Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Конспирация чрез преса и телевизия !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слав написа:
    Аз се подразних единствено и само на абсолютно погрешното твърдение и заяждане, че в написаното от мен нямало никаква истина, но извинение явно няма да получа, макар и колегата много добре да осъзнава, че не е прав
    Признавам, сгреших! В Разград има завод.
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Питай биохимика.Той непишейки нищо конкретно си запазва правото да оплюе всички и всичко написано и така излглежда компетентен и над нещата. Нека той се изкаже колко глюкозо-фруктозен сироп можеш да поемеш на ден "безопасно" и дали изобщо на организма ти му е нужно да го приемаш Нали като един биохимик би трябвало да знае?
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Що да ме пита? Ти пускаш малоумни линкове с мишки като доказателство на твърдението ти, не аз :D Гледай какво намерих, ама в пасквилите ти удобно са го пропуснали. :D
        Honey is a mixture of different types of sugars, water, and small amounts of other compounds. Honey typically has a fructose/glucose ratio similar to HFCS 55 as well as containing some sucrose and other sugars. Like HFCS, honey contains water and has approximately 3 kcal per gram.
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

BO написа:
          Мозъка най-добре знае от какво има нужда. Ако ти казва дай сладко - дай му. Ако иска солено - дай му.
          Мозъкът на някои им казва дай ми 3 кутии цигари на ден, на други дай ми 3 литра ракия, на трети дай ми 6 инжекции хероин.Това означава ли, че е полезно?
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            BO написа:
            Мозъка най-добре знае от какво има нужда. Ако ти казва дай сладко - дай му. Ако иска солено - дай му.
            Мозъкът на някои им казва дай ми 3 кутий цигари на ден, на други дай ми 3 литра ракия, на трети дай ми 6 инжекции хероин.Това означава ли, че е полезно?
            Всичко, което си напивал приспада към заболявания - официално.Ако мозъка ти иска захар, а ти си диабетик, според теб трябва ли да го спираш?Но ако мозъка те кара да ядеш тебешир, а ти не може да си го обясниш, защото според теб това е вредно, не мислиш ли, че има обяснение над това явление, примерно?
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Като не пишеш нищо конкретно си толкова лек за мен, колкото и ако напишеш нещо грешно...Обаче в упреците и хейтването си велик - равен нямаш :P Защо ли наистина да пишеш? Знаеш ли изобщо или просто се хвалиш, защото си спомняш, че имаш такава диплома??Преди около час се похвали, че знаеш какво говориш и това ти е професията и кои сме ние, че да ти казваме кое е вярно и кое не, но сега се изнизваш като мокра връв Мани..остави се... :D

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Какво по-конкретно искаш? Написах ти изчерпателно абсолютно всичко, как се получава, как се усвоява и т.н. Показах ти, че и пчелния мед е зверски вреден, че ако ядеш захар с килограми няма да е добре... Какво още?А, да! Не отговорих колко е прекомерната доза фруктоза при мишките. :D
                Слав написа:
                Като не пишеш нищо конкретно си толкова лек за мен, колкото и ако напишеш нещо грешно...Обаче в упреците и хейтването си велик - равен нямаш :P
                Слав написа:
                Мдам...ти ли беше оня с комплексите Ясно значи :D
                207 тиква автомат
                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Това го написах във връзка с това заяждане, което беше ни в клин, ни в ръкав:
                  pplk написа:
                  Та така с претенциите на виШистите :D
                  ...и се сетих, че отдавна имаше една тема, в която ти ми беше много въпреки на една моя идея и го взе много навътре, което беше странно и се сетих, че именно затова си го написал това - просто още ближеш рани явно...та се сетих.Иначе конкретният въпрос е зададен от БО - на него трябва да му отговориш. Аз въпроси към теб нямам

Коментар

Слав написа:
                    Иначе конкретният въпрос е зададен от БО - на него трябва да му отговориш. Аз въпроси към теб нямам
                    Въпроса беше към теб, не към мен, макар че се опита да прехвърлиш топката.Не е грешно човек да е некомпетентен в дадена материя, всезнаещи няма, грешно е да се опитва да се доказва в подобна материя. Единственото, което доказва е некомпетентността си. А когато е съчетано с претенции, тогава става кофти.Лека вечер!
                    207 тиква автомат
                    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                      Показах ти, че и пчелния мед е зверски вреден
                      Тва сериозно ли го твърдиш, или някаква ирония влагаш?
                      BO написа:
                      Ако мозъка ти иска захар, а ти си диабетик, според теб трябва ли да го спираш?
                      Естествено, мозъка може изключително лесно да се заблуди.......не е необходимо да се бърка мозъчния сигнал, със вкусовия "инстинкт", предпочитание, мерак или както и да се нарича това там.......
                      Alfa 156 2.0 TS
                      Alfa 156 20VTurbo
                      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                      Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                        pplk написа:
                        Показах ти, че и пчелния мед е зверски вреден
                        Тва сериозно ли го твърдиш, или някаква ирония влагаш?
                        Естествено, че е ирония. :D Но според линковете , които колегата пусна, би трябвало да е.
                        207 тиква автомат
                        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Ми то си е все така комуникацията с теб - много пишеш, нищо не казваш Нищо не доказвам - просто споделям. Това е разликата между теб и мен. Ти имаш нужда от доказване явно.Какво ти пречеше да отговориш какво количество глюкозо-фруктозен сироп може да понесе организма на човек (средно) без да се очаква вреда и изобщо има ли такова количество или е по-добре изобщо да не се консумира? Нали твърдеше, че е безопасно? Нали обясняваше колко некомпетентно е от моя страна да предупреждавам хората за него? Нали беше биохимик ? Къде са ти знанията ? Като не знаеш не знаеш. Лошо няма. Аз също не знам колко би могъл да понесе организма ми и затова не му предлагам да пробва от този боклук изобщо Просто е. И затова споделям знанията си и опита си тук, а ти ми се репчиш как можело да си ям колкото си искам и хахаха колко смешни статии имало относно вредата му.А твоите научни доказателства къде са тогава?За полезността му?За безвредността му?За количеството, което може да преработи организма? След като твърдиш, че няма проблем да се консумира на каква база го твърдиш?Аз изложих моите доводи. Къде са твоите? Като махнем нападките и подигравките май нищо конкретно не остава ?

Коментар

pplk написа:
                            Естествено, че е ирония. :D Но според линковете , които колегата пусна, би трябвало да е.
                            Според моите линкове меда е препоръчван и полезен подсладител веднага след стевията, но ти можеш да четеш както ти е изгодно...Само не поднасяй изопачена информация на хората. Почвам да се убеждавам, че нещо не си наред, колега...

Коментар

Следващата стъпка е да се яви някой вегетарианец и да започне да ни напътства как човека бил тревопасен по принцип, и как не трябва да се яде никакво месо, защото и то е вредно. Не вредно, а направо ни убива.След това да се яви един суровояд и да започне да обяснява как да ядем само сурови неща, а всичко не сурово ни убива отново.И всеки един ще изкара десетки статии от нета, за да си докаже тезата. Било и то чрез плъхове.Яжте каквото ви се яде, пийте каквото ви се пие и се наслаждавайте на живота, хора!Пример:http://www.nenovinite.com/ne/neuka/1101/
                              С публикуването на коментар декларирам, че не пренасям в себе си нелегални предмети, субстанции и помисли. Също така съзнавам, че публикациите в сайта са плод на нечия фантазия, като смесват измислица с реалност, за да не е скучно.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Оставам с впечатлетието, че въобще не си прочел написаното от мен. Нека започнем от там, къде съм написал, че глюкозо-фруктозния сироп е полезен? Имам спомен, че направих сравнение с бялата захар и ти доказах, че в крайна сметка са едно и също. Ако съм написал друго, припомни ми!
                                207 тиква автомат
                                новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Working...
                                X