Като стана дома за Теленор, да попитам и аз нещо. При Глобул за продължаване на ваучера за една година беше достатъчно да вкараш 10 лв и толкова. Сестра ми отива ноемвари за продилжаване и онези й праскат такса 2.40, след което й продължават номера, но получава още един или 2 СМС-а за по още 2.40, баламосвали я това онова без да се разбере точно за какво са тези такси, в крайна сметка сестера ми е на път да прехвърли номера на Виваком. Някой запознат ли е за какво става дума? Аз също имам от 9 г. един номер от тях на ваучер, запазен е заради хората които ми звънят от дълго време, ако тези тарикати почнат да ме баламосват и аз ще го прехвърля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мобилен интернет от Теленор
Collapse
X
-
NikMar написа:Като стана дома за Теленор, да попитам и аз нещо. При Глобул за продължаване на ваучера за една година беше достатъчно да вкараш 10 лв и толкова. Сестра ми отива ноемвари за продилжаване и онези й праскат такса 2.40, след което й продължават номера, но получава още един или 2 СМС-а за по още 2.40, баламосвали я това онова без да се разбере точно за какво са тези такси, в крайна сметка сестера ми е на път да прехвърли номера на Виваком. Някой запознат ли е за какво става дума? Аз също имам от 9 г. един номер от тях на ваучер, запазен е заради хората които ми звънят от дълго време, ако тези тарикати почнат да ме баламосват и аз ще го прехвърля.The connection has timed outThe server at www.telenor.bg is taking too long to respond.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
vih1254 написа:грам не съм доволна от теленор, добре, че договора ми изтича този месец и се прехвърлям на виваком, там интернета е с най-добро покритие."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар