Като за изпращане подобаващо на старата година, вчера мой приятел го спряла полиция в Петрич. Прегледали документи, фарове - както си трябва и накрая се поинтересували от аптечката Извадил той един комплект, купен от Метро с пожарогасител и т.н., отворили я и вътре що да видят - 2-3 памука, пакет носни хартиени кърпички, латексови ръкавици, една лепенка и това е. Последвал акт за 50лв, като му е обяснено, че аптечката не отговаря на изискванията.Въпроса ми сега е - запознати ли сте с тези изисквания и проверявали ли сте си и вашите аптечки!??Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проверявали ли сте си аптечките?
Collapse
X
-
Re: Аптечки
knososs написа:Като за изпращане подобаващо на старата година, вчера мой приятел го спряла полиция в Петрич. Прегледали документи, фарове - както си трябва и накрая се поинтересували от аптечката Извадил той един комплект, купен от Метро с пожарогасител и т.н., отворили я и вътре що да видят - 2-3 памука, пакет носни хартиени кърпички, латексови ръкавици, една лепенка и това е. Последвал акт за 50лв, като му е обяснено, че аптечката не отговаря на изискванията.Въпроса ми сега е - запознати ли сте с тези изисквания и проверявали ли сте си и вашите аптечки!??A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
-
Е арно, мен в Петрич са ми се заяждали защо не ми свети единия габарит на фаровете. Голямо спорене беше с положителен ефект Иначе нали казаха, че не можело да се спира без причина. Малко нелегално са го глобили майФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
BO написа:A17DTС/S
Коментар
-
артечка
А интересно що ги продават и лъжат хората че това е АПТЕЧКА а не просто кутия в която може да се държи всичко необходимо по закон.Не трябва и и те да спазват изискванията като продават да продават неща който са по закон.Ето това е по нормите http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=700104
Коментар
-
tyson написа:Откъде се купува този апарат за обдишване и колко струва?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
tyson написа:Откъде се купува този апарат за обдишване и колко струва?A17DTС/S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар