Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на мобилен телефон Q4 2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пичове, що трябва да имам 4 GB RAM или да минавам през всички приложения за един ден?Те да не работят едновременно? Но колкото и да е като се съберат едновременно да цъкам мейл, някоя игричка, месинджър, вайбър, ланчер, 5-6 уиджета, PowerAMP и те се трупат. За любопитните ще изброя (доколкото се сещам) колко приложения използвам всеки ден.Facebook, Messenger, Boat Browser, Mail, Transparent Weather Clock, Palmary Weather Pro, Flickr, Power AMP, MX Player, Zedge, Viber, 3G Watchdog, Google Play, Wi-Fi File Transfer Pro, ES File Explorer, Alarm Clock Extreme, 9gag, Pixlr, DroidWall, Hangouts, Viper4Android, Scrollable News, Calendar, Nova Launcher, Profile Scheduler и т.н.А други, които позлвам през 2-3 дни като навигация, IMDB, QuickPic, речници, торенти, тубата и още десетки не ги споменаваме. Казах да не си правите изводите по това, което виждате след като извадите телефона от кутията просто, но всеки си решава де.
    pet4o написа:
    Здравейте, и аз да се изкажа.От ена седмица разцъквам LG G3, доста добрър телефон е .
    Така е и аз го харесвам.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

pet4o написа:
      Здравейте, и аз да се изкажа.От ена седмица разцъквам LG G3, доста добрър телефон е .
      Дано са му оправили проблема със самоизключването/рестартирането... че много народ отказа. Отделно и надутия контраст на дисплея е доста зле, но на повечето не им прави впечатление. За мен тоя телефон си е провал.
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Тези подробности не ги знам ама то вече баси скъпите пръчки - всички с хронични болежки ги пускат.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Пусти мой късмет, тамън човек да се израдва и нъцки, количествата са изчерпани, дано скоро да заредят, пу.Незнам какво става, но като вляза в офис на м-тел и все едно ги раздават без пари, фраш от народ, за да си платиш сметката се чака по минимум 30 минути, каква е тая лудница незнам.
          punto HGT

Коментар

Аз си плащам през epay, там опашки нема.

Коментар

От общата сметка плащам само ТВ и интернет, само в м-тел могат да ми разделят сметката и да платя това, което желая, на другите места излиза само общата сума, така че съм принуден да чакам в техен офис Дано да имат скоро зареждане и да ме огрее и мен, че се запалих по тоя "ефтин" телефон
              punto HGT

Коментар

От днес ще съм със Prestigio 5505. Старият ми 4500 даде проблем със тъча и ми го смениха гаранционно със този. За момента ми харесва. С алуминиево тяло е и е доста удобен в ръката.Тепърва ще го видя и как ще се държи.http://www.prestigio.bg/catalogue/Mu...PSP5505DUOBLUE
                FIAT FORUM BULGARIA
                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                  ...
                  Колко дни след като го върна, ти дадоха отговор какъв е проблема? Тъй като онзи ден в събота и моя PAP4500 нещо откАчи (неработещи основни функции и модули, нереагиращ на места дисплей и т.н.) и ми е любопитно колко ще ме бавят, защото ако трябва да чакам 30 дни, ей сега още отивам да взимам някакъв нов.За да не съм offtopic - мнения за Cubot X9? 129$ долара с тези характеристики и доставка до 2 седмици ми звучат повече от добре.
                  Nuova Croma - so far...so good
                  Opel Vectra - кривнах от правия път...и съжалих
                  Fiat BRAVA JTD - ex love

Коментар

Нещо с тия китайски телефони се обърках и незнам дали няма някаква врътка за да се зарибяваме ние евентуалните потребители.Пример телефона, който е посочил колегата nikolay zhelev - Cubot X9, погледнах характеристиките от тоя сайт http://www.aliexpress.com/store/prod..._wcBНякой по навътре с материята може ли на "прос" език да ми обясни как на теста An tu tu Benchmark тия китайци изкарват по добри резултати спрямо други телефони, пример:Cubot X9 с характеристики MTK6592, Cortex A7 Octa Core, 1.4GHz и 2GB прави 27643 точкиКомшията е с LG NEXUS 5 с Snapdragon(TM) 800 Quad-Core, 2,26GHz и 2GB и направи около 20К точки ?Негов приятел с LG G2 изкара към 22К точки ?Да не говоря, че разли Леновота гледах, които с подобни характеристики на ЛГ-то изкарват по 45К точки ??, как става тоя номер ?, иначе офертите са доста примамливи, телефон с 8-ядра, 4ГБ рам, над 2GHz процесор за по 120-140 долара
                    punto HGT

Коментар

Quad - 4 ядраOcta - 8 ядра.Реално кой е по-бърз нямам представа, но друго си е да ти изкара нам колко хиляди точки на АНТУТУ... По-добре не ги гледай тея работи.Телефон с минимум 4 ядра х 1.3 и 1 GB рам върви повече от перфектно и подкарва 90% от приложенията в маркета. Другото вече е маркетинг.
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

За ядрата е ясно, но едва ли от там идва почти двойната разлика в резултата.
                        punto HGT

Коментар

nikolay zhelev написа:
                          krasio_79bs написа:
                          ...
                          Колко дни след като го върна, ти дадоха отговор какъв е проблема? Тъй като онзи ден в събота и моя PAP4500 нещо откАчи (неработещи основни функции и модули, нереагиращ на места дисплей и т.н.) и ми е любопитно колко ще ме бавят, защото ако трябва да чакам 30 дни, ей сега още отивам да взимам някакъв нов.За да не съм offtopic - мнения за Cubot X9? 129$ долара с тези характеристики и доставка до 2 седмици ми звучат повече от добре.
                          Изпратих им го около Коледа(за точна дата трябва да погледна товарителницата у дома).На 8 януари им звъннах да питам какво се случва с телефона и ми отговориха ,че е заменен с нов и пътува към мен. Дори не ми споменаха ,че е сменен с друг модел и мислех ,че ще получа същият. Изненадаха ме приятно със по добър модел. Новият е с голяма вътрешна памет и няма проблем със инсталирането на приложения. Старият ми редовно имаше недостиг на памет и го бях рутнал за разпределение на системните дялове.Въпреки рута ми уважиха гаранцията.Ако имаш други въпроси за може да ми звъннеш на 0885082283
                          FIAT FORUM BULGARIA
                          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

didich написа:
                            Е от кое друго да е?
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                              didich написа:
                              Е от кое друго да е?
                              Тоя тест, който се пуска не е само на процесора предполагам, за да имат двойна разлика, не съм ИТ/ел. инженер, незнам ?
                              punto HGT

Коментар

didich написа:
                                Една и съща марка с единствена разлика 4 и 8 ядра.На момата е с 8 ядра,а моят с 4И моят с 4 ядра
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X