style34, това са лични данни, вас не ви ли учат как се пазят лични данни?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спам от "Проблем с PayPal"
Collapse
X
-
style34 написа:ele написа:style34, това са лични данни, вас не ви ли учат как се пазят лични данни?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:И ти не ми отговори на въпроса. Като те чета, че ти утре може да измъкнеш данните на половината клиенти на банката и да ги оставиш на видно място - че ко толкова, ко може да стане? Я кажи в коя банка работиш, че да не си отварям сметка там.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:style34 написа:ele написа:style34, това са лични данни, вас не ви ли учат как се пазят лични данни?Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Абе вие като искате, си ги давайте - ЕГН е лична информация и най-малкото някой служител трябва да го казва на всеослушание, или пък да казва какъв ми е балансът и прочее - аз ако искам и във вестника ще го публикувам, но не и тая оФца. Тва е по офтопика.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
rebel написа:ele написа:style34 написа:ele написа:style34, това са лични данни, вас не ви ли учат как се пазят лични данни?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
Еми явно съм по млад и не знам какво е било по комунистическо време, но според мен сте се вкарали в твърде много филми :D Какво ще разберат? Какво може да направи някой с тази информация? Според мен най-много да попадна в списък като дарител на някоя партия :DPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Ето в този сайт http://georgi.unixsol.org/programs/egn.php можеш да налучкаш стотици ЕГН-та. И?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
rebel написа:Еми явно съм по млад и не знам какво е било по комунистическо време, но според мен сте се вкарали в твърде много филми :D Какво ще разберат? Какво може да направи някой с тази информация? Според мен най-много да попадна в списък като дарител на някоя партия :D207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
style34 написа:Ето в този сайт http://georgi.unixsol.org/programs/egn.php можеш да налучкаш стотици ЕГН-та. И?207 тиква автомат
новокромаджия 2.4 печка
Коментар
-
pplk написа:п.п. Аре на бас, че ако си дадеш ЕГН-то, до края на деня ще знам всичко, което съществува като информация за теб и семейството ти, барабар с твои снимки от напускане/ влизане в България.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар