snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на мобилен телефон Q4 2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
-
Аз съм фен на ябълките. Имам 5ца. Но 6 няма да си купя. За момента задържам, тъй като гаранционно ми смениха телефона с нов 2 седмици преди да му изтече гаранцията. Мисля да изчакам за фейслифта на 6, вероятно 6S, но предвид предишните издания вероятно дизайна ще остане същия. А дизайнът на 6 е все едно Самсунг - гадно заоблен, като пластмасов... Отвратителен ми е...И не само на мен. Имам доста познати с айфони, за момента само една мацка си смени 5цата за 6.Харесва ми Сони Z3 компакт, един приятел си взе, много як, понякога изкарва и 2дни батерията, работи бързо. Чувам нещо за Z4. Ще изчакам да видя какъв е дизайна, характеристиките и колко ще струва и може би ще си взема Z3 или Z4. Просто тоя дизайн на айфон 6 е не крачка назад, а цяла обиколка...Иначе относно производството... Честно казано ми е все тая къде е произведен телефона. Харесва ми дизайна и лекотата, с която работи. Никога не си изключвам телефона и никога не ми се налага да го рестартирам поради някаква причина. Просто работи винаги бързо, независимо дали пуснати 2 или 20 приложения. Освен това разцепва с бързината на нета.Иначе за батерията съм ужасно против... Не виждам никакъв смисъл в толкова тънки телефони. Аз умишлено си избирам по-дебели гърбове за телефона, за да може да е по-дебел при хващане да не го изпускам. Сега съм си взел магнитен гръб, към който се закача power bank и така имам още 150% батерия, ама защо трябва да слагам тия китайски боклуци... Сложете още 2-3-4мм дебелина, ама да знаеш, че може да изкараш поне от сутрин до вечер... Безмислено се състезават в дебелината на корпуса...
Коментар
-
vital написа:Сложете още 2-3-4мм дебелина, ама да знаеш, че може да изкараш поне от сутрин до вечер... Безмислено се състезават в дебелината на корпуса...The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
tyson написа:Някой мнения първа ръка за S4 VE?EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
style34 написа:vital написа:Сложете още 2-3-4мм дебелина, ама да знаеш, че може да изкараш поне от сутрин до вечер... Безмислено се състезават в дебелината на корпуса...A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
diko661 Какви бъгове има S4? На крачка съм да го взема за 329лв. от Мтел, а като хаpдуеър е доста привлекателен."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
style34 написа:Бе знам аз ама малко по-старата школа не ги разбираме чак толкова фиешъните. :DA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
tyson написа:diko661 Какви бъгове има S4? На крачка съм да го взема за 329лв. от Мтел, а като хаpдуеър е доста привлекателен.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
За много години на всички!!!Аз взех такъв и за сега съм доволен предвид, че това ми е първия андроид смартфон. С андроид сме се запознали отдавна . Преди карах все на Уиндоус мобайл.Батерията малко ме разочарова. При нормална употреба изкарва ден и малко а при същата употреба но с включен режим за пестене на енергия кара точно 2.Ползвам го предимно за разговори и доста рядко вайбър, уатсъп и фейсбук. Поща не съм инсталирал на него, тя ми е на таблета.За мен предимството е че е със Снапдрагон 600 като гугъл плей едишъна и се надявам да има 1-2 ъпдейта на андроида повече от стандартния С4.Иначе за 330 кинта толкова п.с.има 1-2 бъга, които ме дразнят, но те са по скоро към touchWiz-а адресирани и повечето се коригират с допълнителни приложения от плейстора п.п.с.до сега не се е рестартирал нито веднъж за 2 седмици от както го имам.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
Аз го имам от месец, точно от батерията му пък съм доволен, защото заради нея разкарах предишния си LG. Тази сутрин за втори път успях да постигна над 5 денонощия с едно зареждане, като в това време го ползвам главно като телефон и при нужда - за влизане във фейса. Батерията му е предсказуема, защото от вчера сутринта, когато беше на 19%, тази сутрин вече осъмна на 7% и аз го разцъках, за да падне докрай и да го включа да се зарежда. Не спада рязко и неконтролируемо, както на предишния, на който вече под 25% не можеше да се разчита, че имаш сигурен телефон за обаждания. На този си цъка всеки процент и държи. На мен ми хареса най-много стилния му дизайн и черен цвят и си изтеглих допълнително и тапет, с логото му, имитиращ кожа, какъвто е и гърбът му, за разлика от обикновения S4 който си е пластмасов. Иначе, като бързодействие - не дава да го пипнеш, хвърчи, няма замисляния и бъгове, които да те принуждават да го рестартираш.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
sugarboy написа:Аз го имам от месец, точно от батерията му пък съм доволен, защото заради нея разкарах предишния си LG. Тази сутрин за втори път успях да постигна над 5 денонощия с едно зареждане, като в това време го ползвам главно като телефон и при нужда - за влизане във фейса. Батерията му е предсказуема, защото от вчера сутринта, когато беше на 19%, тази сутрин вече осъмна на 7% и аз го разцъках, за да падне докрай и да го включа да се зарежда. Не спада рязко и неконтролируемо, както на предишния, на който вече под 25% не можеше да се разчита, че имаш сигурен телефон за обаждания. На този си цъка всеки процент и държи. На мен ми хареса най-много стилния му дизайн и черен цвят и си изтеглих допълнително и тапет, с логото му, имитиращ кожа, какъвто е и гърбът му, за разлика от обикновения S4 който си е пластмасов. Иначе, като бързодействие - не дава да го пипнеш, хвърчи, няма замисляния и бъгове, които да те принуждават да го рестартираш.Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар