Тъй де,ама нали е добре с нещо да се провери какъв е хардуера на устройството. Една от най-известните програми е и въпросната. Мое да имаш голяма п..шка,ама си требе и рулетка да си я измериш.
Краси предложението за рулетката е добро, (и шублер върши работа) , идеята е съвсем друга. При тест с конкретната програма реалната производителност на едно устройство е възможно да се различава драстично от работата му в реални условия. Не случайно бяха плъзнали публикации че Samsung включват допълнителни залъгалки и ускоряват работата на SGS V по време на тест с програмата, (т.е. заобикалят някои определени фактори) а при ежедневна работа с телефона макар и рядко се усеща леко лагване. Та макар и сред едни от най-напомпаните устройства на пазара да са SGSV и LG G3, тежкият им UI си казва думата и лаг има, а при тест с програма UI не играе ключова роля.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Аз съм си харесал Sony Xperia Z3 Compact - ненавиждам големите телефони и този ми е максимума, който мога да преглътна. Тия дни ще кажа хоп и ще го поръчам.
Пак са намерили начин да лъжат хората, заявяват едни характеристики, а те се оказват съвсем други, от алиекспрес няма да се поръчва и гледа нищо повече, иначе на обявите на всякъде пише 100% оригинал.
Случват се и такива работи, но смятам, че ако се направи рекламация ще ти върнат парите.При поръчка, винаги гледай броя на поръчаните артикули, оценките и ревютата.Самите търговци са ужастни, но платформата подхожда сериозно към такива проблеми.
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Казвай хоп. Много е добър. Един приятел си взе и го поразцъквам. Бих сменил айфона с него, но в момента много задачи и не ми се занимава да настройвам нов телефон.
Лоши новини ... нещо е станала обърквация и защо са и казали на комшийката от мтел, че може да вземе нов апарат при преподписване на договора като тя в момента изплаща друг апарат и аз незнам, но в крайна сметка пак аз останах с празни ръце Молба към някой колега - ако случайно на някой му предстои преподписване на договор с мтел и няма нужда от апарат ще съм благодарен ... става дума за LG L Bello, струва 49,90лв., тоест давам кеш 50лв + черпене с ракия, пържоли и приятна компания , обещавам да не препродавам телефона с цел печалба, просто искам да направя подарък на жената Поздрави.
Коментар