sok1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на мобилен телефон Q4 2014
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Избор на мобилен телефон Q4 2014
punto HGTЕтикети: –
-
Да дадеш 500 лева за телефон, който струва 270, на фона на цената на нов Самсунг Галакси С4, ми се вижда невероятно неразумно. Единственото, заради което търсиш такъв телефон (предполагам) е това, че работи с две карти. Въпреки това, цената му пак е неоправдано висока. За толкова пари ще си вземеш топ-топ модел от друга марка.Ред.: Даже загледах и спецификациите на двата модела и разликата в съотношението цена/качество * параметри е драстична.
-
Оги, за този самсунг ли става дума, че са 100 вида и се обърквам http://www.technomarket.bg/products/...-s4-white-16gb , верно с по добър процесор е и по добра камера, но батерията е по слаба, но пък цената е с близо 200лв повече или става дума за друг модел ?Освен, че търся да е с две карти предпочитам и батерията да е по сериозна за да не се налага всяка вечер да стои включен в контакта, а на пазара в момента незнам колко телефона има с 4000mAh батерия, но мисля че са доста малко.Другото да питам, от къде видя, че струва 270лв. ?, предполагам е от някой сайт, без гаранция или ?Кой е този топ-топ модел от другата марка ?punto HGT
Коментар
-
Не. Галакси С4 без забележителната функция 4Г, модел 9500. Около 540-550 лв. е.Процесор, графичен процесор, екран, камера, РАМ, WiFi на 5 ГХц и поддръжка на AC-стандарт... Колкото до батерията - това смартфон ли е или нокия фенерче? Започваш си деня на 100% и не се притесняваш. След 3 г. си вземаш нова за 30 лв. Ако купуваш смартфон и мислиш как да пестиш от батерия е все едно да си купиш спортна кола и да сложиш метанови бутилки. Но ако държиш на гаранцията - нямам аргументи срещу това, освен че за същата сумаш ще си купиш два.Влез в произволен китайски сайт и виж цената на S860. Без гаранция е, да. В същия сайт виж и с какво разполагат телефоните около $300, колкото си решил да дадеш за това Леново от България. Не знам дали в тая тема беше, писах за един, дето си поръчах за 170 лв. и за тия пари и функционалността му - направо кърти мивки. Има 1-2 дребни забележки, но за 170 лв... Имам предвид - не плащай двойна цена, само защото Техно-батките искат да си пълнят джобовете за твоя сметка, за неща, които струват ⅓-½ от техно-цената.
Коментар
-
Еми значи това е твоят телефон. Само да допълня - батерията е вградена. Даже има функция за зареждане на друго устройство с този телефон, според едно ревю. А колкото до това откъде да го купиш - ще ти дам безценен съвет: ми не знам човек, ти си знаеш. Одеве нали пита за друг телефон за 500 лева? Първото, което ми дойде на ум, е ЗОПО 999-Лайт:- $ 300- 8-ядрен процесор МТ6595М, работещ на 2 ГХц- 3 ГБ Рам- 16 ГБ Ром- 3Г - WCDMA 900/1900/2100; TD-SCDMA ... (китайски честоти)- 4Г - FDD-LTE 800/1800/2600MHz; TD-LTE (още китайски честоти)- 2 карти- Андроид 4.4- екран 5.5", "Горила", 1920х1080, LTPS (по-тънък и по-икономичен е)- 14 МП задна камера на Сони с F/2.0; запис 1080p@30 fps- ВиФи: a/b/g/n/ac; 2.4 и 5.0 ГХц- NFC- може да се купи от европейския магазин - пращат го до 48 часа. - батерията му е само 2700.Та така.
Коментар
-
Колегата Оги е болезнено прав в думите си, че няма смисъл да се дават пари за нещо на което цената му е надута безобразно. Има един сайт, в който разглобяват всеки един телвфон който се появи на пазара. Идеята е да видят дали се ремонтира лесно и колко му струват частите. Последно преди години гледах за някакво галакси на което частите му струваха нещо от сорта на 117 долара. Имайте предвид че тея процесорчета с Arm архитектурата струват около 7 долара. Говорим за многоядрените процесори. Значи щом китаеца може да пусне 8 ядрен телефон за 120$, няюа да дам 1200 лева за осрано галакси. Така и не си смениха дизайна, като голфовете са. И за кво да дам 1200 лева да се фукам по заведенията като го оставя на масата, не мерси предпочитам да имам пари в джоба. Точно в тоя ред на мисли си поръчах от черния петък едно смартфонче произведено в Румъния. За 150 лева има 4 ядрен процесор и камера със задно осветен сензор - екстра която само премиум телефоните имат. Относно че няккои телефони били лагави. Това не е от телефона ами от андроида. Просто тая операционна система не става, всеки производител си я модифицира както си иска и от там идват бъговете. Ако не искате лагване си руутвате телефона слагате един Cyanogen Mod и да ви е мирна главата. А сега по темата - колега така като гледам ще го ползваш предимно вкъщи или бъркам. Ако е така има Viber и за компютур. Не е нужен смартфон за да ползваш програмата.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:Ако не искате лагване си руутвате телефона слагате един Cyanogen Mod и да ви е мирна главата."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
mitkosoft написа:Колегата Оги е болезнено прав в думите си, че няма смисъл да се дават пари за нещо на което цената му е надута безобразно. Има един сайт, в който разглобяват всеки един телвфон който се появи на пазара. Идеята е да видят дали се ремонтира лесно и колко му струват частите. Последно преди години гледах за някакво галакси на което частите му струваха нещо от сорта на 117 долара. Имайте предвид че тея процесорчета с Arm архитектурата струват около 7 долара. Говорим за многоядрените процесори. Значи щом китаеца може да пусне 8 ядрен телефон за 120$, няюа да дам 1200 лева за осрано галакси. Така и не си смениха дизайна, като голфовете са. И за кво да дам 1200 лева да се фукам по заведенията като го оставя на масата, не мерси предпочитам да имам пари в джоба. Точно в тоя ред на мисли си поръчах от черния петък едно смартфонче произведено в Румъния. За 150 лева има 4 ядрен процесор и камера със задно осветен сензор - екстра която само премиум телефоните имат. Относно че няккои телефони били лагави. Това не е от телефона ами от андроида. Просто тая операционна система не става, всеки производител си я модифицира както си иска и от там идват бъговете. Ако не искате лагване си руутвате телефона слагате един Cyanogen Mod и да ви е мирна главата. А сега по темата - колега така като гледам ще го ползваш предимно вкъщи или бъркам. Ако е така има Viber и за компютур. Не е нужен смартфон за да ползваш програмата.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
С тия телефони е като с колите, колкото повече гледа човек, толко по голяма става кашата.Телефона ще се ползва най много вкъши, мисля да си ползвам домашния нет, а не през оператор, през деня жената най вероятно ще го ползва само за разговори, общо взето се купува нещо, на което всички екстри най вероятно няма и да се ползват, а предполагам вечер малката ще го окопира да си гледа клипчетатата в тубата на "Маша и мечока" . Телефон от стотина лева би свършил същата работа, но повечето като, че ли нямат добра визия, а приличат на детски пласмасови играчки, тя и за това жената си хареса скъпото леново, защото поне има визия, отпред липсва логото и не се набива на очи, чесно да си призная и на мен ми хареса, тежък метален телефон, а и отзад металната част е защитена от надраскване и отпечатъци от пръстиpunto HGT
Коментар
-
Само трябва да прежалиш липсата на светкавица>http://www.emag.bg/mobilen-telefon-m...gestМожеш и на изплащане да го вземеш. Аз така вчера си поръчах G-то"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар