Там е така, всеки си плаща масрафа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За нещата от живота у нас и по света-спам от шведската тема
Collapse
X
-
BO написа:Веселието при тях е мега изкуствено, както всичко по принцип.BO написа:Ето ти улиците на такива градчета след 21:30 - 22:00 часа.BO написа:Да не говоря за плащането. Нали имат пари, нали са някакви важни, уж? А не е като да не съм излизал десетки пъти с тях и излизането ми е с хора, които са на финансово ниво доста над средното.Само аз от време на време им плащах сметките. Някой да ми плати нещо на мен - забрави.Срещнах само 2-ма германци за 3 месеца, които си бяха "наши" хора. С нашия темперамент, с нашето мислене. Не с прикритото, изкуствено мислене на масата германци. И тези двама човека единствено казаха - не, ти си ни гост тук, няма да плащаш. Когато се видим в България, тогава ще плащаш.BO написа:Срещнах само 2-ма германци за 3 месеца, които си бяха "наши" хора. С нашия темперамент, с нашето мислене. Не с прикритото, изкуствено мислене на масата германци. И тези двама човека единствено казаха - не, ти си ни гост тук, няма да плащаш. Когато се видим в България, тогава ще плащаш.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Сега ако покажеш как е в Созопол, Равда, Тутракан, Каспичан, крайните квартали на София и т.н. към днешна дата, можем да коментираме разликите.Stefanaki написа:Кой каза, че са важни? Защо ти така си мислиш? Защо някой трябва да ти плаща сметката? Защо ти си им плащал сметките?99% съм сигурен, че тези дето са ти платили сметката са използвали фирмена кредитна карта.Stefanaki написа:Може пък всеки цент да му е ценен на немеца, защото има жена (която е домакиня и не работи) и три деца и трябва да им осигури дом (разбирай собствена къща с цена м/у 200 000 и 500 000^) и прехрана/образование или пък е решил да си купи ново BMW за 80 000^ или пък хобито му е много скъпо или ... Все пак парите са си негови и си ги харчи както той намери за добре. Кой си ти, че да му държиш сметка?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Stefanaki написа:Сега ако покажеш как е в Созопол, Равда, Тутракан, Каспичан, крайните квартали на София и т.н. към днешна дата, можем да коментираме разликите.BO написа:Теб ти харесва там. Добре. Явно си видял годишното забавление и това сега е нещо, за което може да говориш. Пий, яж печено месо и карай кънки. Защото в България тези кънки си ги караме постоянно и месото си го ядем всяка вечер, а не чакаме Коледа като едно време с бананите в България.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Stefanaki написа:Аз съм сигурен, че на 29.11.2014 в Равда е било същото мъртвило както си показал на снимките в Германия.Stefanaki написа:Опиши последното забавление, на което си присъствал в България. Колко често организираш/участваш в подобни забавления?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Само да кажа, че относно нощния шум си има закони. Никога не бих си позволил цял блок да се съобразява с мен, както и не искам аз да се съобразявам. През деня чукат, разбиват, къртят - ок, но през нощта - сори. Има си заведения за тази работа или пък няма да вдигат шум. И понеже всеки си има лични разбирания, както се вижда, затова някои неща са регламентирани със закони и наредби.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Така е. Всеки има различни нагласи за живот.Аз на 20 години обичах шумните компании, бурния живот. На 30 исках хора игости у дома. На 40 исках по-яваш да ми се случват нещата. На 45 вече се чувствамемоционално амортизиран, а приятелите ми вече стават...дядовци. За това вече търся уединението.В тази връзка, спокойствието по улиците на един подреден и чист град в Държава със солидни ред, правилаи Закони ще ми допаднат в този мой късен етап на "еволюционно развитие"...Иначе: Сега се връщам от Приморско. Няма такава пустош. Вятър, ситен дъжд, и зловещо поскърцване на неукрепени люлеещи се предмети от дворове и тераси. Бих се уплашил от деформациите в предпочитанията си, ако това Приморско ми харесваше. Слава на Господ - не ми хареса. Изглеждаше зловещо "самотен град". Хичкок би се вдъхновил от него в този момент от годината. Сравнение с това, което видях тази вечер там дори от безлюдните германски снимки на ВО лъха на живот.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
BO написа:А, да, или отиваш в Германия и започваш да ревеш, и да дебнеш съседа да стъпне съвсем малко на криво и звъниш веднага на органите на реда и се чувстваш пълноценен гражданин на държавата, изпълнил дълга си.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Моите впечатления от Дюселдорф са коренно различни от тези на ВО - пълно с хора, обикаляме винаги до 5 сутринта и винаги е пълно с хора по заведенията и по улиците. Доста често има пропадняци, които си допиват в някой ъгъл седнали на земята. За сметка на това ако сега в 23:30 минеш през главната на Пловдив е почти мъртвило, защото е студено. За сметка на това в Дюселдорф на 10 Януари в големия бахър си е все така пълно с хора.Когато ходим там, колегите винаги черпят за всичко. Обратното се повтаря тук, та и по този параграф имам различни впечатления. За това ВО, хората са различни навсякъде и изводи трудно можем да си правим, нали?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар