"На 24 декември около 14.00 часа на ул. "Тулча" 20-годишен велосипедист нарушава правилата за дистанция и се блъска в намаляващия скоростта си лек автомобил "Пежо" и пада на платното за движение. В резултат на удара с контузна рана на брадата е пострадал велосипедистът. След преглед в МБАЛ - гр. Русе е освободен за домашно лечение. Пробата за алкохол на водачите е отрицателна. "Е а дано се научат, че не са безсмъртни !п.п. Дано, дано, ама на дали
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разгеле, доживях да прочета за виновен велосипедист !
Collapse
X
-
Интересно ми е, щом има проба за алкохол, дали е съставен протокол и ако колата няма каско, кой ще плаща? Няколко пъти съм виждал велосипедисти, които нанасят щети, промъквайки се между колите и отговорност-никаква.Либра 1,9 жтд 2000г. LX
Фиат Крома 1,9 2009г.
Ивеко Дейли 2.8 2006г. Ланча Делта 2.0 mjet 2008г.
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Следваща стъпка да прочетем за виновен пешеходец......FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
NikMar написа:ФЕРАРИСТ написа:Следваща стъпка да прочетем за виновен пешеходец......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Ми кой - застраховката по ГО ще ти плати разбира се. Има кой !По същата логика - ако колоездач в задръстването ми издере с кормилото цялата примерно дясна страна на колата и просто си продължи и избяга кой ще ми плати ? М ?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
bubachko
Имам наблюдението, че от както им дадоха права и предимства, попадам на все повече субекти, които ни се оглеждат, ни се пазят, че понякога дори и налитат, ако им направиш забележка, че правят нещо нередно... P.S.: Аз също съм активен велосипедист/пешак лятото, ама...
Коментар
-
bubachko написа:Имам наблюдението, че от както им дадоха права и предимства, попадам на все повече субекти, които ни се оглеждат, ни се пазят, че понякога дори и налитат, ако им направиш забележка, че правят нещо нередно... P.S.: Аз също съм активен велосипедист/пешак лятото, ама...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар