ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на мобилен телефон Q4 2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
punto HGT
-
Че кой бяга от 5лв. сутрин рано С това леново все повече и повече ме навивате да си взема и аз едно такова.пп didich, ако искаш може да турим по едни талони на Хасвалта и да пробваме, ама искам да кара женати, ти явно не си в моя клас .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ако през деня работи на компютър, направо й вземи едни капки за очи Systane ultra за 17 лв. и ще прогледне. Мен за седмица ме "оправиха".Ако вижда нормално, а просто чувства умора в очите, само ще се набутате с тея очила и няма да й вземеш телефона :D"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
S_BANKOV написа:пп didich, ако искаш може да турим по едни талони на Хасвалта и да пробваме, ама искам да кара женати, ти явно не си в моя клас .punto HGT
Коментар
-
M5kov написа:Ако през деня работи на компютър, направо й вземи едни капки за очи Systane ultra за 17 лв. и ще прогледне. Мен за седмица ме "оправиха".Ако вижда нормално, а просто чувства умора в очите, само ще се набутате с тея очила и няма да й вземеш телефона :Dpunto HGT
Коментар
-
M5kov написа:Ако през деня работи на компютър, направо й вземи едни капки за очи Systane ultra за 17 лв. и ще прогледне. Мен за седмица ме "оправиха".Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:M5kov написа:Ако през деня работи на компютър, направо й вземи едни капки за очи Systane ultra за 17 лв. и ще прогледне. Мен за седмица ме "оправиха".Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Аз да се оплача, че чак на 12 (ЕВЕНТУАЛНО) ще ми дойде проклетия телефон...Поръчах го на 1.12.Дали ще поръчам отново нещо от ЕМАГ? Не."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Humppa
Преди няколко дена си играх с една Нокия 225. Който иска прос(т) теУефон с 2 карти - горещо препоръчвам! Има си и функция фенерче!!!
Коментар
-
Дойде :}Ето малко снимки:https://www.dropbox.com/sh/7ddtsmbfq...атления - Motorola... Всичко е перфектно! Никога повече няма да взема друга марка телефон По снимките из нета изглежда малко дървен дизайна, но на живо е много по-добър, няма нищо общо.Корпуса е от твърда пластмаса, без никакви луфтове. Задният капак е нещо като гумиран и сцеплението с ръката е много добро.Дисплея също е много готин на допир, пръстите се хлъзгат много по-лесно и меко в сравнение с телефоните, които съм имал/ползвал.С андроид 4.4.4 е, което малко ме озадачи, понеже очаквах да е с 5.0, но в последствие прочетох, че за сега са го пуснали само в Индия. Скоро.Работи супер добре. Просто няма какво да го затрудни.Батерията също се държи прилично, качил съм снимка след първото зарежданне.Почти не го оставям, цъкам едни леки игрички, ровя из менютата, разговори, интернет - съвсем нормално ползване.Дисплея е много добър. Картината направо излиза от рамката на телефона, няма как да го опиша, трябва да се види на живо.Стерео звука си е стерео... В нета нещо го набеждаваха, че бил слаб - няма такова нещо, съвсем нормално си свири, а качеството на стереото няма нищо общо с моното.Камера като камера. На мен ми е важно да снима, въобще не държа на качестовото, но и тя си е добра. Интересните й функции са, че сам посочваш къде да фокусира, задържиш ли пръста на екрана при снимка прави серия от снимки, може да записва Slow Motion видео, което е мнол яко, но надали някога ще го ползвам Висок и чист звук при разговори в двете посоки. - Не ми харесва Google Launcher-а... Бърз е, но не търпи никакви потребителски настройки и за това го разкарах.- Фабрично е без зарядно, само с юсб кабел.- В продавалника няма аксесоари за него (протектори и гръбчета), но предвидливо още на 1.12 поръчах от китайците по 10 броя и тази или другата седмица ги чакам да дойдат Като телефон в ниския среден ценови клас е перфектен.Цената е 349 лв. с 2 години гаранция.Взех го на лизинг 6х~65 лв. от EMAG, понеже в началото на месеца го нямаше в маркетите, но гледам, че вече го има, но на малко по-висока цена.Може и да забравям нещо, но май се отплеснах."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
-
Най-доброто българско ревю на култовия Apple iPhone6 :D : https://www.youtube.com/watch?v=22Ajpni9upETonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар