И аз Фичо и всичките ми колеги! Тая сутрин един колега влиза още сънен и вика к’во прави фичо в гаража?!?! имаме заек който се казва Тишо и често ги бъркаме с приятелката ми
Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
На Типото му викам Балки (там от онзи сериал с Братовчеда Лари...) преди беше "Тъпото", ама така се ’обиждаше’ и ми правеше номера и му измислих синонима...
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
На Типото му викам Балки (там от онзи сериал с Братовчеда Лари...) преди беше "Тъпото", ама така се ’обиждаше’ и ми правеше номера и му измислих синонима...
И мойта като я напсувам и два-три дена й държи влага и ми се цупи
for every action, there is a reaction
for every cause, there is an effect
for every beginning, there is an end
because once fate is set in motion
it cannot be stopped... or can it?
Тея коли са супер отмастителна мафия Обидиш ги нещо и после яко номера ти въртят :D
Мани ти другото, ами само да си го помислиш и вече са те "надушили" .... По-гадни номера и от жените въртят... (да ме прощават колежките ). Ама ей в началото на тази година се бях замислил да я продавам и тя като почна с една ми ти ’мъст’ та до сега не мога да се окопитя...
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Мани ти другото, ами само да си го помислиш и вече са те "надушили" .... По-гадни номера и от жените въртят... (да ме прощават колежките ). Ама ей в началото на тази година се бях замислил да я продавам и тя като почна с една ми ти ’мъст’ та до сега не мога да се окопитя...
Трябва да се подмажеш - По хубаво масалце, бензин с по-високо октаново чиско, автомивчица... :D
Коментар