Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой как нарича колата си ? (по своему)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мимито ,а като ме ядоса Мими минета

Коментар

Името на мойто коленце е Пандура. Тя е моят герой
      RIP Притежателка на горда Panda RIP
      Bravo 1.2 16V

Коментар

Фичо си е Фичо :D
        FIAT Uno 45 FIRE

Коментар

Злата Чибурашка разбира се, на галено Чуби или просто Чибурашка, то като я види човек винаги ди казва "Това е най-типичната Чибурашка!"Па и името си и е с история))))))

Коментар

на мойта й викам "Бубо" или "Бубчо" :D
            Audi 1.8S златен талон

Коментар

Зависи от случая. Понякога е Таралясник, Дрига, Курва, но в повечето случаи е КУКЛАТА
              TEMPRA 1,9D 1994г. седан - преди
              ТЕMPRA 1,9TDS 1993г. комби - сега
              НЕ КАРАЙ С ПО-ГОЛЯМА СКОРОСТ ОТ ТАЗИ, С КОЯТО МОЖЕ ДА ЛЕТИ ТВОЯ АНГЕЛ-ХРАНИТЕЛ

Коментар

Моят приятел Brembo се зове...

Коментар

На дизелака му викам "куция кон" , другото няма име , но мисля по въпроса.
                  Octavia RS
                  Evo 10-служебната играчка.

Коментар

ДЗВЕРА

Коментар

Аз пък на мойта й викам "ЛАГЕРНИЦА"

Коментар

на уното му викам МУНЧО а на темпрата КАТАФАЛКАТА :D щото е комби и много ми прилича на такава
                        TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                        UNO 1.0 FIRE

Коментар

В началото трябва да отбележа, че за мен колата е член на семейството, както предполагам и за голяма част от вас. Интересното е, че на предишната ми кола (опел-кадет) й виках "опелчо" и за мен опела си беше момче, пич така да се каже На фиата още не съм му измислил даже пола, не съм решил момче ли е или момиче, пък какво остава за име. Но това, което го виждам на много места по форума - "фиатка", хич не ми допада.
                          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                            В началото трябва да отбележа, че за мен колата е член на семейството, както предполагам и за голяма част от вас. Интересното е, че на предишната ми кола (опел-кадет) й виках "опелчо" и за мен опела си беше момче, пич така да се каже На фиата още не съм му измислил даже пола, не съм решил момче ли е или момиче, пък какво остава за име. Но това, което го виждам на много места по форума - "фиатка", хич не ми допада.
                            Ами и при мен е член от семейството дори май най-важния.Като вземем със жената заплати и ги делим на три - за мен, за жената и за колата.

Коментар

Чак пък толкова... Аз тогава на мойта да и направя стая и да се гушкаме :D Само незнам как ще ползва тоалетната ...

Коментар

spoty написа:
                                Чак пък толкова... Аз тогава на мойта да и направя стая и да се гушкаме :D Само незнам как ще ползва тоалетната ...

Коментар

Working...
                                X