Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на мобилен телефон Q4 2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Най-доброто българско ревю на култовия Apple iPhone6 :D : https://www.youtube.com/watch?v=22Ajpni9upE
    Добро е ревюто, само да отбележа една неточност, а и ей така просто, за който му е интересно. Епъл не изработват сами нищо от телефона си. Те са софтуерна компания. Водят се, че уж те са дизайнери на процесорите им, но реално Самсунг произвеждат процесорите, заедно с TSMC. Същото важи и за "великите" им екрани. Пак дело, основно на... Самсунг, за Айпад.Екраните за Айфона ги правеше LG, мисля, че и на шестицата са пак те.Samsung to supply 80% of iPhone and iPad processors by 2016.Samsung once again Apple’s top supplier of 9.7" iPad Retina displays.И така - едни хора доставят едни части на други, трети хора експлоатират четвърти хора брутално, за да ги сглобят, в резултат, на което Епъл са най-богатата компания в света.Не че другите концерни не са същите де...И това, което се казва в ревюто като недостатъци на айпръчката е много точно - защо по дяволите ще направиш толкова тънък, неудобен за държане телефон, със стърчаща камера и мижава, НЕСМЕНЯЕМА батерия???
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Аз съм фен на ябълките. Имам 5ца. Но 6 няма да си купя. За момента задържам, тъй като гаранционно ми смениха телефона с нов 2 седмици преди да му изтече гаранцията. Мисля да изчакам за фейслифта на 6, вероятно 6S, но предвид предишните издания вероятно дизайна ще остане същия. А дизайнът на 6 е все едно Самсунг - гадно заоблен, като пластмасов... Отвратителен ми е...И не само на мен. Имам доста познати с айфони, за момента само една мацка си смени 5цата за 6.Харесва ми Сони Z3 компакт, един приятел си взе, много як, понякога изкарва и 2дни батерията, работи бързо. Чувам нещо за Z4. Ще изчакам да видя какъв е дизайна, характеристиките и колко ще струва и може би ще си взема Z3 или Z4. Просто тоя дизайн на айфон 6 е не крачка назад, а цяла обиколка...Иначе относно производството... Честно казано ми е все тая къде е произведен телефона. Харесва ми дизайна и лекотата, с която работи. Никога не си изключвам телефона и никога не ми се налага да го рестартирам поради някаква причина. Просто работи винаги бързо, независимо дали пуснати 2 или 20 приложения. Освен това разцепва с бързината на нета.Иначе за батерията съм ужасно против... Не виждам никакъв смисъл в толкова тънки телефони. Аз умишлено си избирам по-дебели гърбове за телефона, за да може да е по-дебел при хващане да не го изпускам. Сега съм си взел магнитен гръб, към който се закача power bank и така имам още 150% батерия, ама защо трябва да слагам тия китайски боклуци... Сложете още 2-3-4мм дебелина, ама да знаеш, че може да изкараш поне от сутрин до вечер... Безмислено се състезават в дебелината на корпуса...

Коментар

vital написа:
        Сложете още 2-3-4мм дебелина, ама да знаеш, че може да изкараш поне от сутрин до вечер... Безмислено се състезават в дебелината на корпуса...
        Ей за това става въпрос. Каква е тая простотия, не знам.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Някой мнения първа ръка за S4 VE?
          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
            Някой мнения първа ръка за S4 VE?
            Много добро телефонче.При него са изчистени бъговете от s4.
            EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
            EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
            FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

style34 написа:
              vital написа:
              Сложете още 2-3-4мм дебелина, ама да знаеш, че може да изкараш поне от сутрин до вечер... Безмислено се състезават в дебелината на корпуса...
              Ей за това става въпрос. Каква е тая простотия, не знам.
              Фиеншън му са вика. :D
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Бе знам аз ама малко по-старата школа не ги разбираме чак толкова фиешъните. :D

Коментар

diko661 Какви бъгове има S4? На крачка съм да го взема за 329лв. от Мтел, а като хаpдуеър е доста привлекателен.

