В последните дни на старата, а също и в първите на новата година, навсякъде, в пресата и в по всички телевизии, тръбят за тежките зимни условия по пътищата и за минусовите температури. Разбира се половината народ е по пътищата по това време на годината и с основание се тревожи в следствие на информацията с която ни облъчват. Аз самият в периода 29.12 - 01.01 изминах 650 км по родните пътища, и учудващо, те бяха чисти и сухи. Става дума за пътища в северна България за места който постоянно са с жълт код в прогнозите за времето.Не знам други дали са констатирали същото като мен, но дори преди малко излизах да разхождам псето..............по - къси панталони (аз, не псето), и беше учудващо топло. След като се прибрах изнесох термометър на терасата и 3 градуса !!!! Поглеждам Синоптик-а и там -6, усеща се като -12.Точно поради всичките тези причини си мисля, че има някакъв таен заговор от управляващите ли, от някой над тях ли, и аз не съм сигурен, да ни отвличат вниманието от важни неща и проблеми, и от собствените им, по всяка вероятност подсъдни дела, карайки ни да се тревожим за ежедневието си.Не знам, може и да греша, но може и всички журналисти да са продажни и да участват в таен заговор срещу нас !!!!
![Smackbum](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/smackbum.gif)
Коментар