Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с мобилен интернет от Теленор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Като стана дома за Теленор, да попитам и аз нещо. При Глобул за продължаване на ваучера за една година беше достатъчно да вкараш 10 лв и толкова. Сестра ми отива ноемвари за продилжаване и онези й праскат такса 2.40, след което й продължават номера, но получава още един или 2 СМС-а за по още 2.40, баламосвали я това онова без да се разбере точно за какво са тези такси, в крайна сметка сестера ми е на път да прехвърли номера на Виваком. Някой запознат ли е за какво става дума? Аз също имам от 9 г. един номер от тях на ваучер, запазен е заради хората които ми звънят от дълго време, ако тези тарикати почнат да ме баламосват и аз ще го прехвърля.
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
      Като стана дома за Теленор, да попитам и аз нещо. При Глобул за продължаване на ваучера за една година беше достатъчно да вкараш 10 лв и толкова. Сестра ми отива ноемвари за продилжаване и онези й праскат такса 2.40, след което й продължават номера, но получава още един или 2 СМС-а за по още 2.40, баламосвали я това онова без да се разбере точно за какво са тези такси, в крайна сметка сестера ми е на път да прехвърли номера на Виваком. Някой запознат ли е за какво става дума? Аз също имам от 9 г. един номер от тях на ваучер, запазен е заради хората които ми звънят от дълго време, ако тези тарикати почнат да ме баламосват и аз ще го прехвърля.
      Аз имам една SIM-карта, която е вече неактивна. На 29.12 получих СМС, че ако не заредя ваучер, то на 03.01 ще ми бъде деактивирана картата. Опитах се да се свържа на 123, не се получи. Нямам и достъп до техния интернет сайт - опитах с три различни интернет доставчика/IP-адреса/устройства/MAC-адреса, но отговора от техния сървър бе винаги еднакъв:
      The connection has timed outThe server at www.telenor.bg is taking too long to respond.
      Написах им на 30.12 е-писмо на адрес info@telenor.bg - само това намерих в нет-а. Получих потвърждение за прочитане, но не и отговор. На 04.01 пробвах да си звънна на номера, но картата бе вече деактивирана. За момент ми стана "криво". Все пак им бях дългогодишен клиент. От други форуми/блогове разбрах, че ако искам да запазя номера ще трябва на всеки 3 месеца да зареждам по 10лв, които ако не използвам - подарък за Теленор. Реших, че не са ми толкова "добри приятели" и няма да им подарявам по 30лв/година.Неприятно впечатление ми направи и това, че не получих отговор на моите въпроси, а и наличната сума която има заредена в картата не получих обратно. Все пак когато се разделях с единия от тукашните мобилни оператори получих отговор на всичките ми е-писма и наличните по картата пари обратно.Това ме накара да проверя колко биха ми стрували разговорите с моята сегашна СИМ-карта когато се прибирам в България - 0,11^/мин.В крайна сметка не съжалявам, че се разделихме. Все пак май на Теленор/Глобул плащах по 0,25лв/мин.
      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Stefanaki написа:
        От други форуми/блогове разбрах, че ако искам да запазя номера ще трябва на всеки 3 месеца да зареждам по 10лв, които ако не използвам - подарък за Теленор. Реших, че не са ми толкова "добри приятели" и няма да им подарявам по 30лв/година.
        40 лв/година

Коментар

Значи в крайна сметка ще пътуват по Алабинска, когато му дойде времето го прехвърлям на Вива.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

грам не съм доволна от теленор, добре, че договора ми изтича този месец и се прехвърлям на виваком, там интернета е с най-добро покритие.

Коментар

vih1254 написа:
              грам не съм доволна от теленор, добре, че договора ми изтича този месец и се прехвърлям на виваком, там интернета е с най-добро покритие.
              И една скорост...
              "Без сърца, сме просто машини"
              Toyota Prius 1.5 Hybrid
              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
              X