Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конспирация чрез преса и телевизия !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Навсякъде го ръгат, мамицата им, от ракията до чешмата. Няма отърване!
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
      От днес спирам да пия вода
      punto HGT

Коментар

didich написа:
        pplk написа:
        Пии само от бойлера вода, нали сега ти е пушка
        ФИАТ- Пътят е само формалност
        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
        -----------------------------------------------------
        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Със сигурност е пушка, все пак и рибите живеят в тая вода от бойлера и все още мърдат в аквариума
          punto HGT

Коментар

didich написа:
            pplk написа:
            И да пиеш и да не пиеш, все тая. Дихидроген монооксида освободен в атмосферата в газообразна форма допринася за глобалното затопляне. е смъртоносен при вдишване допринася значително за почвената ерозия ускорява корозията на много метали, вкл. желязотоВъпреки всички тези свои ефекти, дихидроген монооксида е широко използван в: атомните електроцентрали при производството на стиропор. за огнегасене при прилагането на пестицити и хербициди върху селскостопанската земеделска продукция, включително при производството на храниНяма отърване ти казвам.
            207 тиква автомат
            новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Офф! Питате ли ме ! 25 години работих в агресивната среда на дихидроген монооксида Толкова съм свикнал с него,че всеки ден го ползвам обилно :D Дори и уискито ми не ми е сладко ако не сложа малко от това съединение в кристализирала форма :D Ха честит ви бабин ден

Коментар

И още си жив след употреба на фреон R718?
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Колеги помагайте, аз тази сутрин без да искам инцидентно се нагълтах с около 200-300 грама дихидроген монооксид докато разбера какво пия. Личната лекарта не ми вдига телефона, нямам си и на идея как да постъпя. Знае ли някой след колко време настъпват странични ефекти ? Преди около час ме напъна и ходих във WC-то, да очаквам ли и други неща ? Вярно ли е, че е полезен само в твърдо агрегатно състояние комбиниран с C2H5OH?
                  Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

Смешно е наистина, ама е смешно, защото знаем какво е дихидроген монооксид. Погледнато нормално това хич не е смешно и показва колко лесно човек вярващ в конспирации и нямащ си и идея от материята, може да бъде качен на черешата и да стане за смях. Подписката за забрана на краставиците/Сucumis sativus/ беше събрала няколко стотин хиляди последователи, преди да се усетят, че е бъзик. Актуалността на тази шега не е намаляла и до днес, въпреки 10-15 годишната си давност и свободния достъп до информация в наши дни. За съжаление, подобни небивалици съществуват единствено като плод на невежеството и вярата в таласъми.
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

От казаното до тук стигнах до извода:Водка с лед вреди на бъбреците.Ром с лед вреди на черния дроб.Джин с лед вреди на сърцето.Уиски с лед вреди на мозъка.Абе,тоя скапан лед много вреден бе.!!!))) :DА иначе по темата - само на мен ли ми се струва, че рекламните блокове са по на често от преди месец?

Коментар

Е какво му е смешното...DHMO и R718 ги има на етикети...

Коментар

А натриевия хидрогенкарбонат/Е500/ ? :D Глей как страшно звучи.
                          207 тиква автомат
                          новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Журналята от безплатния всекидневник 19 минути бяха писали в една статия, че баничките тези тип подкова в магазин Била били с 13 Е-та в състава си, аз леко изтръпнах понеже всяка сутрин с кафето набивам такава баничка, само че не закупена от Била /и от там съм купувал за през уикенда/, а от тукашните заведения за бързо хранене. Понеже тая закуска я практикувам вече в продължение на сигурно 4-5 години /още не ми е втръснала/ се запитах дали наистина се тъпча с толко много "витамини" и си направих устата от там от където си купувам въпросната баничка да проверят по етикет какво съдържа и колко Е-та има в нея. След направената проверка се оказа, че имало само 2 Е-та, а не 13, но може и самата баничка да е производство на друга фирма, тука вече незнам как стоят нещата, за радост все още не съм мутирал, не ми расте 3-та ръка или крак, но дали ще изкарам до пенсия един господ знае
                            punto HGT

Коментар

pplk написа:
                              А натриевия хидрогенкарбонат/Е500/ ? :D Глей как страшно звучи.
                              Добре де я кажи сега колко полезен е натриевия нитрит E250???Няма саламче или луканчица без него и още 100 други неща.Позволявам си цитат от нета, макар, че ти си на такова ниво, че не признаваш разни си там статии и научни изследвания разни...
                              Въздействие върху човека:Е 250 се характеризира със следните свойства: разширява кръвоносните съдове, слабително и бронхолитично действия, облекчава спазмите в червата. Натриевият нитрит се използва в лечението на редица заболявания: сърповидно-клетъчна анемия, цианидно отравяне, сърдечен пристъп, исхемична болест на сърцето, мозъчна аневризма и белодробна хипертония при деца. Хранителната добавка е токсична и представлява канцероген. Консумацията на месни и рибни продукти, които са преминали термична обработка с натриев нитрат, може да доведе до появата на ракови образувания. Приемът на голямо количество такива продукти би могло да предизвика рак на червата и белите дробове.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

От това което си пуснал става ясно, че дозата прави отровата. :D
                                207 тиква автомат
                                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                                X