Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с мобилен интернет от Теленор

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Точи постоянната смяна на режимите. А аз не съм на автоматичен режим а само на WCDMA. И пак Интернета им е мизерен
    Powered by Emzo

Коментар

emzo написа:
      Ти да не бачкаш в Теленор ?По смотан мобилен нет от тяхния няма. Особено след изчерпване на "бързата" скорост.--------H & H+ като ви точат батерията стойте на G с мизерните 6,7 килобайта в секунда.
      То и на мтел, на които също имам карта, бавния интернет по-добре да го няма, щото като ти свършат МБ на бърза скорост всичко спира, ама тва е положението в клета майка България... Само за виваком нямам впечатления. Да в Теленор работя и съм наясно много добре с това, което се прави по мрежата. В края на 2015-а промяната ще е много по-осезаема, но както е казал Евгени, нещата не стават от днес за утре. Иска се работа и подмяна на един куп клетки в цялата страна. Спирам да пиша повече по темата, щото явно няма смисъл. Плюйте си на воля.
      Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
      ex-Fiat Stilo 1.9JTD
      ex-Fiat Bravo 1.9JTD

Коментар

TopnegoTo написа:
        emzo написа:
        Ти да не бачкаш в Теленор ?По смотан мобилен нет от тяхния няма. Особено след изчерпване на "бързата" скорост.--------H & H+ като ви точат батерията стойте на G с мизерните 6,7 килобайта в секунда.
        То и на мтел, на които също имам карта, бавния интернет по-добре да го няма, щото като ти свършат МБ на бърза скорост всичко спира, ама тва е положението в клета майка България... Само за виваком нямам впечатления. Да в Теленор работя и съм наясно много добре с това, което се прави по мрежата. В края на 2015-а промяната ще е много по-осезаема, но както е казал Евгени, нещата не стават от днес за утре. Иска се работа и подмяна на един куп клетки в цялата страна. Спирам да пиша повече по темата, щото явно няма смисъл. Плюйте си на воля.
        Кое ще е по осезаемо? Ако си узаконите нелегалния слап ли? И не си прав. Гърците последните 5-10 години нали минаха на UMTS. Вярно, че беше трик за продаване, но го направиха. А сега норвежците само си човъркат по дупките с жълтите от червената сграда на Цариградско.
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

На мен бавния нет на Виваком ми е на 128 кб/с.Бързият (H+) е на 42 Мб/с.Мтел и Теленор има още МНОГО МНОГО боб да изядат.Колкото и да се палите, Виваком е с почти 100% покритие на 3G на страната.Тук в къщи, в града, Мтел (имам и такова чудо) е на Edge.С Теленор (Глобул) взимане-даване вече нямам. И не ща да ги чуя.

Коментар

За НЕТ Дидо е абсолютно прав,ползвам и паралено NET и на Мтел, честно няма такъв скапан нет,по-скоро е тука има,тука няма. Постояно губи 3 Г мрежата ,и на EDGE е мега зле.Теленор не знам как е, но има рядко хора доволни от тях на този етап.

Коментар

VIT написа:
              Теленор не знам как е, но има рядко хора доволни от тях на този етап.
              Ами... едната от колежките ми в стаята на работа е на Теленор. Не си ползва собствения нет, а им пускам хот-спот и двете ми колежки (другата е на мтел) ползват моя нет. 3 маймуни сме на клона и пак е супер бърз. Спомням си и преди 3 години като бяхме 10 човека от форума в една хижа в планината. Моят телефон беше рутер, а всички бяха закачени за него.VIT може да потвърди, както и останалите, които бяха там.

Коментар

При мен положението е бая по-различно.
                Прикачени файлове

Коментар

Зависи от сървъра
                  Powered by Emzo

Коментар

evgeni85 написа:
                    Зависи от сървъра
                    Дам, за това тез тестове носят нулева стойност.

