Слав написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конспирация чрез преса и телевизия !!!
Collapse
X
-
Не знам - ти като компетентен само четеш по линковете и коментираш, но никакви знания не показваш.Като ти задавам/т въпроси се правиш на ударен и сменяш темата...Иначе е лесно да кажеш, че някой е некомпетентен или лаик. Всеки може. Важното е сеир да става, нали ?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Ако евентуално се припознаеш, да знаеш, че не е моя винатаКонспиралник, да не се бърка с конспиратор, е особен вид симпатяга, който е начетен по всякакви теми: извънземен разум, ходенето до Луната, неходенето до Луната, сиви, черни, бели, зелени, HAARP, 11/9, JFK, ваксини, маи, 2012, ГМО, шистов газ...и естествено авиация и предполагаемите следи оставяни от самолетите наричани от тях кемтрейлс или химически следи. Характерна черта за всеки конспиралник е, че му липсва подходящото образование да обсъжда която и да е от тези теми. За сметка на това е много речовит и често добре аргументираните му мнения се състоят само и единствено от клипове в ютюб или линкове към отвратително грозни и мигащи сайтове, често хостнати някъде по безплатните платформи.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Изобщо не съм чел какво си цитирал, защото само като го почнах видях, че пак е смяна на тематаpplk написа:Слав написа:Или иначе казано - забранили сме вноса на ГМО, но никъде не пише, че имаме нещо против да го произвеждаме. Справка - завода в Разград за всякакви безподобни боклуци...Писал съм и в други теми май, но и тук ще пиша - не купувайте нищо, в което има глюкозо-фруктозен сироп!!! Ще се учудите в колко много продукти го има... И това е само капка в морето,,,колко други още "добавки" има в "храната" не е реално Организма го разпознава като отрова и не го преработва, а се държи с него като токсин, който трябва да бъде отведен възможно най-далеч от важните органи. Няма да обяснявам по-натам, че е мазало..== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Съжалявам колеги Писали сте, но не съм видял Та за ракията...ми къде ги намирате тези ГМО джанки ? По нашия край все такава се вари :P Пък джанките все дребни, неугледни...никой не ще да ги напраи едри, красиви и безвкусни...та си мисля, че няма проблем :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
Слав написа:.......умствено ме увеселявашСлав написа:Изобщо не съм чел какво си цитирал, защото само като го почнах видях, че пак е смяна на темата207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Airfan написа:Да се върнем на ракията - ако сваря ракия от ферментирали генно модифицирани плодове, да очаквам ли проблеми и това прави ли ракията ми ГМО ракия??A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Airfan написа:Да се върнем на ракията - ако сваря ракия от ферментирали генно модифицирани плодове, да очаквам ли проблеми и това прави ли ракията ми ГМО ракия??Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
BO написа:Airfan написа:Да се върнем на ракията - ако сваря ракия от ферментирали генно модифицирани плодове, да очаквам ли проблеми и това прави ли ракията ми ГМО ракия??punto HGT
Коментар
-
Stefanaki написа:BO написа:Airfan написа:Да се върнем на ракията - ако сваря ракия от ферментирали генно модифицирани плодове, да очаквам ли проблеми и това прави ли ракията ми ГМО ракия??
Коментар
-
Airfan написа:Ако след две години е започнала да се захаросва - не я пий. Това е ГМО ракия. :D Трябва да я превариш и да чакаш резултати след още пет години. :DАко и тогава се появят наченки на захаросване - ще трябва да се надяваме, че някой доктор на наУките ще е измислил нещо по този така важен въпрос.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Доказано е, че оптималния срок на чакане е 7 години. Статистиката е категорична, че хората употребяващи Джак Даниелс живеят по-дълго от хората употребяващи непроверена джанковица. :D :D :D Попаднах на нещо много интересно.https://freeoftbs.wordpress.com/2010/01/26/dhmo/#more-1Тровят ни безобразно, а ние се кахърим за някви захари, прогнози за времето и ракията. Това най-много ме притесни.Сucumis sativus е растителна култура, акумулираща високи концентрации на ДХМО. Данните сочат, че морски свинчета, хранени за две седмици с обогатени на Cucumis sativus растения рязко губят тегло и апетит.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Доказано е, че оптималния срок на чакане е 7 години. Статистиката е категорична, че хората употребяващи Джак Даниелс живеят по-дълго от хората употребяващи непроверена джанковица. :D :D :D Попаднах на нещо много интересно.https://freeoftbs.wordpress.com/2010/01/26/dhmo/#more-1Тровят ни безобразно, а ние се кахърим за някви захари, прогнози за времето и ракията. Това най-много ме притесни.Сucumis sativus е растителна култура, акумулираща високи концентрации на ДХМО. Данните сочат, че морски свинчета, хранени за две седмици с обогатени на Cucumis sativus растения рязко губят тегло и апетит.punto HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар