Принципно Нова е по малкото зло от Бтв.......И принципно почна ли да гледам новини моментално си пускам филтърчето и гледам да не приемам изначало веднага всичко казано за истина.........примерно новина от сорта на "По високи глоби за ала - бала" не значи че катива глоби ще има ако само са предложени или все още не са приети........Медиите са мноо скапано нещо......трябва да се гледат много внимателно.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конспирация чрез преса и телевизия !!!
Collapse
X
-
Според мен журналистите търсят единствено сензации.Ето например: "Ледена висулка в тунел". Е кво ?!?По-добре би било да се обадят на службата, която отговаря за това и да видят реакцията и.Другото нещо беше: "Слаб ток". Не тока е слаб, а напрежението е ниско.Освен това няма как да ти изгори бойлера от ниско напрежение. Излиза една пастърма и обяснява, че излизали искри от бойлера, заради "слабия" ток.После, друг цървул вика: "Сега ще ЗАМЕРЯ....". замервам....Като се сетя, че имах цял един предмет ЕЛ.Измервания.04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Абе хора, всички телевизии са спонсорирани от някоя си партия или по-често са нейна собственост. При положение, че всички партии се осраха, за какви реални новини искате да се говори ? Не е конспирация, просто като си се насрал, ще гледаш да не се разбере. Пък то все нещо трябва да кажат в тези новини, нали за това им плащат на журналистите !?Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
От два дни тръбят по телевизията, че в сряда ще е сибирски студ.Днес по НТВ г-жата Салич едва събрала се на стола, подпира лактите на масата пред нея, извива врата си напред, изцъкля очите и казва: "Студ до -25 градуса утре сутрин!".Показват картата на България с минималните температури и хоп..... най-ниската е -14 (ако не се лъжа).Къде са -25те градуса ?!? На Мусала ли ?04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
Аз ли съм единствения тъпак, който използва телевизора само за нощна лампа? :D Спрях да гледам ТВ от както по Discovery започнаха масови реклами... Пуснеш филмче, то 20 минути филм, 10мин реклама... НЕ! БЛАГОДАРЯ!Fiat Bravo 1.6 16v 103hp-Forever in my heart - Ex
Fiat Marea 1.9TD 75hp-Family Combi Now
Коментар
-
Хм...Аз съм на почти 39 и през последните 25 години упорито отричам всички теории за световна конспирация.Незнайно защо в последно време започнах да си мисля че има нещо, ако не координирана атака и заговор, то поне много добре припокриващи се ниши в бизнеса.1. Продават ни калпави храни пълни с боклуци2. Тровят ни по всякакви други начини3. Ние оцеляваме, но децата ни се раждат болни - алергии и т.н.4. Почваме да купуваме за децата си био храни и противоалергични и хомеопатични лекарства, които имат странични ефекти и разиват резистентност към други лекарства и т.н. .....Та, откъде тръгнахме, къде стигнахме.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Хм...Аз съм на почти 39 и през последните 25 години упорито отричам всички теории за световна конспирация.Незнайно защо в последно време започнах да си мисля че има нещо, ако не координирана атака и заговор, то поне много добре припокриващи се ниши в бизнеса.1. Продават ни калпави храни пълни с боклуци2. Тровят ни по всякакви други начини3. Ние оцеляваме, но децата ни се раждат болни - алергии и т.н.4. Почваме да купуваме за децата си био храни и противоалергични и хомеопатични лекарства, които имат странични ефекти и разиват резистентност към други лекарства и т.н. .....Та, откъде тръгнахме, къде стигнахме.
Коментар
-
Airfan написа:Yavor написа:Хм...Аз съм на почти 39 и през последните 25 години упорито отричам всички теории за световна конспирация.Незнайно защо в последно време започнах да си мисля че има нещо, ако не координирана атака и заговор, то поне много добре припокриващи се ниши в бизнеса.1. Продават ни калпави храни пълни с боклуци2. Тровят ни по всякакви други начини3. Ние оцеляваме, но децата ни се раждат болни - алергии и т.н.4. Почваме да купуваме за децата си био храни и противоалергични и хомеопатични лекарства, които имат странични ефекти и разиват резистентност към други лекарства и т.н. .....Та, откъде тръгнахме, къде стигнахме.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
е сега все пак сме 21 век и методите и агенциите за информиране и поднасяне на информациите са супер много .Все г.д. разумен човек може сам да си прецени .Не е като да имаш само радиоточката Само,ако генно модифицират ракията трябва да се притеснявате :Dp.s.не знам за вас ,ама аз съм с булсатком и нямам канал1, бтв и нова .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:е сега все пак сме 21 век и методите и агенциите за информиране и поднасяне на информациите са супер много .Все г.д. разумен човек може сам да си прецени .Не е като да имаш само радиоточката Само,ако генно модифицират ракията трябва да се притеснявате :Dp.s.не знам за вас ,ама аз съм с булсатком и нямам канал1, бтв и нова .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар