Що не хапнеш 2 кила сладолед и да го полееш с 5л. кола? Съвсем се увъртя!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конспирация чрез преса и телевизия !!!
Collapse
X
-
Колегата БО е написал и потвърждението - от меда (истинския) ти става тежко и лошо ако все пак се инатиш и упорстваш - после повръщаш. Т.е. не можеш да се предозираш.Обратното - със синтезирания глюкозо-фруктозен сироп, който е само сладък и не носи никакви ползи на организма ти, особено ако е вложен в нещо, а той обикновено е - можеш спокойно и преспокойно да изядеш количества без тялото да реагира.За какво да ти се извиня ?За това, че не можеш три страници да разбереш за какво говоря ли ?Прочете ли какво съдържа истинския мед, че продължаваш да упорстваш, че е едно и също ?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
BO написа:Яжте каквото ви се яде, пийте каквото ви се пие и се наслаждавайте на живота, хора!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
pplk написа:Що не хапнеш 2 кила сладолед и да го полееш с 5л. кола? Съвсем се увъртя!ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Офффф...сладост казваш. Значи ако меда е толква сладък като глюкозо-фруктозния сироп означава, че е точно толкова вреден или полезен и е без значение кое от двете ще приемеш?Идвай в нас да пробваш истински мед и ще го сравним с каквато боза друга си избереш от магазина и после пак ще те питам кое е по-вкусно, кое е по-сладко, с кое можеш да преядеш, с кое не можеш и от кое се чувстваш добре и от кое зле.Странно, но май само ти си вярваш - не видях някой друг да е толкова заблуден...Аз говоря от опит, а ти от инат.Изключвам радиото...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Офффф...сладост казваш. Значи ако меда е толква сладък като глюкозо-фруктозния сироп означава, че е точно толкова вреден или полезен и е без значение кое от двете ще приемеш?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Къде в линковете според теб се твърди, че сиропа и меда са еднакви - не знам, но щом ти смяташ така живей с тая мисъл. В крайна сметка всеки си решава сам за себе си и смятам, че умните хора могат да си извадят заключение дори и от тази омазана тема...Мдам...както е казал един мъдър човек:Недей да спориш с биохимик, защото ако почнеш спор с него ще паднеш на неговото ниво, а паднеш ли на неговото ниво ще те победи с опит. Та...не виждам откъде изкопа точно "доводите", че меда има нещо общо относно това, за което говорим и че отгоре на всичко реши да го ползваш и като доказателство, за да не паднеш по гръб. Справка - виж откъде почна спора и изобщо за какво беше и докъде успя да го извъртиш в опитите си да избегнеш поражението и да отколниш вниманието от съществената част на разговора.Сега звъннах на един химик и ще му пратя темата да се посмее от сърце. Аз все пак не видях от теб нито един конкретен отговор на зададен въпрос, а само увъртания и отклоняване на темата. Явно толкова си можеш. П.П. Но трябва да ти се признае, че имаш доста практика в празнодумие и отвличане на вниманието - браво! Заради теб се надявам да ти плащат за това, защото иначе не си струва фалшивото поведение== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
BO написа:Аз само разбрах, че и меда и глюкозо-фриктозния сироп от гледна точка на вредност са едно и също, защото било "HFCS 55". Но меда бил по-вкусен. И защото е по-вкусен, то не е толкова вреден, защото може да направиш разликата между "HFCS 55" от мед и "HFCS 55" от глюкозо-фруктозен сироп.А бе обърках се.Слав написа:Съгласен съм с теб, че никой не може да преяде с мед! ...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
Слав написа:Точно пък ти да го кажеш... :DИначе в тоя цитат сравняват, но в никакъв случай не казват, че са еднакви207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Ми не знам...тия неща ти ги пишеш и откъде си ги вадиш като изводи само ти си знаеш... Достойнство ?Абе човек...ти дори не можеш да формулираш тази дума сам без речник== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар