Румен_Хинчев написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конспирация чрез преса и телевизия !!!
Collapse
X
-
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Аз пък не искам да живея с изкривено поднесена информация.Искам да казват нещата такива, каквито са в реалността.Искам ако някой е заклал друг и това ако се отрази в новините, то да напишат - "Мъж закла жена.". А не "Мъж в борба с биологията.".За това искам ако специализирания екип е взривил куфара и след това са го отнесли, то така да го напишат.Защото първата статия, която си дал, то не се казва нищо. Не може да разбереш какви са тия хора. Какво са правили? За какво е трябвало цял отдел да отварят един тъп куфар? Не можеше ли само бай Иван да го отвори, че цял отдел се намесва в текста? Каква е целта на този отдел въобще там?Или искам да кажа, че ако следваме твоята логика, то или трябва да споделят цялата информация, или статията трябваше да е само това:Съмнителен куфар бе намерен на автогарата в Добрич тази сутрин, съобщиха от Областната дирекция на МВР.Същия е отнесен в криминалистична лаборатория за изследване на съдържанието му.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
@ntodorov - безкрайно те уважавам, но спомни си 26 април 1986 и 1 май 1986 - то голямо густо информационното затъмнение?Проблемът на днешната журналистика е, че се търси сензацията, а не отразяването на всякакъв вид значими събития. Фокусира се на смъртта и насилието, няма позитивни новини, а такива има по целия свят. Всичко се върти до Боко, Украйна, ЕС.
Коментар
-
Самите журналисти имат голяма вина - факт, но и след тях "цедката" е за бой.Имам няколко приятели журналисти и те самите казват, че ако дадат позитивни и добри статии, репортажи, новини просто не ги излъчват/публикуват главните редактори. И така малко по малко журналистите спират да търсят добрата новина, защото труда им отива на вятъра...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Airfan написа:@ntodorov - безкрайно те уважавам, но спомни си 26 април 1986 и 1 май 1986 - то голямо густо информационното затъмнение?Проблемът на днешната журналистика е, че се търси сензацията, а не отразяването на всякакъв вид значими събития. Фокусира се на смъртта и насилието, няма позитивни новини, а такива има по целия свят. Всичко се върти до Боко, Украйна, ЕС.За това статията, която си дал като вярна, не носи чисто литературно съдържание, каквато новината трябва да носи.A17DTС/S
Коментар
-
На 23.12.2012 гледах новините и като се почна: Криза, няма пари, хората бедни, ужас, трагедия, смърт, ивицата Газа...и накрая завършиха с усмивка и новината "Вече си имаме пингвинче в Зоогическата градина". Тези новини ми сдухаха цялата вечер и от тогава го ден днешен новини не гледам и не чета. Естествено с изключение. На 4-5 месеца ми се преиска да вида какво става и 2-3 дена разучавам всичко, разбирам, че няма кой знае какво промяна в света около мен и така до другия ми наплив на желание за новиниА за въпросния куфар: Хората правилно са направили. Имат си протокол, който трябва да се спазва и следва. Предполагам, че това са и сторили. Да, малко е тъпо, че е имало дрехи, но можеше и да е нещо друго.ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
ntodorov написа:ВО. Няма претенции за вярна статия. Това са две различни статии идващи по едно и също време. Разликата е само в екшъна и преескпонираното значение на куфара. Едната статия ми звучи смешно-пресилена, другата ми звучи далеч по-сдържана, но и двете носят информацията, че безобидния куфар с дрехи е бил...обезвреден. Представям си, как е изглеждал и без това разсеяният му собственик, когато са му върнали дрехите в разцепен от "обезвреждането" куфар. :PA20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:ntodorov написа:ВО. Няма претенции за вярна статия. Това са две различни статии идващи по едно и също време. Разликата е само в екшъна и преескпонираното значение на куфара. Едната статия ми звучи смешно-пресилена, другата ми звучи далеч по-сдържана, но и двете носят информацията, че безобидния куфар с дрехи е бил...обезвреден. Представям си, как е изглеждал и без това разсеяният му собственик, когато са му върнали дрехите в разцепен от "обезвреждането" куфар. :PA17DTС/S
Коментар
-
[quote="ntodorov"][quote="BO"]ntodorov написа:Ще си позволя да избягам малко от темата, но винаги ми е било интересно, какъв е контролът към багажите поставяни в междуградските ни автобуси. При последното ми пътуванес автобус от София до Бургас, поставих два куфара и сак в багажното отделение срещу, което получих талони за тях, но пък никой не провери съдържанието на багажа ни( със скенер поне ). Чудя се на тази безпрепятственост, но пък вече знам, че у нас самотен куфар на открито = обезвреждане чрез тотално унищожение.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:ntodorov написа:Ще си позволя да избягам малко от темата, но винаги ми е било интересно, какъв е контролът към багажите поставяни в междуградските ни автобуси. При последното ми пътуванес автобус от София до Бургас, поставих два куфара и сак в багажното отделение срещу, което получих талони за тях, но пък никой не провери съдържанието на багажа ни( със скенер поне ). Чудя се на тази безпрепятственост, но пък вече знам, че у нас самотен куфар на открито = обезвреждане чрез тотално унищожение.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
А тая пародия, под формата на конспирация как ще я коментирате http://www.dnes.bg/obshtestvo/2015/0...i-doide.250932 , смееех, смееех, смееех ...punto HGT
Коментар
-
BO написа:Kay_ написа:ntodorov написа:Ще си позволя да избягам малко от темата, но винаги ми е било интересно, какъв е контролът към багажите поставяни в междуградските ни автобуси. При последното ми пътуванес автобус от София до Бургас, поставих два куфара и сак в багажното отделение срещу, което получих талони за тях, но пък никой не провери съдържанието на багажа ни( със скенер поне ). Чудя се на тази безпрепятственост, но пък вече знам, че у нас самотен куфар на открито = обезвреждане чрез тотално унищожение.ФИАТ- Пътят е само формалност
Коментар
-
Kay_ написа:На 23.12.2012 гледах новините и като се почна: Криза, няма пари, хората бедни, ужас, трагедия, смърт, ивицата Газа...и накрая завършиха с усмивка и новината "Вече си имаме пингвинче в Зоогическата градина". Тези новини ми сдухаха цялата вечер и от тогава го ден днешен новини не гледам и не чета. Естествено с изключение. На 4-5 месеца ми се преиска да вида какво става и 2-3 дена разучавам всичко, разбирам, че няма кой знае какво промяна в света около мен и така до другия ми наплив на желание за новини.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар