Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия се отказва от "Южен поток".

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

donnna написа:
    Абе не знам дали го спират този ЮП, ама работят в морето денонощно!!! Тъй и не се научих как се качват снимки - щях да ми кача една от балкона - не съм виждал такова движение и трафик в бургаския залив от десетина години...
    Tъкмо това щях да напиша...И аз ги гледам от балкона. Светят, като коледни елхи. От как мъглата се вдигна са чудна картинка. При повече старание мога да им отмятам и бройката на заварените тръби...Иначе от снощи и корабът майка се завъртя насам. Морето "свети" като коледен базар. Поне е готино. С поток без поток - атрактивно е.:P От два дена работят така, както не са работили преди да бъде "закрит" ЮП...А и тръби продължават да се складират на пристанището...
    Ти ПИБ не ги мисли, че до Май имат да връщат 900 милиона на държавата.
    ...от единия джоб в другия. Щот белким, санким, ако се забавят Държавата ще им се скара.Хич не е в интерес на Държавата точно сега и в този момент да си люлее клончето на което е стъпала...Щот същата тази Държава до сега трябваше да разбере, кой и открадна ония 4.5 милиарда...Ама не го направи, а и май не иска да си ги търси тези пари.
    A17DTС/S
    Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Може да си обират крушите, затова да щъкат по залива?

Коментар

Потока ще се строи и ще мине през България, прекалено много са заинтересованите страни, но няма да бъде по руските правила. Путиновите дитирамби за Турция са за вътрешна употреба. Виждате ли, скръцнах със зъби на ЕС и те клекнаха. :D В случая обаче, всички имат интерес-и Русия и ЕС. Няма място за чувства, просто бизнес.http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1370550ЕС отвръща на удара също толкова "тъпо" :D
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Immortal написа:
          Не вярвам. Бяха затихнали наистина в началото на миналата седмица, но като, че ли се върнаха с удвоенисили. Корабът майка беше отплавал нанякъде, но сега пак е тук, а и тръби продължават да се носяти да се складират на пристанището. Не знам във Варна, какво е дереджето, но като се има предвид от къде би трябвало да минава тръбата ми е малко странно, защо толкова "сила" е впрегната в Бургас.
          A17DTС/S

Коментар

ЕЙ, много тръби бе, взех да се препъвам....

Коментар

ntodorov написа:
              Immortal написа:
              Не вярвам. Бяха затихнали наистина в началото на миналата седмица, но като, че ли се върнаха с удвоенисили. Корабът майка беше отплавал нанякъде, но сега пак е тук, а и тръби продължават да се носяти да се складират на пристанището. Не знам във Варна, какво е дереджето, но като се има предвид от къде би трябвало да минава тръбата ми е малко странно, защо толкова "сила" е впрегната в Бургас.
              Да беше видял малкия касторо като заминаваше колко контейнери и народ натовариха.В Бургас се правят тръбите за подводната част,заварят ги по четири броя и ги складират.
              FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Humppa написа:
                ЕЙ, много тръби бе, взех да се препъвам....
                Абе майтап, майтап, ама хич не са малко...Иначе предвиждам мноооо голям проблем, ако се окажат ненужни, но към този момент и час не залежават.
                Да беше видял малкия касторо като заминаваше колко контейнери и народ натовариха.В Бургас се правят тръбите за подводната част,заварят ги по четири броя и ги складират.
                Янко. Осветли. На кое викате малкия касторо. Виждам из залива ни една платформа на рейд ( в момента е около остров Св. Анастасия)с големи щръкнали, като елхови клони кранове. Бяха две такива до скоро, но едната явно щъка нейде из залива и се появява от време на време. Друга значително по-голяма платформа е швартована на пристанището ни и прилича на завод. Нощно време свети, като малък град, а платформите на рейд приличат на коледни елхи в морето. Личи си, че кипи живот и през нощта.
                A17DTС/S

Коментар

Газ ще има и газопровода ще мине през България. Важното е да пренася колкото се може по-малко руски газ и колкото се може повече арабски газ.
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

До миналия месец бяха две,една голяма на рейд и една малка в пристанището.Малката ходи някъде и вече трябва да се е върнала.В момента правят и цех за заваряне,но не знам до къде са стигнали
                    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

nikolovvd написа:
                      Газ ще има и газопровода ще мине през България. Важното е да пренася колкото се може по-малко руски газ и колкото се може повече арабски газ.
                      Явно. И аз се надявам на това.ЕС също държи на този пренос и ще го...разнообрази, както се вика.ПС: Което автоматично не означава, че ние, като поданици на тази Държава задължително ще се омажем.https://www.youtube.com/watch?v=s55xYfi-Qq4-това е касторо-то
                      A17DTС/S

Коментар

И със сигурност няма да мине по дъното на Черно море, поне докато технологията не напредне достатъчно.Руснаците се отказват защото не могат да прекарат 63 мил. куб.м., е тръбите ще ги положат, но по тях ще минат едва 17.Ако искате да разберете защо, четете тази статия от Лятото!http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%..._361529.htmlИ Турците ги отрязват руснаците!http://www.dnevnik.bg/evropa/2014/12...s/?ref=miniurl

Коментар

газ

Как така става че като минават тръбите през България е незаконен а като минава през Гърцияи другите държави законно .
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Като мине през Турция, може да се присъединят тръбите от другите държавици, което дефакто искат ЕС.И според мен това е по-добрият вариант.
                            "Без сърца, сме просто машини"
                            Toyota Prius 1.5 Hybrid
                            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

А да видим като стигнат до гръцко-турската граница Трансанадолския газопровод (TANAP) и Южен поток, към кой от двата ще се включим.Ако на власт са десните ще се включим към Трансанадолския газопровод (TANAP), а ако на власт са левите и русофилите към другия.А да видим как ще ни цакат с 500+$ цена на газа за 2012г.
                              Прикачени файлове

Коментар

Цената за нас е "братска". Както обичахме едно време да делим "по братски": за по-големия брат - повече. Колкото по-голям, толкова повече.Много ми е интересно, че най-скъпо продават руснаците газа си на "братските", славянски народи.Толкова за руското славянско "братство". Такива братя ще си намерим винаги накъдето и да се обърнем. Не, спасибо!

Коментар

Working...
                                X