Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конспирация чрез преса и телевизия !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слав написа:
    Ми не знам...тия неща ти ги пишеш и откъде си ги вадиш като изводи само ти си знаеш...
    Аз като казвам, че не четеш, а се опитваш да се доказваш в тема, в която си абсолютен лаик, много ясно, че няма да разбереш.
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Не знам - ти като компетентен само четеш по линковете и коментираш, но никакви знания не показваш.Като ти задавам/т въпроси се правиш на ударен и сменяш темата...Иначе е лесно да кажеш, че някой е некомпетентен или лаик. Всеки може. Важното е сеир да става, нали ?
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ако евентуално се припознаеш, да знаеш, че не е моя вината
        Конспиралник, да не се бърка с конспиратор, е особен вид симпатяга, който е начетен по всякакви теми: извънземен разум, ходенето до Луната, неходенето до Луната, сиви, черни, бели, зелени, HAARP, 11/9, JFK, ваксини, маи, 2012, ГМО, шистов газ...и естествено авиация и предполагаемите следи оставяни от самолетите наричани от тях кемтрейлс или химически следи. Характерна черта за всеки конспиралник е, че му липсва подходящото образование да обсъжда която и да е от тези теми. За сметка на това е много речовит и често добре аргументираните му мнения се състоят само и единствено от клипове в ютюб или линкове към отвратително грозни и мигащи сайтове, често хостнати някъде по безплатните платформи.
        Поздрави! :D
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Yavor написа:
          Ех, рекохме да се пооплачем, па то кво стана...Пак бой и скандали.Ще се заключваме май!
          Нещо намекна колегата .
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Да се върнем на ракията - ако сваря ракия от ферментирали генно модифицирани плодове, да очаквам ли проблеми и това прави ли ракията ми ГМО ракия??

Коментар

Изобщо не съм чел какво си цитирал, защото само като го почнах видях, че пак е смяна на темата
              pplk написа:
              Слав написа:
              Или иначе казано - забранили сме вноса на ГМО, но никъде не пише, че имаме нещо против да го произвеждаме. Справка - завода в Разград за всякакви безподобни боклуци...Писал съм и в други теми май, но и тук ще пиша - не купувайте нищо, в което има глюкозо-фруктозен сироп!!! Ще се учудите в колко много продукти го има... И това е само капка в морето,,,колко други още "добавки" има в "храната" не е реално Организма го разпознава като отрова и не го преработва, а се държи с него като токсин, който трябва да бъде отведен възможно най-далеч от важните органи. Няма да обяснявам по-натам, че е мазало..
              Колега, в това, което си написал няма нищо вярно!
              Всичко тръгна от ето това твое заяждане (напълно неуместно, но за сметка на това категорично преднамерено), което съм цитирал и последващото иронизиране, гърчене и непризнаване на факта, че си сгрешил и разбира се не се извини за това, но продължи да се заяждаш, да философстваш и да нападаш. И ти ми говориш за достойнство и искаш извинение? Наричаш ме некомпетентен и лаик и пр. каквото успя да измислиш, за да прикриеш собствената си наглост и дебелоочие.Разбира се в обяснението ми може и да има неверни неща или неточности, но не съм биолог, лекар или каквото там се сеиш от сорта.Фактите са:1. Има такъв завод2. Произвежда се такъв продукт3. Произвежда се от царевица4. Вреден е в големи количества5. Има го в огромен брой от хранителните продукти (просто четете опаковките и ще се убедите сами)Дали има НЕЩО вярно все пка в написаното от мен? Извинение викаш искаш ?НО!Г-н биохимик се из@№$а и рече, че нищо от това не е вярно и започна да бълва каквото му дойде на акъл, когато се опитах да му обясня. Разбира се, че не реагирах като душко добродушков - ти какво очакваше? Да не съм Исус, че да си обърна и другата буза? Оказа се обаче, че има нещо вярно в думите ми, но нашият човек, за да прикрие факта продължи да се хваща за всяка дума, която можеше да отведе разговора в друга посока. Можете да се убедите сами - половината тема са безполезни брътвеежи - само и само да не падне по гръб и да признае, че такова животно има.А да!Само да кажа, че първоначално даже обясняваше на невежите (като мен) как глюкозо-фруктозния сироп е всъщност безобиден (нали няма да ме караш пак да ти цитирам менението - фактите са си факти), после изведнъж се оказа, че той никъде не бил казвал това и може и да е вреден. Дори след цитата на неговите "умни" слова той не си призна за грешката, а просто потърси друг повод да се заяде и да отклони разговора...После този човек говори за достойнство, иска извинение, но никъде не признва, че е сгрешил...не...той е безгрешен и всъщмност е имал другото предвид...Има ли смиъл да продължавам?

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Съжалявам колеги Писали сте, но не съм видял Та за ракията...ми къде ги намирате тези ГМО джанки ? По нашия край все такава се вари :P Пък джанките все дребни, неугледни...никой не ще да ги напраи едри, красиви и безвкусни...та си мисля, че няма проблем :D

Коментар

Слав написа:
                  ....
                  Ще цитирам Славейков!
                  ...умствено ме увеселяваш
                  :Dиначе казано, подигравам ти се...явно! :D :D :D
                  Слав написа:
                  Изобщо не съм чел какво си цитирал, защото само като го почнах видях, че пак е смяна на темата
                  Аз от кога ти разправям, че не четеш, а само пишеш. Като чукча конспиралник :D
                  207 тиква автомат
                  новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Airfan написа:
                    Да се върнем на ракията - ако сваря ракия от ферментирали генно модифицирани плодове, да очаквам ли проблеми и това прави ли ракията ми ГМО ракия??
                    Ей това е много добър въпрос! :D
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                      Airfan написа:
                      Ако след две години е започнала да се захаросва - не я пий. Това е ГМО ракия. :D Трябва да я превариш и да чакаш резултати след още пет години. :DАко и тогава се появят наченки на захаросване - ще трябва да се надяваме, че някой доктор на наУките ще е измислил нещо по този така важен въпрос.
                      Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

BO написа:
                        Airfan написа:
                        Да пратиш 1-2 литра и като седнем да пием с Боби ракия ще направим пълно обследване на съдържанието на бутилката и ако на другия ден нямаме главоболие очаквай пълна и изчерпателна дисертация по въпроса, а може и допълнително по-задълбочено обследване да се развие, но за него ще се наложи повторно изпращане от същия тестван продукт, но в двойно количество
                        punto HGT

Коментар

Stefanaki написа:
                          BO написа:
                          Airfan написа:
                          Ако след две години е започнала да се захаросва - не я пий. Това е ГМО ракия. :D Трябва да я превариш и да чакаш резултати след още пет години. :DАко и тогава се появят наченки на захаросване - ще трябва да се надяваме, че някой доктор на наУките ще е измислил нещо по този така важен въпрос.
                          Тоя метод не ме кефи - иска много чакане. Няма ли начин нещо по бройката на брънките на синджира, дето прави, да разберем, аджеба, ГМО ракия ли е това или не? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49

Коментар

Airfan написа:
                            Тоя метод не ме кефи - иска много чакане. Няма ли начин нещо по бройката на брънките на синджира, дето прави, да разберем, аджеба, ГМО ракия ли е това или не? Yellow_Flash_Colorz_PDT_49[/quote]Ами доколкото съм чел е възможно да се изчисли, но се минава през троен интерграл, като се вземат данните за лятното слънцестоенне на Северния полюс и точния ден на сваряване на ракията и деня на изброяване на брънките на синджира.
                            Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Доказано е, че оптималния срок на чакане е 7 години. Статистиката е категорична, че хората употребяващи Джак Даниелс живеят по-дълго от хората употребяващи непроверена джанковица. :D :D :D Попаднах на нещо много интересно.https://freeoftbs.wordpress.com/2010/01/26/dhmo/#more-1Тровят ни безобразно, а ние се кахърим за някви захари, прогнози за времето и ракията. Това най-много ме притесни.
                              Сucumis sativus е растителна култура, акумулираща високи концентрации на ДХМО. Данните сочат, че морски свинчета, хранени за две седмици с обогатени на Cucumis sativus растения рязко губят тегло и апетит.
                              207 тиква автомат
                              новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                                Доказано е, че оптималния срок на чакане е 7 години. Статистиката е категорична, че хората употребяващи Джак Даниелс живеят по-дълго от хората употребяващи непроверена джанковица. :D :D :D Попаднах на нещо много интересно.https://freeoftbs.wordpress.com/2010/01/26/dhmo/#more-1Тровят ни безобразно, а ние се кахърим за някви захари, прогнози за времето и ракията. Това най-много ме притесни.
                                Сucumis sativus е растителна култура, акумулираща високи концентрации на ДХМО. Данните сочат, че морски свинчета, хранени за две седмици с обогатени на Cucumis sativus растения рязко губят тегло и апетит.
                                Това чудо под каква форма попада на трапезата, съответно в човек, че след търсене неможах да разбера в кои храни се добавя ?То пък е грехота човек да умре в здраво тяло
                                punto HGT

Коментар

Working...
                                X