Здравейте колеги,Днес ми вдигнаха колата с паяк в София.Взех си я. Таксата ми за самият паяк беше 62 лв. Мястото на което бях спрял не е синя зона. Става въпрос за студентски град, а мястото е това от линка: https://www.google.bg/maps/dir/42.6529537,23.3426094//@42.6524774,23.3425478,3a,15y,16.13h,87.83t/data=!3m4!1e1!3m2!1s5aiRnBfCGB2HaAR9p-xkOA!2e0?hl=bgНа него се вижда и какъв точно е забранителният знак.Искам да Ви попитам, ако някой е патил, може ли да ми каже, колко пари е актът, който го налага полицаят за неправилното паркиране.Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кола вдигната от Паяк, София
Collapse
X
-
Колега от там та чак до манджа-та вдигат от както свят светува Що не се лъзна на паркинга пред кръчмата или там в малката уличка покрай блока на УНСС ( мисля, че е тезех). Ама то като се обърне каруцата решения много. Здраве да еФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Huku написа:Аз там съм спирал на 200 пъти, даже и в Студентски град живеех преди време и за толкова години само два пъти съм видял някой да вдига.Та значи акта е щял да бъде 50 лв. Хм....ФИАТ- Пътят е само формалност
ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
-----------------------------------------------------
FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)
Коментар
-
Глобата за неправилно паркиране е 20 лв., налага се с фиш. Чл. 183, ал. 2, т. 1. Ако не си съгласен с нарушението и оспорваш - тогава се съставя акт. Все пак - кажи какво точно пише на акта? Кой член си нарушил? Ако си бил върху тротоара - 30 лв. Ако си бил в района на спирка, върху пътека или в кръстовище - 50 лв. Важно е да се знае какво точно си нарушил, за да ти кажем каква е глобата за това.
Коментар
-
kluchar написа:До сега вдигаха поне 20 коли на Ботев уж за митинга спряха 2 рейса другите бяха на друго място а вдигнаха всички коли Сега всеки трябва ли да плати по 60 лв или не се заплащащом е за мероприятие никъде не пише -няма уведомлениеFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
зона
Не знам дали ще им търсят тези 60 лв иначе всяка кола е снимаха от няколко страни все едно е станало ПТП Питах тези от паяците нищо не казаха полицаите също мълчаха така са им казали да махнат колите а на тяхно място нямаше нищосСигурно всички са били със стикери или почасово платено но въпреки това ги дигнаха
Коментар
-
Колеги, може ли да питам и аз в тази тема, защото е отгоре и е казуса е подобен. Е, не е вдигана колата, а:Снощи дъщерята е оставила колата си между блоковете, до кофите за боклук, но от грешната страна - върху тревата. Просто няма места за паркиране. Днес са минали няк’ви инспектори и на обяд, като дойдох да взема колата намерих на предния ждам протокол. Естествено последното копие и е ужасно нечетлив. Канят ме учтиво в някакъв срок, но къде? В нашата община ли? Какъв е срока? Явно глоба ще има. Колко е? Веднага, кеш ли се плаща?Благодаря на знаещите!Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар