Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на мобилен телефон Q4 2014

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Избор на мобилен телефон Q4 2014

sok1 написа:
    ogi28b написа:
    СОК 1 не си ли взе S850/860 ? ...
    S860 си взех. Слави нещо се е объркал.
    Колега я сподели как се държи S860, че направих грешката да се разходя заедно с жената до техномаркета и само това си хареса , най вече ме интересува тая супер голяма 4000mAh батерия колко ти кара и общо взето заслужава ли си човек да се раздели с 500лв. Ако сега ти изпаднат 500лв за телефон ще си купиш ли пак същия
    punto HGT

Да дадеш 500 лева за телефон, който струва 270, на фона на цената на нов Самсунг Галакси С4, ми се вижда невероятно неразумно. Единственото, заради което търсиш такъв телефон (предполагам) е това, че работи с две карти. Въпреки това, цената му пак е неоправдано висока. За толкова пари ще си вземеш топ-топ модел от друга марка.Ред.: Даже загледах и спецификациите на двата модела и разликата в съотношението цена/качество * параметри е драстична.

Коментар

Аз ползвам 2ри Алкател 1я беше spop за 49лв от моб.ми оператор, 2я е idol2 супер съм доволен този ми легна 50лв. Пак от мобилния оператор. За това което си писал стават идеално.

Коментар

Оги, за този самсунг ли става дума, че са 100 вида и се обърквам http://www.technomarket.bg/products/...-s4-white-16gb , верно с по добър процесор е и по добра камера, но батерията е по слаба, но пък цената е с близо 200лв повече или става дума за друг модел ?Освен, че търся да е с две карти предпочитам и батерията да е по сериозна за да не се налага всяка вечер да стои включен в контакта, а на пазара в момента незнам колко телефона има с 4000mAh батерия, но мисля че са доста малко.Другото да питам, от къде видя, че струва 270лв. ?, предполагам е от някой сайт, без гаранция или ?Кой е този топ-топ модел от другата марка ?
        punto HGT

Коментар

Не. Галакси С4 без забележителната функция 4Г, модел 9500. Около 540-550 лв. е.Процесор, графичен процесор, екран, камера, РАМ, WiFi на 5 ГХц и поддръжка на AC-стандарт... Колкото до батерията - това смартфон ли е или нокия фенерче? Започваш си деня на 100% и не се притесняваш. След 3 г. си вземаш нова за 30 лв. Ако купуваш смартфон и мислиш как да пестиш от батерия е все едно да си купиш спортна кола и да сложиш метанови бутилки. Но ако държиш на гаранцията - нямам аргументи срещу това, освен че за същата сумаш ще си купиш два.Влез в произволен китайски сайт и виж цената на S860. Без гаранция е, да. В същия сайт виж и с какво разполагат телефоните около $300, колкото си решил да дадеш за това Леново от България. Не знам дали в тая тема беше, писах за един, дето си поръчах за 170 лв. и за тия пари и функционалността му - направо кърти мивки. Има 1-2 дребни забележки, но за 170 лв... Имам предвид - не плащай двойна цена, само защото Техно-батките искат да си пълнят джобовете за твоя сметка, за неща, които струват ⅓-½ от техно-цената.

Коментар

Не ме разбра за батерията, искам такава, която да изкарва няколко дни, а не да я зареждам всяка вечер, не пестя ток от зареждане на ел. уреди Иначе и аз незнам с тия телефони какво да правя, ще изчакам нещо за нова година ако има на прИмоция
            punto HGT

Коментар

Еми значи това е твоят телефон. Само да допълня - батерията е вградена. Даже има функция за зареждане на друго устройство с този телефон, според едно ревю. А колкото до това откъде да го купиш - ще ти дам безценен съвет: ми не знам човек, ти си знаеш. Одеве нали пита за друг телефон за 500 лева? Първото, което ми дойде на ум, е ЗОПО 999-Лайт:- $ 300- 8-ядрен процесор МТ6595М, работещ на 2 ГХц- 3 ГБ Рам- 16 ГБ Ром- 3Г - WCDMA 900/1900/2100; TD-SCDMA ... (китайски честоти)- 4Г - FDD-LTE 800/1800/2600MHz; TD-LTE (още китайски честоти)- 2 карти- Андроид 4.4- екран 5.5", "Горила", 1920х1080, LTPS (по-тънък и по-икономичен е)- 14 МП задна камера на Сони с F/2.0; запис 1080p@30 fps- ВиФи: a/b/g/n/ac; 2.4 и 5.0 ГХц- NFC- може да се купи от европейския магазин - пращат го до 48 часа. - батерията му е само 2700.Та така.

Коментар

Колегата Оги е болезнено прав в думите си, че няма смисъл да се дават пари за нещо на което цената му е надута безобразно. Има един сайт, в който разглобяват всеки един телвфон който се появи на пазара. Идеята е да видят дали се ремонтира лесно и колко му струват частите. Последно преди години гледах за някакво галакси на което частите му струваха нещо от сорта на 117 долара. Имайте предвид че тея процесорчета с Arm архитектурата струват около 7 долара. Говорим за многоядрените процесори. Значи щом китаеца може да пусне 8 ядрен телефон за 120$, няюа да дам 1200 лева за осрано галакси. Така и не си смениха дизайна, като голфовете са. И за кво да дам 1200 лева да се фукам по заведенията като го оставя на масата, не мерси предпочитам да имам пари в джоба. Точно в тоя ред на мисли си поръчах от черния петък едно смартфонче произведено в Румъния. За 150 лева има 4 ядрен процесор и камера със задно осветен сензор - екстра която само премиум телефоните имат. Относно че няккои телефони били лагави. Това не е от телефона ами от андроида. Просто тая операционна система не става, всеки производител си я модифицира както си иска и от там идват бъговете. Ако не искате лагване си руутвате телефона слагате един Cyanogen Mod и да ви е мирна главата. А сега по темата - колега така като гледам ще го ползваш предимно вкъщи или бъркам. Ако е така има Viber и за компютур. Не е нужен смартфон за да ползваш програмата.
                Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

mitkosoft написа:
                  Ако не искате лагване си руутвате телефона слагате един Cyanogen Mod и да ви е мирна главата.
                  Уловката тук е, че само за по-реномираните марки излизат такива модове Аз си поръчах ено такова http://www.emag.bg/mobilen-telefon-m...BM/?ref=rec_na
                  "Без сърца, сме просто машини"
                  Toyota Prius 1.5 Hybrid
                  EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Кви са тия телефони, кви са ти мегабайти...ужас...Телефон с цена над 20-30 лева не помня да съм си купувал.А не е като да не говоря...миналия месец 2000 минути не стигнаха.

Коментар

mitkosoft написа:
                      Колегата Оги е болезнено прав в думите си, че няма смисъл да се дават пари за нещо на което цената му е надута безобразно. Има един сайт, в който разглобяват всеки един телвфон който се появи на пазара. Идеята е да видят дали се ремонтира лесно и колко му струват частите. Последно преди години гледах за някакво галакси на което частите му струваха нещо от сорта на 117 долара. Имайте предвид че тея процесорчета с Arm архитектурата струват около 7 долара. Говорим за многоядрените процесори. Значи щом китаеца може да пусне 8 ядрен телефон за 120$, няюа да дам 1200 лева за осрано галакси. Така и не си смениха дизайна, като голфовете са. И за кво да дам 1200 лева да се фукам по заведенията като го оставя на масата, не мерси предпочитам да имам пари в джоба. Точно в тоя ред на мисли си поръчах от черния петък едно смартфонче произведено в Румъния. За 150 лева има 4 ядрен процесор и камера със задно осветен сензор - екстра която само премиум телефоните имат. Относно че няккои телефони били лагави. Това не е от телефона ами от андроида. Просто тая операционна система не става, всеки производител си я модифицира както си иска и от там идват бъговете. Ако не искате лагване си руутвате телефона слагате един Cyanogen Mod и да ви е мирна главата. А сега по темата - колега така като гледам ще го ползваш предимно вкъщи или бъркам. Ако е така има Viber и за компютур. Не е нужен смартфон за да ползваш програмата.
                      Тъъъъйййй. Първо - хубавите китайски телефони, с неизвестно каква поддръжка след това, струват около 250-300 долара. Т.е. 400-500 лева. Получаваш телефон без гаранция, а дори и да има ще ти излезе по-евтино да си купиш друг после, вместо да го изпращаш до другия край на света. Второ - 1200 лв. струва Галакси, което току що е излязло и не се предлага от БГ операторите. Когато те обаче го предлагат, го дават за около 900 лева с най-евтиния план. Аз купих Галакси S5 (на който лаг още не съм видял) за 769 лв.Нали, малко по-различно започат да звучат нещата от 120 долара и 1200 лева...Имах Галакси С2. Изгоря пиксел седмица след като го купих - нормално за всеки един екран. Смениха ми екрана с чисто нов. Имам Галакси С3. Месец пред да изтече гаранцията пукнатина по-тънка от косъм по страничната лайсна. Трудно някой ще я забележи. След 3 дни имах нова ласйна с нов екран. Та аз предпочитам техниката да е с гаранция. Реална гаранция.Относно дизайна - кръгъл ли го искаш? Триъгълен? Това са телефони от една серия, нали не очакваш драстични промени? А промени си има доволно. S3 е най-грозното Галакси, но S5 си е съвсем различен. С изключение на самата странична лайсна, която изглежда евтина и е грозна. Но идеален телефон няма. А вече ако ти така го разбираш - да си купиш телефон, за да го оставяш по масите на заведенията, това вече са си лично твои виждания.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

С тия телефони е като с колите, колкото повече гледа човек, толко по голяма става кашата.Телефона ще се ползва най много вкъши, мисля да си ползвам домашния нет, а не през оператор, през деня жената най вероятно ще го ползва само за разговори, общо взето се купува нещо, на което всички екстри най вероятно няма и да се ползват, а предполагам вечер малката ще го окопира да си гледа клипчетатата в тубата на "Маша и мечока" . Телефон от стотина лева би свършил същата работа, но повечето като, че ли нямат добра визия, а приличат на детски пласмасови играчки, тя и за това жената си хареса скъпото леново, защото поне има визия, отпред липсва логото и не се набива на очи, чесно да си призная и на мен ми хареса, тежък метален телефон, а и отзад металната част е защитена от надраскване и отпечатъци от пръсти
                        punto HGT

Коментар

Само трябва да прежалиш липсата на светкавица>http://www.emag.bg/mobilen-telefon-m...gestМожеш и на изплащане да го вземеш. Аз така вчера си поръчах G-то
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Колега style34 - просто си изказвам мнението никъде не съм те задължил да си купуваш китайски телефон
                            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Това бива ли ?? http://telefoni-bg.com/gsm-spciale-offer?product_id=135
                              punto HGT

Коментар

Working...
                              X