В последните дни на старата, а също и в първите на новата година, навсякъде, в пресата и в по всички телевизии, тръбят за тежките зимни условия по пътищата и за минусовите температури. Разбира се половината народ е по пътищата по това време на годината и с основание се тревожи в следствие на информацията с която ни облъчват. Аз самият в периода 29.12 - 01.01 изминах 650 км по родните пътища, и учудващо, те бяха чисти и сухи. Става дума за пътища в северна България за места който постоянно са с жълт код в прогнозите за времето.Не знам други дали са констатирали същото като мен, но дори преди малко излизах да разхождам псето..............по - къси панталони (аз, не псето), и беше учудващо топло. След като се прибрах изнесох термометър на терасата и 3 градуса !!!! Поглеждам Синоптик-а и там -6, усеща се като -12.Точно поради всичките тези причини си мисля, че има някакъв таен заговор от управляващите ли, от някой над тях ли, и аз не съм сигурен, да ни отвличат вниманието от важни неща и проблеми, и от собствените им, по всяка вероятност подсъдни дела, карайки ни да се тревожим за ежедневието си.Не знам, може и да греша, но може и всички журналисти да са продажни и да участват в таен заговор срещу нас !!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конспирация чрез преса и телевизия !!!
Collapse
X
-
Ами струва ми се, че грешиш.На 29ти вечерта колегите ми от Враца и Лом спаха по хотели в Козлодуй, защото ВСИЧКИ пътища бяха затворени.На 30ти уж ги отвориха, но пътуването ми от Козлодуй до Враца (80км) продължи 4 часа, с чакане в километрична опашка посред полето, заради закъсали тирове по пътя. Всички обиколни пътища бяха затворени. В крайна сметка се измъкнахме по един обиколен път, през преспи и снежни коловози.Та, като стигнахме до Враца, от там нататък пътят си беше сух. Но до там си беше ад.По-добре да ни наплашат журналята, отколкото нищо да не кажат и да закъсваме по пътищата. Тогава пък ще се сърдим, че нищо не са казали. СНИМКА Ето и снимка от пътя Лом-Козлодуй от 01.01.2015 от колега от форума
-
Честно казано скоро се замислих и аз. Не в частност за обстановката по пътищата, а за "идеята" ( може би)да бъдем държани в стрес, страх, притеснение и объркване чрез бълването на негативно подбрани новини.На Бъдни вечер нямаше новина по БГ телевизия, в която да не присъстваха катастрофи, жертви и причини, след това се нареждаха криминалните новинисвързани с кражби, бедност, болници, битови инциденти, безработица и то обилно гарнирани с низ от реклами на лекарства против диария, запек, подут корем, ставно - артритни заболявания, възпаления на пикочните пътища и алармиот простатата и холестеролните плаки по артериите ...А Наздраве и Весела Коледа после.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
То манипулацията е толкова явна, че няма на къде повече.Винаги в последните години преди национален празник излизат новини за трагедии, а понякога дори и трагедиите са толкова големи, че дори има национален траур. И това винаги преди празници. Червени оранжеви и тем подобни кодове, отразяващи нормални сезонни атмосферни явления. Постоянно някакви скандали с известни личности (доста често политици) които са широко одумвани а от тях не произтича почти нищо. Има нещо... :D Все пак хората трябва да мислят и да се занимават с нещо, иначе ще им стане скучно._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
Все пак хората трябва да мислят и да се занимават с нещо, иначе ще им стане скучно.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Re: Конспирация чрез преса и телевизия !!!
ivokolev написа:В последните дни на старата, а също и в първите на новата година, навсякъде, в пресата и в по всички телевизии, тръбят за тежките зимни условия по пътищата и за минусовите температури. Разбира се половината народ е по пътищата по това време на годината и с основание се тревожи в следствие на информацията с която ни облъчват. Аз самият в периода 29.12 - 01.01 изминах 650 км по родните пътища, и учудващо, те бяха чисти и сухи. Става дума за пътища в северна България за места който постоянно са с жълт код в прогнозите за времето.Не знам други дали са констатирали същото като мен, но дори преди малко излизах да разхождам псето..............по - къси панталони (аз, не псето), и беше учудващо топло. След като се прибрах изнесох термометър на терасата и 3 градуса !!!! Поглеждам Синоптик-а и там -6, усеща се като -12.Точно поради всичките тези причини си мисля, че има някакъв таен заговор от управляващите ли, от някой над тях ли, и аз не съм сигурен, да ни отвличат вниманието от важни неща и проблеми, и от собствените им, по всяка вероятност подсъдни дела, карайки ни да се тревожим за ежедневието си.Не знам, може и да греша, но може и всички журналисти да са продажни и да участват в таен заговор срещу нас !!!!
Коментар
-
Погледното отвъд темата за метеорологията - вероятно сте прави.Но според мен е свързано по-скоро с човешката природа, със склонността на човек към сензационни и лоши новини.Вярно е, че новините са изпълнени само с такива съобщения, но и положителните новини някак си се отминават и не се забелязват от масата. За журналистите няма хляб в такива неща. Пък и на кого ще е интересна "новината", че Иван Драганов е преминал успешно през бул.Цариградско шосе, прескачайки мантинелата? Много по-нтересно е, че Петкан Стоянов не е успял, и са го блъснали 3 коли последователно.
Коментар
-
Хм....,,журналисти’’ .За толкова години ,,свобода на словото’’ един не омириса храсталаците.Неграмотни , болезнено амбициозни и без чувство на такт хора правят т.н. новини.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Аз на прогнозата на времето вярвам дотолкова, доколкото ориентировъчно да добия представа какви ще са метеорологичните условия и да си направя сметката за евентуално пътуване, без да се влияя от драматизации или излишни успокоения. А новини си пускам, колкото да ми шуми нещо и да се сменят картинките, докато си пия сутрешното кафе, защото се правят от некомпетентни и неграмотни хора, в общия случай. Е, има и изключения, но те потвърждават правилото, както знаем.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
В мен възниква резонния въпрос, от какво ни отклоняват вниманието с помощта на прогнозата за времето и кой стои зад това? Масоните, илюминатите, рептилите, розенкройцерите, извънземните, евреите или Б.Б.:D А, да! От подсъдните дела, за които една жена ни каза :D :D :D п.п. Американците не са стъпвали на Луната и самолетите ни пръскат всекидневно с разни химикали! Кво значи няква си прогноза?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Immortal написа:Погледното отвъд темата за метеорологията - вероятно сте прави.Но според мен е свързано по-скоро с човешката природа, със склонността на човек към сензационни и лоши новини.Вярно е, че новините са изпълнени само с такива съобщения, но и положителните новини някак си се отминават и не се забелязват от масата. За журналистите няма хляб в такива неща. Пък и на кого ще е интересна "новината", че Иван Драганов е преминал успешно през бул.Цариградско шосе, прескачайки мантинелата? Много по-нтересно е, че Петкан Стоянов не е успял, и са го блъснали 3 коли последователно._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
Коментар
-
Абе БТВ все още си държат палмата по гнусотия. Сигурно щото се опитват да се допълзят обратно до благоволението на господарите. По Първа бяха къде по-приятни новините през Новогодишната нощ. И Нова са същите нещастници - по празниците жената се опита да ми ги пробута с номера "да видим някакви новини". Погледах 5-6 минути и я осветлих, че точно такива новини нямам потребност да виждам.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар