E що да е полицай, ти не можеш ли да се справиш без проблем
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спам от "Проблем с PayPal"
Collapse
X
-
style34 написа:pplk написа:п.п. Аре на бас, че ако си дадеш ЕГН-то, до края на деня ще знам всичко, което съществува като информация за теб и семейството ти, барабар с твои снимки от напускане/ влизане в България.207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:Нима? Дай си информацията тогава да я предоставя на едни за едно кредитче от фирма с 300% лихва. Кво ше кажеш?П.П. Има колеги полицаи, само да напомня :D :D :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
pplk написа:Нима? Дай си информацията тогава да я предоставя на едни за едно кредитче от фирма с 300% лихва. Кво ше кажеш?П.П. Има колеги полицаи, само да напомня :D :D :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:pplk написа:Нима? Дай си информацията тогава да я предоставя на едни за едно кредитче от фирма с 300% лихва. Кво ше кажеш?П.П. Има колеги полицаи, само да напомня :D :D :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
ele написа:Абе вие като искате, си ги давайте - ЕГН е лична информация и най-малкото някой служител трябва да го казва на всеослушание, или пък да казва какъв ми е балансът и прочее - аз ако искам и във вестника ще го публикувам, но не и тая оФца. Тва е по офтопика.Lupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
pplk написа:Стига си увъртал, давай си ЕГН-то! Нали няма нищо страшно, като го прочетат няколко стотин случайни и анонимни хора? Кво толкова могат да ти направят?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Ахаххаха....големи ДАНС-аджии тук! Аз нали съм си дал ЕГН-то, че даже и имената съм си дал! Ако някой до края на деня успее да ми намери някаква лична информация - получава 1 бира от мен....ако искате и на нещо по-голямо можем да се хванем! Снимка веднага може да се намери от FB, но информация като номер на лична карта, адрес, телефон, банкови сметки и тн, няма как да ми намерите през ЕГН ако ще да се напъвате цял ден! Най много да оцапате гащите от напъване....Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
rebel написа:Веселин Чанев ЕГН 8804235578 - като ми издърпаш парите от сметката - пиши да ти сипя още :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
style34 написа:pplk написа:Стига си увъртал, давай си ЕГН-то! Нали няма нищо страшно, като го прочетат няколко стотин случайни и анонимни хора? Кво толкова могат да ти направят?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Що бе, нали си мнгоо отворен и ще го дадеш "на едни дето ще вземат кредити вместо мен"? Айде нека се срещнем, ше дадеш некой лев за почерпка и ти го давам. Ленка не е казала, че в банката са и публикували ЕГН-то на информационното табло, а че служителка го е казвала на някой друг нейн колега. Е като на мен ми се обадят за помощ от някой офис също ми диктуват ЕГН или клиентски номер. И ся кво ако го чуе някой друг въйййй.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар