Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на мобилен телефон Q4 2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    Абе мани я, очила ще си купува... кажи и че истинските батки не носят очила.
    Преди да мръкне и е най тегаво като шофира, нищо не вижда, както има един лаф "нещо съм недикел с едното очо", иначе е голяма състезателка, батките често надзъртат да видят кой кара , смех, смех ..., веднъж и дадох пунтото, прибира се от работа и вика: некакви момченца спират до мене, заглеждат колата, после видяха, че кара жена ... нещо взеха да форсират колата с която бяха и като светна зеленото и нещо ги загубих .... на следващия светофар ги гледам спират на 2 метра след колата ... и така докато се прибере отупала още няколко батки , а аз седя и слушам и само прецъквам с език :D :D бегай мани ... малко се отплеснах.Ако остане лев след новогодишните празничи ще видя да поръчам един китаец и толко, иначе гледам Леново ес660 са го пуснали на прИмоция в техномаркет на 359лв, баси прИмоцията, а ес860 с цялата си наглост от 499лв са го намалили на 494лв
    punto HGT

Коментар

Че кой бяга от 5лв. сутрин рано С това леново все повече и повече ме навивате да си взема и аз едно такова.пп didich, ако искаш може да турим по едни талони на Хасвалта и да пробваме, ама искам да кара женати, ти явно не си в моя клас .
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Ако през деня работи на компютър, направо й вземи едни капки за очи Systane ultra за 17 лв. и ще прогледне. Мен за седмица ме "оправиха".Ако вижда нормално, а просто чувства умора в очите, само ще се набутате с тея очила и няма да й вземеш телефона :D
        "Без сърца, сме просто машини"
        Toyota Prius 1.5 Hybrid
        EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

S_BANKOV написа:
          пп didich, ако искаш може да турим по едни талони на Хасвалта и да пробваме, ама искам да кара женати, ти явно не си в моя клас .
          Като е с мен не и раздава много газта, защото аз само мрънкам и общо взето като сме двамата карам обикновенно аз, като е сама нямам идея какво се случва, но в няколкото пъти в които пожела да ходи с пунтото на работа се похвали, че е правила състезания и се прибра ухилена до ушите По принцип и аз не я карам добре колата, спрямо рейсърите на Булгара направо съм зле Незнам дали забелязахте резултата от теста на това леново ес660п, но резултатите са много над телефони, които вървят над 1000лв в БГ.
          punto HGT

Коментар

M5kov написа:
            Ако през деня работи на компютър, направо й вземи едни капки за очи Systane ultra за 17 лв. и ще прогледне. Мен за седмица ме "оправиха".Ако вижда нормално, а просто чувства умора в очите, само ще се набутате с тея очила и няма да й вземеш телефона :D
            Не компа бачка само вечер над игрите във фейсбука п.п. тая тема стана малко семейна
            punto HGT

Коментар

M5kov написа:
              Ако през деня работи на компютър, направо й вземи едни капки за очи Systane ultra за 17 лв. и ще прогледне. Мен за седмица ме "оправиха".
              Да поспамя и аз Колега, я разкажи за тези капки, че аз работя на компютър по 7-8 часа на ден и вече се усещам, че съм недоскив...
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

gamma написа:
                M5kov написа:
                Ако през деня работи на компютър, направо й вземи едни капки за очи Systane ultra за 17 лв. и ще прогледне. Мен за седмица ме "оправиха".
                Да поспамя и аз Колега, я разкажи за тези капки, че аз работя на компютър по 7-8 часа на ден и вече се усещам, че съм недоскив...
                Това са т.нар. изкуствени сълзи - за сухи, боцкащи, изморени от работа с компютър очи.И за да не съм само спам, ето го и обещаното ревю на бюджетния смартфон с 2 СИМ карти Sony Experia E1 Dual : https://www.youtube.com/watch?v=fJ90kQkqvyU
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аз да се оплача, че чак на 12 (ЕВЕНТУАЛНО) ще ми дойде проклетия телефон...Поръчах го на 1.12.Дали ще поръчам отново нещо от ЕМАГ? Не.
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Преди няколко дена си играх с една Нокия 225. Който иска прос(т) теУефон с 2 карти - горещо препоръчвам! Има си и функция фенерче!!!

Коментар

Дойде :}Ето малко снимки:https://www.dropbox.com/sh/7ddtsmbfq...атления - Motorola... Всичко е перфектно! Никога повече няма да взема друга марка телефон По снимките из нета изглежда малко дървен дизайна, но на живо е много по-добър, няма нищо общо.Корпуса е от твърда пластмаса, без никакви луфтове. Задният капак е нещо като гумиран и сцеплението с ръката е много добро.Дисплея също е много готин на допир, пръстите се хлъзгат много по-лесно и меко в сравнение с телефоните, които съм имал/ползвал.С андроид 4.4.4 е, което малко ме озадачи, понеже очаквах да е с 5.0, но в последствие прочетох, че за сега са го пуснали само в Индия. Скоро.Работи супер добре. Просто няма какво да го затрудни.Батерията също се държи прилично, качил съм снимка след първото зарежданне.Почти не го оставям, цъкам едни леки игрички, ровя из менютата, разговори, интернет - съвсем нормално ползване.Дисплея е много добър. Картината направо излиза от рамката на телефона, няма как да го опиша, трябва да се види на живо.Стерео звука си е стерео... В нета нещо го набеждаваха, че бил слаб - няма такова нещо, съвсем нормално си свири, а качеството на стереото няма нищо общо с моното.Камера като камера. На мен ми е важно да снима, въобще не държа на качестовото, но и тя си е добра. Интересните й функции са, че сам посочваш къде да фокусира, задържиш ли пръста на екрана при снимка прави серия от снимки, може да записва Slow Motion видео, което е мнол яко, но надали някога ще го ползвам Висок и чист звук при разговори в двете посоки. - Не ми харесва Google Launcher-а... Бърз е, но не търпи никакви потребителски настройки и за това го разкарах.- Фабрично е без зарядно, само с юсб кабел.- В продавалника няма аксесоари за него (протектори и гръбчета), но предвидливо още на 1.12 поръчах от китайците по 10 броя и тази или другата седмица ги чакам да дойдат Като телефон в ниския среден ценови клас е перфектен.Цената е 349 лв. с 2 години гаранция.Взех го на лизинг 6х~65 лв. от EMAG, понеже в началото на месеца го нямаше в маркетите, но гледам, че вече го има, но на малко по-висока цена.Може и да забравям нещо, но май се отплеснах.
                      Прикачени файлове
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Благодаря за ревюто.Аз всъщност не те дочаках и си го поръчах :D
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

От къде го поръча? Да похваля батерията>От събота сутринта го тормозя, няма мърдане!Сутринта беше на 17%, имах 4-5 разговора по минута и към 15 минути ровене в нета - 5%Предишният ми китаец с 2800 mAh батерия едва изкарваше втория ден при нормална употреба.
                          Прикачени файлове
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

M5kov написа:
                            От къде го поръча? Да похваля батерията>
                            Теско
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Най-доброто българско ревю на култовия Apple iPhone6 :D : https://www.youtube.com/watch?v=22Ajpni9upE
                              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Жената вече от няколко часа се радва на Sony Xperia Z3 compact. Звяр е, няма спор. С тоя процесор ме пребива.

Коментар

Working...
                                X