Здравейте и за много години!!!.Имам един въпрос: Някои от вас, абонати на Теленор, да сте забелязали, че от известно време на мобилния телефон не се показва символа H+?. При мен от няколко седмици не съм засичал този символ при ползване на телефона. На авто-режим съм и повече от Н не ми се е показвал. Става дума за ползване на места, на които преди време съм стигал до ползване на Н+.Та, колеги това ми е питането: забелязали ли сте, че не ви изписва символ Н+ при ровичкане в нетя през телефоните?. Дали има някакво ограничение от оператора или моя телефон има проблем?. На места, на които съм ползвал Н+ сега изписва само Н. От няколко дни го следя постоянно, на различни места из София- няма Н+. Не съм изразходвал МБ-те на макс, на авто режим съм. Телефонът е Samsung Galaxy S2 plus. Запитване до оператора съм пратил- засега няма отговор. Писах в един мобилно насочен сайт- или съм задал въпроса смотано, или не искат да отговорят ясно...затова питам тук. :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мобилен интернет от Теленор
Collapse
X
-
Същото е и при мен, по този начин ти показва покритието и мрежата която ползваш, аз примерно като съм при нашите ми изписва G или E в зависимост от покритието.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
curko написа:TopnegoTo написа:Чак пък ограничили... И аз съм на Теленор и проблеми с дата трафика нямам. Скоростта си е доволна, покритието също.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Airfan написа:TopnegoTo написа:Чак пък ограничили... И аз съм на Теленор и проблеми с дата трафика нямам. Скоростта си е доволна, покритието също.Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
TopnegoTo написа:Airfan написа:TopnegoTo написа:Чак пък ограничили... И аз съм на Теленор и проблеми с дата трафика нямам. Скоростта си е доволна, покритието също.Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
evgeni85 написа:Това е от много време така... Глобул използват най остарялата техника и нямат намерение да обновяват към ЛТЕ Постоянно мени режимите... Н и Н+ точи батерията и забива интернет връзката...Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
Само с наливането на пари не става. Трябва много работа и време. Нали се сещаш че няма как да стане да дойде новия собственик и да каже... от утре имате лте и най доброто обслужване. Трябва да се подменят ключови компоненти клетки софтуер и бог знае какво още. А това става с много време и работа. Не очаквай че като имат лъскава реклама стават за нещо
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар