Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пререгистриране на кола СО>СА?

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пререгистриране на кола СО>СА?

Здравейте, искам да попитам как седят нещата с пререгистрирането на кола с номер СО? До сега съм взимал само нов внос и дори не знам къде в КАТ да се редя? Предполагам не трябва да минавам през каналите? Та какво се прави и горе долу колко пари излиза цялата процедура?

Същото е. Сменяш номера и талони, връщаш старите номера, канали, сверка на VIN...Разликата с новия внос е само, че не плащаш екотакса.

Коментар

Минаваш през каналите, само за преглед на номер на двигател (гледай да е чист че ше трябва да го бършеш там) и VIN. Трябва ти копие от договора и всички други документи. Около 40-50 лв ще ти излезе цялата процедура. Общо взето отиваш при каналите и паркираш на бялата маркировка, отиваш да ти оправят документите (питай човека в бутката, то се пада точно зад нея на 20-тина м), дават ти една бланка - минаваш през човека в буткта да ти каже на кой канал да отидеш - минаваш гледат ти VIN номер на мотора, паркираш от вън. Отиваш зад последния канал с картончето и старите номера, плащаш си на касата и чакаш да си чуеш името, взимаш си новите номера, отиваш да ти ги слошат и пътуваш. Нещо такова беше.
      FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

Благодаря ви за информацията.

Коментар

vicool написа:
          Около 40-50 лв ще ти излезе цялата процедура.
          Ну зайец , последно когато сменявах номера ми излезе от 75 до 90 лв, така че приготви си да имаш, може пък да са променили нещо и да минеш тънко.
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

Номерата в Кат София + талони 40лв.Аз регистрирах на 03.11.2014г. :D

Коментар

И не се надявай на СА. Свършиха. Ще получиш СВ.

Коментар

cs_aleksandar написа:
                vicool написа:
                Около 40-50 лв ще ти излезе цялата процедура.
                Ну зайец , последно когато сменявах номера ми излезе от 75 до 90 лв, така че приготви си да имаш, може пък да са променили нещо и да минеш тънко.
                Аз края на ноември пререгистрирах и ми излезе 40 лв, талони и номера, но като знам в тая държава всичко е за седмица и сега незнам колко е. Ако колата ти е била нов внос, може и преглед да са ти включили незнам, но при пререгистрация не правят преглед - само сверяват номерата.Отделно за гражданската - трябва да отидеш в офис на фирмата в която ти е и да ти напишат някъв лист за новия номер, неразбрах точно защото тя тамън изтичаше и реших да направа нова. Прегледа си е валиден.
                FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps

Коментар

Е то какво излиза,че всичко е според зависи.22.07.2014Такса правоползване на рег.номера,такса първа регистрация и свидетелство за регистрация=17лвРегистрационнни табели=38лвПРоверка техн.състояние автомобил или промяна=7лвИли тотал =62лвКолата беше РВ
                  Lacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
                  EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
                  EX.Fiar Ritmo 105TC

Коментар

Има промяна.И аз регистрирах лятото в Пловдив и излезе близо 70-так.Преди това пролетта в Бургас пак толкова.Но нали там изтече договора с онази фирма "Б М В" дето правеха номерата и сега е сключен договор с нова фирма и е доста по-евтино вече.Отделно и нита на задната табела май вече не е метален ами пластмасов...или просто не е сив,а бял и се слива с табелата.И за да има баланс в Бургас превода на гишето на банката в КАТ е 16-18лв. вместо предишните 2-3лв.http://www.flagman.bg/article/71762
                    EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                    Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

СВ - Строителни Войски, бахти якото :DСмятаме, че няма, какво повече да се каже по темата.Модераторски екип на fiat-bg.org.

Коментар

Working...
                      X