Коментар

Не знам какво толкова се оплаквате от мтел ето това е от преди час от вкъщи.Сървъра ми го избра сам , някакъв английски. П.с.Не работя в мтел дори не ги харесвам, с тях съм по задължение
                      Прикачени файлове
                      Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast
                      ----------------------------
                      "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ewing написа:
                        Не знам какво толкова се оплаквате от мтел ето това е от преди час от вкъщи.
                        Мтел са ОК където има 3G. Проблемът е, че не навсякъде има.Няма нито в Кабиле (само на 3 км от областен град), в Козлодуй има само на някои клетки, тук в къщи няма.Да не казвам, че в Сливен като живеех, телефонът стоеше на прозореца на хола, за да има изобщо някакъв обхват на МТЕЛ, а като звъннеше, говорех от блутут слушалката.В София е ОК, да, ама излезте малко навън и кривнете встрани от главните пътища и ще разберете за какво става дума. Докато с Виваком нямам никакъв проблем НИКЪДЕ.Да не говорим за сравняване на тарифите, че там останалите са още по-зле. Изключвам разни преференциални сим-карти с неограничени безплатни разговори в Европа, разбира се.П.П. Нямам никакъв интерес да хваля Виваком, просто правя сравнение за интерес на публиката.Имам и МТЕЛска карта, държа я по ред причини (които не са тарифа или добро покритие ).

Коментар

не ползвай ,глобул за Мобилен нет ,просто са най-зле от всички възможни алтернативи .Само в големите градове е ок горе долу .Вивател е най-малкото зло ,и са най-добре от към покритие .p.s. сега видях ,че колегата Immortal го е написал същото :D ,само като се сетя ,колко пари съм загубил заради тия нещастни мобилни нетове главата ме боли
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Immortal написа:
                            Ewing написа:
                            Не знам какво толкова се оплаквате от мтел ето това е от преди час от вкъщи.
                            Мтел са ОК където има 3G. Проблемът е, че не навсякъде има.Няма нито в Кабиле (само на 3 км от областен град), в Козлодуй има само на някои клетки, тук в къщи няма.Да не казвам, че в Сливен като живеех, телефонът стоеше на прозореца на хола, за да има изобщо някакъв обхват на МТЕЛ, а като звъннеше, говорех от блутут слушалката.В София е ОК, да, ама излезте малко навън и кривнете встрани от главните пътища и ще разберете за какво става дума. Докато с Виваком нямам никакъв проблем НИКЪДЕ.Да не говорим за сравняване на тарифите, че там останалите са още по-зле. Изключвам разни преференциални сим-карти с неограничени безплатни разговори в Европа, разбира се.П.П. Нямам никакъв интерес да хваля Виваком, просто правя сравнение за интерес на публиката.Имам и МТЕЛска карта, държа я по ред причини (които не са тарифа или добро покритие ).
                            +1Нормално е. Все пак всички стари ТВРС-та са си на БТК. М-тел им ги ползват под наем, а когато става въпрос за пари винаги има дразги. До като Глобул си изграждат собствени, което се отразява и на покритието им.
                            ФИАТ- Пътят е само формалност
                            ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                            -----------------------------------------------------
                            FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Ще призная че не съм криввал много много, но където и да съм ходил от към разговори само по планините ми е губило обхват. За скоросто на нета като съм на 2500м не ме притеснява Е ли е или Н+ Иначе по темата дано Теленора направят нещо по съществено от последните им промоции които май не грабнаха много хора.С нетърпение чакам първия ЛТЕ оператор в БГ, но май няма да е скоро.
                              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                              182A4.000 IAW49F
                              LPG - Lovato EasyFast
                              ----------------------------
                              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Вчера направих тест с моя телефон (Мтел), който варираше само между Н и 3Г и направи на теста около 8Мб.След това с другия телефон, който е на Виваком и показваше постоянно, че е Н+. Повече от 1.2Мб не можа да качи.Явно си зависи и къде се намираш, и дали имат някакъв проблем, и т.н. Демек дреме ви какво показва символа. Цъкайте на воля. :D
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                                X