Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на мобилен телефон Q4 2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mitkosoft написа:
    Колега style34 - просто си изказвам мнението никъде не съм те задължил да си купуваш китайски телефон
    Естествено, затова е темата. Но поне цените, които си цитирал са доста некоректни и не представят реалната ситуация. Иначе разбира се - всеки си решава в крайна сметка какво да избере, но нека е добре информиран преди това.
    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

didich написа:
      На хАртия изглежда супер.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Паля колата и отивам да го гледам :D :D
        punto HGT

Коментар

Към впечатленията си (които останаха в заключената тема) от бюджетния смартфон с 2 сим карти Sony Xperia E1 Dual D2105 ще добавя и следното, което вероятно е характерно за всички телефони с Андроид, но не е лошо да се знае. Първо, уточнявам, че засега не държа телефона в калъф, няма и протектор на дисплея. Просто го държа по джобовете. И за съжаление, като го вадя, за да видя кой ми звъни, понякога неволно прекратявам разговора, а днес дори успях да прекратя разговора със съобщение-шаблон :D . Явно трябва да го хващам с 2 пръста отстрани за пластмасата, а да не пипам дисплея, което е много неудобно, поне за мен. И ще сложе и едно плюсче на телефона: успях да си го настроя да прекратявам светкавично разговор с хардуерния бутон за вкл./изкл. на телефона, вместо да си отдалечавам телефона от ухото и да шаря по дисплея.Очаквайте скоро и ревю на телефона - все пак повечето хора търсят телефони от среден и нисък клас.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
            Към впечатленията си (които останаха в заключената тема) от бюджетния смартфон с 2 сим карти Sony Xperia E1 Dual D2105 ще добавя и следното, което вероятно е характерно за всички телефони с Андроид, но не е лошо да се знае. Първо, уточнявам, че засега не държа телефона в калъф, няма и протектор на дисплея. Просто го държа по джобовете. И за съжаление, като го вадя, за да видя кой ми звъни, понякога неволно прекратявам разговора, а днес дори успях да прекратя разговора със съобщение-шаблон :D . Явно трябва да го хващам с 2 пръста отстрани за пластмасата, а да не пипам дисплея, което е много неудобно, поне за мен. И ще сложе и едно плюсче на телефона: успях да си го настроя да прекратявам светкавично разговор с хардуерния бутон за вкл./изкл. на телефона, вместо да си отдалечавам телефона от ухото и да шаря по дисплея.Очаквайте скоро и ревю на телефона - все пак повечето хора търсят телефони от среден и нисък клас.
            А за да вдигнеш/откажеш разговор слайдваш ли или само натискаш бутон? По принцип има програми, които заместват оригиналния Phone application и си има доста ностройки.

Коментар

За да приема или откажа разговор трябва да плъзна иконата наляво или надясно. Това поне е добре, че не е само с натискане, което може да стане случайно. А иначе видях как съм отказал разговора със съобщение. По време на входящо повикване в долната част на дисплея се появява една иконка, която е много лесна за натискане и ти предлага шаблони на съобщения, с които да откажеш повикване. За съжаление тази "екстра" не може да се премахне от настройките. Мога само да редактирам съобщенията-шаблони.
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Може да смениш приложението, което отговаря на повикването Това е хубавото на андроида, че за всяка екстра (обаждания, камера, музика) има куп заместващи приложения и можеш да си избереш това, което ти е най-удобно.Разгледай/тествай някое от тези:https://play.google.com/store/search?q=call%20id&c=apps
                "Без сърца, сме просто машини"
                Toyota Prius 1.5 Hybrid
                EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
                  Само трябва да прежалиш липсата на светкавица>http://www.emag.bg/mobilen-telefon-m...gestМожеш и на изплащане да го вземеш. Аз така вчера си поръчах G-то
                  Драсни едно ревю после
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Тия са уникални, говоря по телефона, човека ми дава адрес на магазина, като останах с впечатление, че се намират в София, отивам на адреса, магазин де..в, звъня и тоя ми съобщава, че улицата не е в София, а в Перник, да ти е кеф на душата и накрая ми съобщава, че то останала само една бройка при това мострата, 2 часа ми утрепа да обикалям по улиците, с хора най трудно се работи
                    punto HGT

