Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на мобилен телефон Q4 2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Я да ползвам темата да пусна обзор на едно телефонче, което ме впечатли. Нз дали е на пазара, но характеристиките му са доста близки с тези на С5, предполагам (ако го предлагат в БГ) цената също ще е сходна, че дори и по-високаhttps://www.youtube.com/watch?v=lLoIXL-Ru8Q
    ФИАТ- Пътят е само формалност
    ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
    -----------------------------------------------------
    FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Китайците са страшни, тия сигурно вадят по 10 нови модела всеки ден Аз вчера се загледах по този http://olx.bg/lenovo-osemyadren-prot...-ram-i62670110 , но пича не си вдигна телефона, днес пак ще го пробвам пък ако имам късмет....
      punto HGT

Коментар

Жена ми е луднала по Самсунг GS4. От къде може да се купи на сметка и с гаранция?
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

В повечето малки магазини е 530-550 лв. Пусни гугъла с търсене "9500 цена" и "9505 цена", и вече изборът е твой. Е, може да си го купиш и за 680 от техно -магазините.Виж и при PREDATORst, там проблеми с гаранцията няма да имаш.

Коментар

didich написа:
            Китайците са страшни, тия сигурно вадят по 10 нови модела всеки ден Аз вчера се загледах по този http://olx.bg/lenovo-osemyadren-prot...-ram-i62670110 , но пича не си вдигна телефона, днес пак ще го пробвам пък ако имам късмет....
            Поръчах си този телефон, ще чакам да пристигне след около седмица-две, че въпросната бройка е продадена и човека чака друг.До колкото разбрах си е оригинално леново, не е реплика, но тази версия S660p е предназначена за китайския пазар, в БГ има версия само S660, която е с доста по слаби характеристики.Въпроса - това, че е предназначен за техния пазар дали ще е проблем да го ползвам тук, не разбирам много, но разни честоти и други тънкости ?, човека го е пробвал и работи с различни оператори тук, но не го е пробвал едновременно с 2 различни оператора, че жената е с една глобулска и една м-телска карта, тоест ще се ползва с два различни оператора?
            punto HGT

Коментар

Ако е за китайския пазар, там 3Г мрежата е TD-SCDMA, или казано по-просто - не работи тук. Провери това много внимателно. Пример за такъв телефон е Леново S8 Golden Warrior. В тази обява гледам, че точно в тази част са спестили информацията за вида на мрежата и честотите, което изглежда подозрително. А продавачът никога няма да ти каже за това, защото целта е да ти го продаде, виж че е обявил цена със 100 лева над доставната му, значи търси печалба. Щом търси печалба, бъди сигурен, че "всичко е пробвано и работи без грешка". А ти имаш само 15 минути за преглед и тест. За толкова време дали ще можеш да пробваш всичко?Ти щом си стигнал до момента на покупка на телефон без гаранция и чакане за доставка, да ти напомня, че китайците продават на нормални цени и чакаш 2-3 седмици. Например за 170 $ можеш да заявиш Elephone p6000 - 4-ядрен на 1.5, памет 2/16, процесорът е 64-битов и ще има Андроид L за него.Виж също Леново S860w+ За 180 мога да ти продам и моя, това е цена на доставка. Е, няма да ти го продам, но поне можеш да го вземеш в ръка и тестваш колкото искаш, а после да си го поръчаш сам, вече му знам и кътните зъби.

Коментар

didich написа:
                didich написа:
                Поръчах си този телефон, ще чакам да пристигне след около седмица-две, че въпросната бройка е продадена и човека чака друг.До колкото разбрах си е оригинално леново, не е реплика, но тази версия S660p е предназначена за китайския пазар, в БГ има версия само S660, която е с доста по слаби характеристики.Въпроса - това, че е предназначен за техния пазар дали ще е проблем да го ползвам тук, не разбирам много, но разни честоти и други тънкости ?, човека го е пробвал и работи с различни оператори тук, но не го е пробвал едновременно с 2 различни оператора, че жената е с една глобулска и една м-телска карта, тоест ще се ползва с два различни оператора?
                Колега, поръчай го от тук http://www.aliexpress.com/store/prod...045492609.htmlВиж цената на която ще ти дойде. Дисплея не е с резолюция 1920*1080 да знаеш, а с 1280*720.
                Ex: Fiat Tipo 1.4 карб. с АГУ
                Fiat Marea Weekend 1.9 JTD, 2000 г.-много вярна и послушна беше
                Citroen Xsara Picasso 1.6 16V, 109 HP, 2007 с ГИ-

Коментар

moko, и там го гледах, но до колкото разбрах това е обявено на търг и немога да го поръчам, а и като направя сметка ако в най лошоя случай се вземе на 121 долара това прави 192лв, на митницата ако ми сложат ДДС става 230лв, а момчето от горната обява каза, че ще ми го даде на 260лв , за 30лв не мисля да си усложнявам живота при положение, че никога до сега не съм поръчвал и взимал нещо от митница, дано не ми се и налага
                  punto HGT

Коментар

Не е търг, крайна цена е. Другите цени са + карти, калъфи и прочие. В този сайт няма търгове Вземаш го без карти и подобни - 160 ЛВ., Ако случаааайно го спрат на митница + 20% = 192 крайна цена.Предният месец поръчах 5-6 неща, от различни търговци и тази седмица пристигна почти всичко - 20-25 календарни дни.Предната седмица имаха "черен петък", ако го поръчаш сега, шансът да мине е огромен, понеже поръчките са много.Имай в предвид, че всичката джаджа дето е в OLX се поръчва от този сайт.
                    "Без сърца, сме просто машини"
                    Toyota Prius 1.5 Hybrid
                    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Ти си знаеш, просто исках да помогна. А относно търга, не е така. Има си бутон "бай нау" и е твой.

Коментар

Не ми пускайте мухата, че хептен вече ме ловят лудите.Преди малко говорих с жената: - аз реших да си купя очила /като шофира и гледа ТВ или пред компа без очила не може/, телефон за сега не искам , а аз като откачен по цял ден гледам характеристики на телефони и вече им научих всичките модели на леново По нататък като му дойде времето на тоя телефон ако има някой колега с опит в тия пратки може да удари едно рамо и да го поръча пък от мен кеша, винското и свинското
                        punto HGT

Коментар

sok1 написа:
                          Жена ми е луднала по Самсунг GS4. От къде може да се купи на сметка и с гаранция?
                          Ей тука ако има нямой да подновява договор или нещо подобно...http://www.vivacom.bg/bg/residential...tml#tab-prices
                          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Абе мани я, очила ще си купува... кажи и че истинските батки не носят очила. На главната страница на пандата можеш да видиш тоя Еле-фон с 64-битовия процесор, дето ти писах по-горе, а също и мернах някаква щуротия "Колина-нещо-си", с 8-ядрен процесор на 2.0 ГХц, памет 2/32, 5-инчов екран 1920х1080, 10-точков, батерия 3200, за 180 $.

Коментар

Баси... Ще трябва да чакам до понеделник-вторник за моята моторола :/
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Като говорим за тамагочита, че и аз да се изкажа. Тук напоследък и аз съм пощурял по едно Леново. И по-точно S90 Sisley http://www.2lenovo.com/lenovo-sisley...te-silver.htmlТа ще видим, че и жената реве за нов кво ще стане.....Макар, че май ми е ясно. Ще направи така , пък аз

Коментар

Working...
                                X