Точи постоянната смяна на режимите. А аз не съм на автоматичен режим а само на WCDMA. И пак Интернета им е мизерен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с мобилен интернет от Теленор
Collapse
X
-
emzo написа:Ти да не бачкаш в Теленор ?По смотан мобилен нет от тяхния няма. Особено след изчерпване на "бързата" скорост.--------H & H+ като ви точат батерията стойте на G с мизерните 6,7 килобайта в секунда.Alfa Romeo 147 1.9JTDm 8v
ex-Fiat Stilo 1.9JTD
ex-Fiat Bravo 1.9JTD
Коментар
-
TopnegoTo написа:emzo написа:Ти да не бачкаш в Теленор ?По смотан мобилен нет от тяхния няма. Особено след изчерпване на "бързата" скорост.--------H & H+ като ви точат батерията стойте на G с мизерните 6,7 килобайта в секунда.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
На мен бавния нет на Виваком ми е на 128 кб/с.Бързият (H+) е на 42 Мб/с.Мтел и Теленор има още МНОГО МНОГО боб да изядат.Колкото и да се палите, Виваком е с почти 100% покритие на 3G на страната.Тук в къщи, в града, Мтел (имам и такова чудо) е на Edge.С Теленор (Глобул) взимане-даване вече нямам. И не ща да ги чуя.
Коментар
-
VIT написа:Теленор не знам как е, но има рядко хора доволни от тях на този етап.
Коментар
-
Ewing написа:Не знам какво толкова се оплаквате от мтел ето това е от преди час от вкъщи.
Коментар
-
не ползвай ,глобул за Мобилен нет ,просто са най-зле от всички възможни алтернативи .Само в големите градове е ок горе долу .Вивател е най-малкото зло ,и са най-добре от към покритие .p.s. сега видях ,че колегата Immortal го е написал същото :D ,само като се сетя ,колко пари съм загубил заради тия нещастни мобилни нетове главата ме болифиатче Браво 2.0
Коментар
-
Immortal написа:Ewing написа:Не знам какво толкова се оплаквате от мтел ето това е от преди час от вкъщи.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Ще призная че не съм криввал много много, но където и да съм ходил от към разговори само по планините ми е губило обхват. За скоросто на нета като съм на 2500м не ме притеснява Е ли е или Н+ Иначе по темата дано Теленора направят нещо по съществено от последните им промоции които май не грабнаха много хора.С нетърпение чакам първия ЛТЕ оператор в БГ, но май няма да е скоро.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Вчера направих тест с моя телефон (Мтел), който варираше само между Н и 3Г и направи на теста около 8Мб.След това с другия телефон, който е на Виваком и показваше постоянно, че е Н+. Повече от 1.2Мб не можа да качи.Явно си зависи и къде се намираш, и дали имат някакъв проблем, и т.н. Демек дреме ви какво показва символа. Цъкайте на воля. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар