Здравейте, искам да попитам как седят нещата с пререгистрирането на кола с номер СО? До сега съм взимал само нов внос и дори не знам къде в КАТ да се редя? Предполагам не трябва да минавам през каналите? Та какво се прави и горе долу колко пари излиза цялата процедура?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пререгистриране на кола СО>СА?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Минаваш през каналите, само за преглед на номер на двигател (гледай да е чист че ше трябва да го бършеш там) и VIN. Трябва ти копие от договора и всички други документи. Около 40-50 лв ще ти излезе цялата процедура. Общо взето отиваш при каналите и паркираш на бялата маркировка, отиваш да ти оправят документите (питай човека в бутката, то се пада точно зад нея на 20-тина м), дават ти една бланка - минаваш през човека в буткта да ти каже на кой канал да отидеш - минаваш гледат ти VIN номер на мотора, паркираш от вън. Отиваш зад последния канал с картончето и старите номера, плащаш си на касата и чакаш да си чуеш името, взимаш си новите номера, отиваш да ти ги слошат и пътуваш. Нещо такова беше.FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
cs_aleksandar написа:vicool написа:Около 40-50 лв ще ти излезе цялата процедура.FIAT Bravo 1.9 JTD GT 105ps
Коментар
-
Е то какво излиза,че всичко е според зависи.22.07.2014Такса правоползване на рег.номера,такса първа регистрация и свидетелство за регистрация=17лвРегистрационнни табели=38лвПРоверка техн.състояние автомобил или промяна=7лвИли тотал =62лвКолата беше РВLacia Lybra 2.4jtd 140++ executive
EX.Fiat Tipo SX 1.6 IE
EX.Fiar Ritmo 105TC
Коментар
-
Има промяна.И аз регистрирах лятото в Пловдив и излезе близо 70-так.Преди това пролетта в Бургас пак толкова.Но нали там изтече договора с онази фирма "Б М В" дето правеха номерата и сега е сключен договор с нова фирма и е доста по-евтино вече.Отделно и нита на задната табела май вече не е метален ами пластмасов...или просто не е сив,а бял и се слива с табелата.И за да има баланс в Бургас превода на гишето на банката в КАТ е 16-18лв. вместо предишните 2-3лв.http://www.flagman.bg/article/71762EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар