Здравейте и честита нова година. Някъде из форума бях чел за този сайт и че доста от съфорумците са пазарили от там и че пратката не отивала на митниците. Днес се рових доста из сайта и попаднах на една клауза в която пише, че срещу 5% доплащане над стойността на стоката давали нещо като защита от митниците. Това било опция в менюто в което става разплащането. Въпроса ми е вие избирате ли я тази опция или не сте чували и просто си поръчвате пратката и отивате просто на пощата да си я вземете. Разбрах, че чрез Сингапурските пощи ставала доставката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Pandawill
Collapse
X
-
"Застраховката" е 10% за България.Общо взето ако случайно пратката ти отиде на митница, то плащаш всичко както си му е реда, като след това сканираш документите, с които да докажеш колко пари си платил, за да си освободиш стоката и те след това ти възстановяват сумата.Ако директно дойде пратката ти в пощата, то си я взимаш и приключваш.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
BO написа:"Застраховката" е 10% за България.Общо взето ако случайно пратката ти отиде на митница, то плащаш всичко както си му е реда, като след това сканираш документите, с които да докажеш колко пари си платил, за да си освободиш стоката и те след това ти възстановяват сумата.Ако директно дойде пратката ти в пощата, то си я взимаш и приключваш.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Ако няма изришно спомената международна гаранция изгаряш. Аз така фотоапарат си купих от англия и специално им казах да ми дадат подпечатана и подписана празна гаранция която да важи в БГ и така направиха хората. За щастие не ми се наложи да я плзвам, което ти пожелавам и на теб. Колкото до митницата май там нещата са на късмет. Аз поръчах таблет от banggood като никога от там не ми е идвало нещо в митницата, но познай точно този отиде там и ще трябва да се ръсна още. Та всичко е на късмет и лично аз не се възплзвам от това което с споменал за пандата.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Гаранцията е 1г или там колкото е упоменато ,като важи в Сингапур.Пращаш им го за своя сметка и те го ремонтират и ти го връщат.Сам разбираш че работата е малко фиктивна.Прочети в сайта им пише подробно.Иначе за митницата не зависи от кой сайт купуваш или дали пишат 20$ подарък или друго.Всичо зависи от бг митници.Имат си специални критерии за проверки.От началото на миналата година, % пратки минали през митници се увеличи доста.Аз също отскочих 150+лв за 3 смартфона
Коментар
-
mitkosoft написа:BO написа:"Застраховката" е 10% за България.Общо взето ако случайно пратката ти отиде на митница, то плащаш всичко както си му е реда, като след това сканираш документите, с които да докажеш колко пари си платил, за да си освободиш стоката и те след това ти възстановяват сумата.Ако директно дойде пратката ти в пощата, то си я взимаш и приключваш.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
mitkosoft написа:и още нещо? марката на телефона е L....O да не правя реклама. Те си имат представителство в България. Как стои въпроса с гаранцията след като е внесен отвън а не е купен от БългарияOctavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Пратките се поверяват избирателно.Питал съм и митничари какъв е принципа....Ми няма! Има рискови дестинации, от които се проверява всичко, защото може да се внасят наркотици. Това касае главно Индия и някои държави от Азия.Другото се гледа на външен вид и тегло. Такава гаранция, че няма да ти проверят пратката...няма.
Коментар
-
Red Storm написа:mitkosoft написа:и още нещо? марката на телефона е L....O да не правя реклама. Те си имат представителство в България. Как стои въпроса с гаранцията след като е внесен отвън а не е купен от БългарияA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Red Storm написа:Не съм го видял.Благодаря.Вероятно ще викна един.Обаче го видях тук на 329лв с една година българска гаранция.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар