Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на мобилен телефон Q4 2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Постига ги като не го взема от масата. Рално пет денонощия стендбай, едава ли има повече от 10-15 минути реално ползване. Така ги постига. И вероятно с изключен всеички видове връзки за данни - и уайфай и от оператора. От там - няма ъпдейти на приложения и точеца си стои в батерията. На жена ми купих едан алкателче, много приятно, с розовко гръбче. Батерията държи по три дни с нормалното и говорене и малко уай фай фейсбук. Мобилни данни - няма пуснати на картата даже.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз искам да изкарва 2 дена повече не желая Скоро ще го взема. Решено е.
      "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
      Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Yavor написа:
        Постига ги като не го взема от масата. Рално пет денонощия стендбай, едава ли има повече от 10-15 минути реално ползване. Така ги постига. И вероятно с изключен всеички видове връзки за данни - и уайфай и от оператора. От там - няма ъпдейти на приложения и точеца си стои в батерията.
        Аз като чуя, че на някой смартфона му изкарвал 5 денонощия ми е ясно колко го ползва и колко като "смарт".Хайде направи 30-40 минути мобилни разговори на ден, 2 часа писаници по вайбър, 4-5 влизания във фейсбук, някоя друга интернет страница, 15 минути GPS навигация, 2-3 мейла, нон-стоп 3G, да не говорим за игри и музика, снимки, видео, и тогава кажи изкарваш ден ли, два ли, пет ли.А това да нямам 24 часа интернет на СМАРТфона за мен обезмисля ползването му изобщо.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Писах лично на колегата - wi-fi ми е 100% от времето включен, оня ден се ъпдейтна за последно. Ползвам главно фейсбук на този телефон. Наистина, ЛГ-то в началото също направи 5 дни, но много скоро батерията му взе да издъхва и не можах да го изтрая повече от година и половина и още гаранционен, го разкарах. Другия път ще пусна снимка, като ми падне на 5% и даде данните за батерията, малко преди да се наложи да го зареждам
          Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Пусни снимка на екрана колко време е бил буден. Иначе S5 има някакъв драстичен режим, при който ако си поставя за цел мога да постна снимка сигурно с 10 дни с един заряд.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

И този има такъв режим но чак пък да изкара 10 дена не мисля.ето снимка колко изкарва в този режим без много ползване и без вкарана сим карта. Втората снимка.На първата е с нормално мое ползване и разговори около 4 часа пак в същия спестяващ режим. Тове беше преди ъпдейта онзи ден.сори че са настран иама ако трябваше да ги намаля още за да се впишат в изискванията нищо нямаше да се види!
              Прикачени файлове
              Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
              182A4.000 IAW49F
              LPG - Lovato EasyFast
              ----------------------------
              "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Да не би пък тия данни да са реални?!?И моя в момента пише, че щял да изкара още 2 дни и 18 часа (в режим на готовност).Ама и хич да не го пипна, до утре сабахлен няма да изкара.

Коментар

Еми реални са нали съм качил снимки ако не го пипам в тоя спестяващия режим пада по процент и малко на час. а ако махна симкартата за 10 часа падат 3%Зао реши че не са?п.с.иначе тия работи с прогнозите не ги слушам много много.
                  182A4.000 IAW49F
                  LPG - Lovato EasyFast
                  "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Това не е ли много - по процент на час, без да го пипаш? Аз снощи го оставих след 21 часа на 8% и тази сутрин, като ставах в 5, беше на 7%, хем не съм на енергоспестяващ режим.
                    Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Аз съм оставил разни уиджети, ъпдейтвания. Вярно не много често но все пак се свалят разни неща от нета. Уифи не пускам, имам 10Гб интернет и за това. Може пък и 3Гто да тегли бая. А съм инсталирал и разни допълнения, но не вярвам чак толкова да гълтат. поне ги няма в списъка при батерията.Друго странно ме гложди. Непрекъснато се смена ту Н ту Н+ и си мисля от това да не би да гълта батерия ако се обръща често към клетката....знам ли, някой ако има инфо да споделя
                      182A4.000 IAW49F
                      LPG - Lovato EasyFast

Коментар

Съвсем случайно комшийката се похвали, че трябва да си преподписва договора с м-тел, а пък апарат не и трябва и мисля да се възползвам от офертата за LG L Bellо - само 49,90 лв , какво му плащаш, за тия пари каквото и леново да гледам няма как да е по добро от въпросното телефонче, мисля че и жената ще остане доволна, а аз ще съм спестил поне едно 300-400лв, което е голям бонус за доработки по колата Някой има ли впечатления от въпросното LG, ходих да го гледам и е доста бързичко, няма замисляне и т.н., май няма какво да го мисля, а направо да го поръчвам ?
                        punto HGT

Коментар

Пак да спомена, без да имам преки наблюдения от този телефон, само по принцип го имайте предвид. Всички по-нови телефони out-of-the-box работят бързо и гладко. Проблемът идва, когато му нашиеш 40-50 приложения.Аз, например, имам инсталирани от маркета около 90 и сигурно още 20 от други места. Зависи кой за какво си ползва смартфона де.

Коментар

style34 написа:
                            Пак да спомена, без да имам преки наблюдения от този телефон, само по принцип го имайте предвид. Всички по-нови телефони out-of-the-box работят бързо и гладко. Проблемът идва, когато му нашиеш 40-50 приложения.Аз, например, имам инсталирани от маркета около 90 и сигурно още 20 от други места.
                            Телефона ти с 3-4гб рам ли е ?
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Приложения ... сега на таблета съм си качил 3-4 игри на които разцъквам, повечето приложения са на малката, но те са 10-тина, предполагам, че от 20 приложения нищо няма да му стане.п.п. 90 приложения, стига ли ти 1 ден да минеш през всички
                              punto HGT

Коментар

Здравейте, и аз да се изкажа.От ена седмица разцъквам LG G3, доста добрър телефон е .
                                Fat Croma 1.9 16v multijet
                                Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX

Коментар

Working...
                                X