Слав написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конспирация чрез преса и телевизия !!!
Collapse
X
-
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
Слав написа:pplk написа:Естествено, че е ирония. :D Но според линковете , които колегата пусна, би трябвало да е.pplk написа:Гледай какво намерих, ама в пасквилите ти удобно са го пропуснали. :DHoney is a mixture of different types of sugars, water, and small amounts of other compounds. Honey typically has a fructose/glucose ratio similar to HFCS 55 as well as containing some sucrose and other sugars. Like HFCS, honey contains water and has approximately 3 kcal per gram.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Оставам с впечатлетието, че въобще не си прочел написаното от мен. Нека започнем от там, къде съм написал, че глюкозо-фруктозния сироп е полезен? Имам спомен, че направих сравнение с бялата захар и ти доказах, че в крайна сметка са едно и също. Ако съм написал друго, припомни ми!pplk написа:Забелязал съм, че на човек вярващ в таласъми трудно можеш да му обясниш, че таласъми няма. Глюкозно-фруктозния сироп се произвежда от обикновена царевица. Процеса се нарича озахаряване на нишестето/скорбяла/ и става с помощта на триензимен комплекс при различни температури. Същия процес се използва при производството на всички видове зърнени спиртни напитки, водка, уиски, бърбън, бира и е познат от векове. В миналото и сега се използва малц, който съдържа ензимите.Захарозата/ обикновена захар/ се усвоява от организма, като преди това се разлага на прости захари-глюкоза и фруктоза :D Нали се сещаш, че няма как организма да ги разпознава като отрова. Сети се кво ти наливат във вените, когато си изнемощял от глад, примерно. Глюкоза! Кво ядат диабетиците? Фруктоза! Супер отрови, разбираш ли.Та така с претенциите на виШистите :D== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав, веднъж по телевизията гледам случайно някакво предаване. Оказва се Гала на кафе и вътре някаква докторка разисква разни теми.Та ми провлече вниманието, че според нея (обясни си го много нАучно жената) когато ходиш до тоалетна по голяма нужда, то задължително трябва да седнеш най-назад и тялото спрямо краката да ти прави 90 градуса. Аз така гледам. Та ми стана интересно що за индивид е това и се разчетох.Та въпросната докторка ако я слушаш, то излиза, че 98% от цялата храна и навици на хората са вредни и опасни. Винаги нещо фатално ще ти се случи. Винаги умираш, ако не спазваш тия правила.Та така. Това го казвам просто да знаеш, че я си се свил и напънал върху белия кон, я си умрял от ...нам си кво. :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Вреден или полезен е колкото захарта. Написах ти как се добива, защото "спомена" ГМО и колко бил вреден, а двете нямат нищо общо. Не може да се пише за всичко, което е вредно колкото нещо друго, ама другото да го пропускаме.Ето ти копи от твой линк:Медът също като плодовете е природен източник на фруктоза. Той не съдържа фибри, които да забавят усвояването й, но природата се е погрижила да ни предпази от прекомерната му консумация, като го е направила изключително сладък.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
BO написа:Слав, веднъж по телевизията гледам случайно някакво предаване. Оказва се Гала на кафе и вътре някаква докторка разисква разни теми.Та ми провлече вниманието, че според нея (обясни си го много нАучно жената) когато ходиш до тоалетна по голяма нужда, то задължително трябва да седнеш най-назад и тялото спрямо краката да ти прави 90 градуса. Аз така гледам. Та ми стана интересно що за индивид е това и се разчетох.Та въпросната докторка ако я слушаш, то излиза, че 98% от цялата храна и навици на хората са вредни и опасни. Винаги нещо фатално ще ти се случи. Винаги умираш, ако не спазваш тия правила.Та така. Това го казвам просто да знаеш, че я си се свил и напънал върху белия кон, я си умрял от ...нам си кво. :DФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
[quote="pplk"]Гледай какво намерих, ама в пасквилите ти удобно са го пропуснали. :DHoney is a mixture of different types of sugars, water, and small amounts of other compounds. Honey typically has a fructose/glucose ratio similar to HFCS 55 as well as containing some sucrose and other sugars. Like HFCS, honey contains water and has approximately 3 kcal per gram.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
Съгласен съм с теб, че никой не може да преяде с мед! Именно в това е уловката - тялото знае колко му е нужно.Обаче като изпиеш едно сокче, което в по-голямото си количество е глюкозо-фруктозен сироп ??Какви компенсаторни механизми по-точно се вклюват? Рецепторите изобщо не знаят какво им се случва, защото освен сиропа има още 135353 подобрителя в сокчето и ти усещаш, че не усещаш нищо... Както и да е...те колегите са прави, че все от нещо се мре :DП.П. Не виждам за какво ти дължа извинение.От твоята провокация оспамихме цялата тема и не спря да се заяждаш, че отгоре на всичко искаш и извинение? А нещо бира?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
Аз само разбрах, че и меда и глюкозо-фриктозния сироп от гледна точка на вредност са едно и също, защото било "HFCS 55". Но меда бил по-вкусен. И защото е по-вкусен, то не е толкова вреден, защото може да направиш разликата между "HFCS 55" от мед и "HFCS 55" от глюкозо-фруктозен сироп.А бе обърках се.Слав написа:Съгласен съм с теб, че никой не може да преяде с мед! ...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Пропускаш, че е 75% по-сладък от захарта. Ако го предозираш как ще пиеш сокчето? Като меда, същата работа. Чакам извинение за това, че ме обвини, че лъжа, че в твоите линкове сравняват фруктозата с меда и ги изкарват еднакво вредни! Да те цитирам ли, или сам ще се сетиш?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Вреден или полезен е колкото захарта. Написах ти как се добива, защото "спомена" ГМО и колко бил вреден, а двете нямат нищо общо. Не може да се пише за всичко, което е вредно колкото нещо друго, ама другото да го пропускаме.Ето ти копи от твой линк:Медът също като плодовете е природен източник на фруктоза. Той не съдържа фибри, които да забавят усвояването й, но природата се е погрижила да ни предпази от прекомерната му консумация, като го е направила изключително сладък.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар