Постига ги като не го взема от масата. Рално пет денонощия стендбай, едава ли има повече от 10-15 минути реално ползване. Така ги постига. И вероятно с изключен всеички видове връзки за данни - и уайфай и от оператора. От там - няма ъпдейти на приложения и точеца си стои в батерията. На жена ми купих едан алкателче, много приятно, с розовко гръбче. Батерията държи по три дни с нормалното и говорене и малко уай фай фейсбук. Мобилни данни - няма пуснати на картата даже.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на мобилен телефон Q4 2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Yavor написа:Постига ги като не го взема от масата. Рално пет денонощия стендбай, едава ли има повече от 10-15 минути реално ползване. Така ги постига. И вероятно с изключен всеички видове връзки за данни - и уайфай и от оператора. От там - няма ъпдейти на приложения и точеца си стои в батерията.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Писах лично на колегата - wi-fi ми е 100% от времето включен, оня ден се ъпдейтна за последно. Ползвам главно фейсбук на този телефон. Наистина, ЛГ-то в началото също направи 5 дни, но много скоро батерията му взе да издъхва и не можах да го изтрая повече от година и половина и още гаранционен, го разкарах. Другия път ще пусна снимка, като ми падне на 5% и даде данните за батерията, малко преди да се наложи да го зареждамFiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
И този има такъв режим но чак пък да изкара 10 дена не мисля.ето снимка колко изкарва в този режим без много ползване и без вкарана сим карта. Втората снимка.На първата е с нормално мое ползване и разговори около 4 часа пак в същия спестяващ режим. Тове беше преди ъпдейта онзи ден.сори че са настран иама ако трябваше да ги намаля още за да се впишат в изискванията нищо нямаше да се види!Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Еми реални са нали съм качил снимки ако не го пипам в тоя спестяващия режим пада по процент и малко на час. а ако махна симкартата за 10 часа падат 3%Зао реши че не са?п.с.иначе тия работи с прогнозите не ги слушам много много.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Аз съм оставил разни уиджети, ъпдейтвания. Вярно не много често но все пак се свалят разни неща от нета. Уифи не пускам, имам 10Гб интернет и за това. Може пък и 3Гто да тегли бая. А съм инсталирал и разни допълнения, но не вярвам чак толкова да гълтат. поне ги няма в списъка при батерията.Друго странно ме гложди. Непрекъснато се смена ту Н ту Н+ и си мисля от това да не би да гълта батерия ако се обръща често към клетката....знам ли, някой ако има инфо да споделяФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
Съвсем случайно комшийката се похвали, че трябва да си преподписва договора с м-тел, а пък апарат не и трябва и мисля да се възползвам от офертата за LG L Bellо - само 49,90 лв , какво му плащаш, за тия пари каквото и леново да гледам няма как да е по добро от въпросното телефонче, мисля че и жената ще остане доволна, а аз ще съм спестил поне едно 300-400лв, което е голям бонус за доработки по колата Някой има ли впечатления от въпросното LG, ходих да го гледам и е доста бързичко, няма замисляне и т.н., май няма какво да го мисля, а направо да го поръчвам ?punto HGT
Коментар
-
Пак да спомена, без да имам преки наблюдения от този телефон, само по принцип го имайте предвид. Всички по-нови телефони out-of-the-box работят бързо и гладко. Проблемът идва, когато му нашиеш 40-50 приложения.Аз, например, имам инсталирани от маркета около 90 и сигурно още 20 от други места. Зависи кой за какво си ползва смартфона де.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Пак да спомена, без да имам преки наблюдения от този телефон, само по принцип го имайте предвид. Всички по-нови телефони out-of-the-box работят бързо и гладко. Проблемът идва, когато му нашиеш 40-50 приложения.Аз, например, имам инсталирани от маркета около 90 и сигурно още 20 от други места.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар