Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конспирация чрез преса и телевизия !!!
Collapse
X
-
Абе вие се е#@в@те тук, но България е клиент на МОНСАНТО от 60-те години на миналия век...Или иначе казано - забранили сме вноса на ГМО, но никъде не пише, че имаме нещо против да го произвеждаме. Справка - завода в Разград за всякакви безподобни боклуци...Писал съм и в други теми май, но и тук ще пиша - не купувайте нищо, в което има глюкозо-фруктозен сироп!!! Ще се учудите в колко много продукти го има... И това е само капка в морето,,,колко други още "добавки" има в "храната" не е реално Организма го разпознава като отрова и не го преработва, а се държи с него като токсин, който трябва да бъде отведен възможно най-далеч от важните органи. Няма да обяснявам по-натам, че е мазало.В тази тема има един колега, който е писал (и знае много добре колко за вредни пластмасовите опаковки на храните, напитките и др), че последните десет години има все повече проблемни деца...няма какво да се чудиш/м, защото нищо вече не ни е както трябва...Човек е това, което яде...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Факт е обаче, че живеем по-дълго. Без химията сме умрели. Както хапчета, така и в храните. Милиони индивиди да се хранят от тази земя не става толкова лесно.Всички ще умрем. Не яжте това, не яжте онова. Яжте всичко ако нямате проблеми. Ако имате проблеми (винаги ги е имало), тогава му мислете.Все говорите за съставки, които били вредни. Я се поинтересувайте колко много химия е забранена, където се е бутала в храната преди десетилетия, а официално вече е забранена, защото наистина е вредна и доказана като такава.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
На мен това, че живеем по-дълго ми звучи като статистиката (стъкмистиката) как шефа яде само мЕсо, подчинените само картофи, но средностатистически всички ядат мусака Иначе казано:Прибавихме години към живота, но добавихме ли живот към годините ?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:На мен това, че живеем по-дълго ми звучи като статистиката (стъкмистиката) как шефа яде само мЕсо, подчинените само картофи, но средностатистически всички ядат мусака Иначе казано:Прибавихме години към живота, но добавихме ли живот към годините ?A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Да де...Точно именно и абсолютно това казвам - прибавихме години към живота, НО добавихме ли живот към годините ?Превеждам:Струва ли си да ги живееш тия добавени години живот поддържайки се с какво ли не и наистина ли е живот това ? Струва ли си ? Живот ли е наистина или е просто съществуване ?Не търся еднозначен отговор. По-добре е да отворим друга тема за този разговор. Според мен яко ще оспамим тази, а тя е за друго== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
Слав написа:Да де...Точно именно и абсолютно това казвам - прибавихме години към живота, НО добавихме ли живот към годините ?Превеждам:Струва ли си да ги живееш тия добавени години живот поддържайки се с какво ли не и наистина ли е живот това ? Струва ли си ? Живот ли е наистина или е просто съществуване ?Не търся еднозначен отговор. По-добре е да отворим друга тема за този разговор. Според мен яко ще оспамим тази, а тя е за другоA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Натриевия нитрат Е 251, който срещаме, като консервант в почти всеки салам, луканка, шунка или месен деликатес отдавна е забраненв някои Държави, но ние не сме от тях. Там използват негов заместител ( колкото и условно да е това) , който е в пъти по-скъп и неудачен за производителите илипоне за тези, които работят под забрана за използването му.Без да имам фактическа обосновка знам, че дори в ЛИДЛ има сегрегация на нациите, за които е предназначен продуктът. Пак без фактическа обосновка, но пък с преки впечатления, разбирам, че това, което вреди на германеца, англичанина, австриеца и тем подобни нациине вреди на румънеца, българина и сърбина. Както се казваше в една стара "поговорка": " На всеки според възможностите, на всеки според потребностите"И понеже говорим за ТВ, рекламата и новините следвам едно правило, което съм втълпил на щерка ми: Всичко, което се рекламира по ТВ е вредно за организма. :PA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Не търся еднозначен отговор и не смятам, че има такъв Да или не са напълно недостатъчни като отговор. Затова и се въздържам от такъв. Това, което исках е само да дам повод за размисъл. Не търся конкретика Няма как да сме конкретни, при условие, че има толкова много съдби, видове болести, лечения и пр, че изобщо категорично е невъзможно да се отговори конкретно Просто друга гледна точка давам - нищо повече Освен това изобщо не смятам, че живота е по-дълъг заради химията в храните - напротив!Ако се е удължил то е единствено и само заради подобрените условия на живот и многобройните улеснения (технически главно), които ползваме== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
Слав написа:Или иначе казано - забранили сме вноса на ГМО, но никъде не пише, че имаме нещо против да го произвеждаме. Справка - завода в Разград за всякакви безподобни боклуци...Писал съм и в други теми май, но и тук ще пиша - не купувайте нищо, в което има глюкозо-фруктозен сироп!!! Ще се учудите в колко много продукти го има... И това е само капка в морето,,,колко други още "добавки" има в "храната" не е реално Организма го разпознава като отрова и не го преработва, а се държи с него като токсин, който трябва да бъде отведен възможно най-далеч от важните органи. Няма да обяснявам по-натам, че е мазало..207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
BO написа:Факт е обаче, че живеем по-дълго. Без химията сме умрели. Както хапчета, така и в храните. Милиони индивиди да се хранят от тази земя не става толкова лесно.Всички ще умрем. Не яжте това, не яжте онова. Яжте всичко ако нямате проблеми. Ако имате проблеми (винаги ги е имало), тогава му мислете.Все говорите за съставки, които били вредни. Я се поинтересувайте колко много химия е забранена, където се е бутала в храната преди десетилетия, а официално вече е забранена, защото наистина е вредна и доказана като такава.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Ами колега - напиши го вярно След десет години като "официално" се обяви, че и тази химия днешната е била вредна и тогава го признаят всички, включително и експерти като теб и Бо...ами малко ще е късно тогава== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
Коментар
-
Слав написа:Ами колега - напиши го вярно След десет години като "официално" се обяви, че и тази химия днешната е била вредна и тогава го признаят всички, включително и експерти като теб и Бо...ами малко ще е късно тогаваA20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар