Мимито ,а като ме ядоса Мими минета
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой как нарича колата си ? (по своему)
Collapse
X
-
gdd55
-
bubachko
Злата Чибурашка разбира се, на галено Чуби или просто Чибурашка, то като я види човек винаги ди казва "Това е най-типичната Чибурашка!"Па и името си и е с история
))))))
Коментар
-
sasco
-
В началото трябва да отбележа, че за мен колата е член на семейството, както предполагам и за голяма част от вас. Интересното е, че на предишната ми кола (опел-кадет) й виках "опелчо" и за мен опела си беше момче, пич така да се кажеНа фиата още не съм му измислил даже пола, не съм решил момче ли е или момиче, пък какво остава за име. Но това, което го виждам на много места по форума - "фиатка", хич не ми допада.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:В началото трябва да отбележа, че за мен колата е член на семейството, както предполагам и за голяма част от вас. Интересното е, че на предишната ми кола (опел-кадет) й виках "опелчо" и за мен опела си беше момче, пич така да се кажеНа фиата още не съм му измислил даже пола, не съм решил момче ли е или момиче, пък какво остава за име. Но това, което го виждам на много места по форума - "фиатка", хич не ми допада.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар