Търся оптичен интернет в Сф на този адресhttp://goo.gl/jqxMVMВиваком и Мтел (Мегалан) нямат покритие.Някой знае ли алтернативи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся оптичен интернет в Сф на този адрес
Collapse
X
-
u_boЕтикети: –
-
За частно лице или за Фирма?Ако е за фирма, то предполагам ще се търси гарантирана скорост и свързаност.Ако е така, то въпреки, че някоя фирма няма някъде оптика, до заради договора, който ще се подпише, много от фирмите ще се навият да ви докарат влакно до мястото където се намирате.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
u_bo
Говорено е сМтелВивакомКомнетНет 1 Тези нямат покритие с оптика.Чака се Пауър НЕТ да проверят дали покритието им е с мед или стъкло.ДАВАЙТЕ други алтернативи ако има
Коментар
-
u_bo
rebel написа:Чакай сега ти Fiber to the home ли търсиш? Ако искаш нещо гарантирано за над 150лв на месец веднага ще намеря кой да изкопае до теб, ако търсиш споделен интернет за 15-20 лв не се надявай да ти го изтеглят до вас и да ти сложат медия конвертор...
Коментар
-
Humppa
Брей с тази оптика у Мордор ли има проблеми? На сегашното ми местоживеене Булсатком скоро ме сплайснаха Но предполагам, че в по-малките села е по-лесно Та пробвай и тях Не знам дали са започнали да остъкляват най-голямото село
Коментар
-
u_bo
Humppa написа:Брей с тази оптика у Мордор ли има проблеми? На сегашното ми местоживеене Булсатком скоро ме сплайснаха Но предполагам, че в по-малките села е по-лесно Та пробвай и тях Не знам дали са започнали да остъкляват най-голямото село
Коментар
-
u_bo написа:Humppa написа:Брей с тази оптика у Мордор ли има проблеми? На сегашното ми местоживеене Булсатком скоро ме сплайснаха Но предполагам, че в по-малките села е по-лесно Та пробвай и тях Не знам дали са започнали да остъкляват най-голямото селоA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
u_bo
Реклама
Collapse
Коментар