Коментар

style34 написа:
                    Бе знам аз ама малко по-старата школа не ги разбираме чак толкова фиешъните. :D
                    За това и аз още се придържам към едно три годишно вече НТС Ево 3Д ( с ужасно дървена камера). Тежи и е масив пущината.Като го сложа в джоба на дънките нося на нея страна, но поне, като го хвана в ръка държа "нещо". Жена ми и щерка ми имат някакви "бисквитки" , които сборно нямат и половината мат’риал на моя топуз.
                    A17DTС/S
                    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Верно фешън, щото като ти падне батерията не остава нищо друго освен фешъна

Коментар

tyson написа:
                        diko661 Какви бъгове има S4? На крачка съм да го взема за 329лв. от Мтел, а като хаpдуеър е доста привлекателен.
                        S4 поне в началото доста често забиваше,прекалено дълго мислеше ,даже по някога сам се рестартираше.При VE това нещо го няма,така,че взимай смело
                        EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                        EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                        FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

За много години на всички!!!Аз взех такъв и за сега съм доволен предвид, че това ми е първия андроид смартфон. С андроид сме се запознали отдавна . Преди карах все на Уиндоус мобайл.Батерията малко ме разочарова. При нормална употреба изкарва ден и малко а при същата употреба но с включен режим за пестене на енергия кара точно 2.Ползвам го предимно за разговори и доста рядко вайбър, уатсъп и фейсбук. Поща не съм инсталирал на него, тя ми е на таблета.За мен предимството е че е със Снапдрагон 600 като гугъл плей едишъна и се надявам да има 1-2 ъпдейта на андроида повече от стандартния С4.Иначе за 330 кинта толкова п.с.има 1-2 бъга, които ме дразнят, но те са по скоро към touchWiz-а адресирани и повечето се коригират с допълнителни приложения от плейстора п.п.с.до сега не се е рестартирал нито веднъж за 2 седмици от както го имам.
                          Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                          182A4.000 IAW49F
                          LPG - Lovato EasyFast
                          ----------------------------
                          "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Благодаря за инфото.

Коментар

Аз го имам от месец, точно от батерията му пък съм доволен, защото заради нея разкарах предишния си LG. Тази сутрин за втори път успях да постигна над 5 денонощия с едно зареждане, като в това време го ползвам главно като телефон и при нужда - за влизане във фейса. Батерията му е предсказуема, защото от вчера сутринта, когато беше на 19%, тази сутрин вече осъмна на 7% и аз го разцъках, за да падне докрай и да го включа да се зарежда. Не спада рязко и неконтролируемо, както на предишния, на който вече под 25% не можеше да се разчита, че имаш сигурен телефон за обаждания. На този си цъка всеки процент и държи. На мен ми хареса най-много стилния му дизайн и черен цвят и си изтеглих допълнително и тапет, с логото му, имитиращ кожа, какъвто е и гърбът му, за разлика от обикновения S4 който си е пластмасов. Иначе, като бързодействие - не дава да го пипнеш, хвърчи, няма замисляния и бъгове, които да те принуждават да го рестартираш.
                              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                                Аз го имам от месец, точно от батерията му пък съм доволен, защото заради нея разкарах предишния си LG. Тази сутрин за втори път успях да постигна над 5 денонощия с едно зареждане, като в това време го ползвам главно като телефон и при нужда - за влизане във фейса. Батерията му е предсказуема, защото от вчера сутринта, когато беше на 19%, тази сутрин вече осъмна на 7% и аз го разцъках, за да падне докрай и да го включа да се зарежда. Не спада рязко и неконтролируемо, както на предишния, на който вече под 25% не можеше да се разчита, че имаш сигурен телефон за обаждания. На този си цъка всеки процент и държи. На мен ми хареса най-много стилния му дизайн и черен цвят и си изтеглих допълнително и тапет, с логото му, имитиращ кожа, какъвто е и гърбът му, за разлика от обикновения S4 който си е пластмасов. Иначе, като бързодействие - не дава да го пипнеш, хвърчи, няма замисляния и бъгове, които да те принуждават да го рестартираш.
                                Ако искаш на едно лично може да споделиш как постигаш тия 5 денонощия. Настройки, кое си включил и кое не, такива неща.Иначе че е предсказуема е до време. Ако не и се правят правилно зарядните цикли след определено време ще има същия ефект като предишния ти телефон. Това до колкото знам е признак за заминаваща си батерия.
                                Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
                                182A4.000 IAW49F
                                LPG - Lovato EasyFast
                                ----------------------------
                                "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Working...
                                X