  BO написа:
                  Бях сигурен, че някой ще го зададе тоя въпрос Да кажем 50:50, аз по-принцип обичам да мия чинии, домакинската работа не ми е чужда и я върша без проблем, все пак обичам да ми е чисто, не съм от типа мъже, смятащи, че домакинската работа е само и единствено женска отговорност.
                  В този случай имаш 50% глас в решението за миялната машина. Взимаш 1% от жената и купуваш със събрано мнозинство.Хвърли ѝ един размисъл в главата -> Щом не искаш миялна, тогава да изхвърлим и пералнята. То едно и също. И ще видиш как ще ти даде желания 1%.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Не и е дошло времето, след ремонт на кухнята, сега просто няма къде да я сложа, мисля да усвоя терасата към кухнята и тогава вече ще има място за допълнителни уреди и всякакви глезотии.
                    punto HGT

Коментар

Това и ние го мислехме, ма я стане тая година, я другата, я по-другата
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
                        Тъй тъй, пари първо за тунинг на колата, а кухнята когато и дойде времето
                        punto HGT

Коментар

didich написа:
                          M5kov написа:
                          Тъй тъй, пари първо за тунинг на колата, а кухнята когато и дойде времето
                          Ехее, то трябва Мултиплата да я тъпче с луканки и наденици, заради Е-тата и да чака след 5 лета да мотира
                          ФИАТ- Пътят е само формалност
                          ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                          -----------------------------------------------------
                          FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Working...
                          X