Коментар

Що мислиш го поръчах от EМАГ...НЕЩЪ ДА ГИ ВИЖДАМ!
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

didich написа:
                        Тия са уникални, говоря по телефона, човека ми дава адрес на магазина, като останах с впечатление, че се намират в София, отивам на адреса, магазин де..в, звъня и тоя ми съобщава, че улицата не е в София, а в Перник, да ти е кеф на душата и накрая ми съобщава, че то останала само една бройка при това мострата, 2 часа ми утрепа да обикалям по улиците, с хора най трудно се работи
                        Това Леново струва 440лв. в официалния вносител (който не работи с крайни клиенти).Аз за тези пари бих си взел Моторолата Moto G (second generation)
                        F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                          didich написа:
                          Това Леново струва 440лв. в официалния вносител (който не работи с крайни клиенти).Аз за тези пари бих си взел Моторолата Moto G (second generation)
                          Добра оферта беше за 319лв, но те тия ги изкупуват по бързо и от хляба в магазина.Ще го мисля, може и от тук да се поръча http://www.aliexpress.com/item/Origi...052411332.html , но незнам като дойде дали няма да ме пратят да плащам мито и ДДС и то горе долу пак ще дойде на 300+лв, но пък няма да имам 2 години гаранция като на горното предложение
                          punto HGT

Коментар

Пандата има застраховка ’митница’ в размер на 5%. Провери и алиекспреса дали нямат нещо подобно.

Коментар

ogi28b написа:
                              Пандата има застраховка ’митница’ в размер на 5%. Провери и алиекспреса дали нямат нещо подобно.
                              Би ли ми драснал на лично пълния адрес на пандата..аз пазаря от али-то и дийл екстрима...но за тази панда не бях чувал, така че ще съм ти благодарен
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

И така колеги днес си взех телефона поръчан от ЕМАГ от черния петък за цена от 150 лева.Марката е Allview - Румънска е марката. Модела А5 Quad. Снимки може да видите в гоогле като напишете Allview A5 Quad.Малко спецификации:-4.3 инча дисплей резилюция 800х480. Няма кво да се лъжем резолюцията си е ниска за този диагонал, но пък е по-добра от стария ми Sony Ericsson Live with Walkman. Има и слаби ъгли на видимост, но пък кой подяволите гледа телефона под ъгъл докато борави с него.-Четириядрен Cortex A7, честота 1.3 Ghz с 512МВ Рам. С тази комбинация телефона работи светкавично, без забавяне никъде...просто докосваш и се стартира това което си докоснал без да чакаш.-Две СИМ карти-Андроид Jelly Bean 4.2.2-Батерия 1700mah-Камерата е 5 мегапиксела и тук е най-интересната част от телефона. Сензора е на фирмата Omni View, а пикселите са задно осветени(BSI). BSI според това което съм чел е екстра на сензора на камерата, която се среща в по скъпите телефони. Това позволява улавянето на повече светлина. Резултата от това е снимки които се получават доста добре при много слаба осветеност например при тест под улична лампа кадъра се получава чист и достатъчно осветен, че да се вижда кво има на него. Има и екстра за премахване на случайни преминали обекти през кадъра например кола или друг човек. Има възможност за настройка на контраста, осветеността и наситеността на снимките това в интерес на истината не съм го виждал в никой друг телефон. Видео записа е с FULL HD качество.-Вътрешната памет е 4ГБ, а ако това ви се стори малко има слот за карта до 32ГБ. +Плюсове на телефона:-Силно ниво на говорителя при разговор-Много добра камера-Много добра производителност-Минуси -При звънене не се чува много силно в сравнение със Сонито ми. Но там пък говорителите бяха 2. -Дисплея - резолюция и ъгъл на видимост -Можеха да оскъпят телефона с 20-тина лева и да добавят още 512МБ рам, но и без това за мен си работи перфектно.Редовете по горе са изписани на базата на стария ми Sony Ericsson с характеристики:-1GHz процесор, едноядрен-512 Рам-3.2 инча дисплей-Стерео говорители-Качество на камера - колкото да се каже че има камера.
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Working...
                                X