Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия се отказва от "Южен поток".

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kay_ написа:
    vgeorgiev написа:
    Kay_ написа:
    Ех как ги обичам тия думи като "деверсификация". Тцтцтц кажи си го"разнообразие", като за прости хора Има и едни такива изрази от новините " Ре-старт на държавата", "Ре-старт на здравеопазването" и т.н. Е това, ако някой ми обясни какво означава...Евала му правя
    В този дух: https://www.facebook.com/video.php?v=385093985001530В. Николаев никак не го харесвам, но този път поведе въпросите много добре.
    Има хора, на които като почнеш да им говориш с купешки думи и си мислят... и аз нз какво си мислят, но се доверяват. Ама водещия и развали рахатлъка на дамата
    Ето ти цялото интервю! На мен ми направи впечатление нещо друго.http://clubz.bg/11450-ovcharov_vs_te..._v_iujen_potok
    Овчаров подчерта, че вече има и разходи, които и руски, и европейски компании са направили по проекта."Това може да ни навлече едни доста продължителни разправии и арбитражи за изплащане на причинени загуби на чужди икономически субекти", каза енергийният експерт.Запитан колко са тези разходи, той даде пример с италианска компания - част от проекта, чиито акции буквално са се сринали след новината, че той спира.
    Лъгане и мазане, както ти казваш, с купешки фрази. А в основата си, пълна тъпня!
    207 тиква автомат
    новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Добре сега, как така от един път се реши, че тези са щели да отидат за повишаване на пенсиите? Защо до преди месец никой не говореше, че тези 400 ли са, 600ли са, 900 ли са млн ще отидат тоно са пенсии? То даже преди месец никой незнаеше какво е подписано и за колко пари. Това ми е измиване пред хората, че било всичко за добра кауза, но видиш ли едва ли не са ни го пазели за изненада. Преди година по новините много се натягаха да говорят, че Ю.П. щял да отвори хиляди работно места. Даааа - за общи работници в рамките на 5-6 месеца. И така ли щеше да се пребори безработицата? Ясни са ми как се печелят конурси за такива проекти, само не се знаеше кой ще е на мушката, а някой друг щеше да прибере парата.
      ФИАТ- Пътят е само формалност
      ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
      -----------------------------------------------------
      FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

И едно малко по-интересно мнение на "зевзек автор". Харесват ми хипотезите му и начина, по който ги представя.:D http://clubz.bg/11559-edin_den_v_stranata_na_chudesata
        A17DTС/S
        Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Има една приказка, че само циганите докарвали работата до край, май ще излезе вярна :D Хвнахме да строим социализъм - не ни хареса. Започнахме да строим демокрация - то стана феодализъм. Започнахме проекта АЕЦ Белене - зарязахме го. Решихме да купим ядрен реактор от Русия за 7 -ми блок в АЕЦ Козлодуй - отказахме се. Сега започнахме строежа на Южен поток - пак не довършваме. До кога ще започваме разни неща, и ще ги зарязваме наполовина свършени или несвършени ? Нариват се едни пари за нещо, то се започва, ама не се завършва и те ти прахосани държавни пари. И то милиарди, не 5 лева ! Чудя се, ще доживея ли да видя в тая "държава" нещо започнато да бъде завършено !? Е, освен "пътя на българите до морето" . То щото извън Софието няма българи според ... няма да казвам кои.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Едно премръзнало врабче паднало на пътя.Минала една крава и го затрупала с голяма топла топка тор.Стоплило се врабчето и показало глава над купчинката. В това време минал гладен котарак, захапал врабчето за главата, измъкнал го и го изял.Какъв е извода? Не винаги, този който те залива с лайна ти е враг, а този който те измъква от лайната ти е приятел.Помните ли последната газова криза? Кой спря газа - Русия.Ако ЮП мине през България, тогава Украйна е загубена, а България, Италия, Сърбия и останалите държави по тръбата, ще правят каквото Русия нареди. Каква е гаранцията, че България няма да последва съдбата на Украйна.На практика със и без ЮП, Газпром се явява единствения доствчик на газ да България. Е за какво разнообразие говорим?Щели сме да загубим ХХХ милиона. Не ние, а ония които щяха да си напълнят джобовете. Нима кризата с КТБ не тръгна от конфликта между собственика на банката и Пеевски, след като прасето разбра, че са го отрязали от ЮП. И последно, задавате ли си въпроса, защо руснаците отказват да допуснат други до тръбата да транзитират газ. Дали някой не им е подшушнал, че в България има толкова газ, че може да изнася. Това е само хипотеза, но може да се окаже истина.
            Няма начин да няма начин!

Коментар

О, не само това! Аз смятам, че се отказваме от нови АЕЦ, щото имаме толкова много газ, че можем да опулим по една тръба пред всеки ветрогенератор и да го въртим с чист пропан-бутан, независимо има ли вятър, няма ли. Също и по една-две горелки пред всеки фотоволтаик. Жалко, че Божидар Димитров не е в правителството. Сигурно щеше да подаде хипотеза, че има древен план, ехехей още от на Атила прадядо му, според който по случай осемхилядната си годишнина България ще заяви световно икономическо и екологично господство, удавяйки света в природен газ, когато всички останали са си изчерпали запасите. Може пък да се окаже истина, де да знайш!
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

nikolovvd написа:
                Едно премръзнало врабче паднало на пътя.Минала една крава и го затрупала с голяма топла топка тор.Стоплило се врабчето и показало глава над купчинката. В това време минал гладен котарак, захапал врабчето за главата, измъкнал го и го изял.Какъв е извода? Не винаги, този който те залива с лайна ти е враг, а този който те измъква от лайната ти е приятел.Помните ли последната газова криза? Кой спря газа - Русия.Ако ЮП мине през България, тогава Украйна е загубена, а България, Италия, Сърбия и останалите държави по тръбата, ще правят каквото Русия нареди. Каква е гаранцията, че България няма да последва съдбата на Украйна.На практика със и без ЮП, Газпром се явява единствения доствчик на газ да България. Е за какво разнообразие говорим?Щели сме да загубим ХХХ милиона. Не ние, а ония които щяха да си напълнят джобовете. Нима кризата с КТБ не тръгна от конфликта между собственика на банката и Пеевски, след като прасето разбра, че са го отрязали от ЮП. И последно, задавате ли си въпроса, защо руснаците отказват да допуснат други до тръбата да транзитират газ. Дали някой не им е подшушнал, че в България има толкова газ, че може да изнася. Това е само хипотеза, но може да се окаже истина.
                +1
                Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

nikolovvd написа:
                  Щели сме да загубим ХХХ милиона. Не ние, а ония които щяха да си напълнят джобовете.
                  Това ме подсети за нещо, което си мислех онзи ден.Като ги слушам как са гракнали някои да защитават ЮП, направо се чудя дали пък те лично биха спечелили нещо, ако го имаше ЮП?Дори и да го направим, дори и да тръгне пълен на 100%, дори и да го изплатим за 20 години и след това да тръгнат едни пари като транзитни такси...Това с какво по-точно би помогнало на мен, в личен план?Ще ми вдигнат заплатата ли?Или кво?Ще влизат едни пари в държавата, после едни хора ще ги източват по познати и непознати начини, токът ще поскъпва, парното ще поскъпва, а държавата в лицето на ... кой всъщност олицетворява държавата? Правителството? Депутатите? Президента? КОЙ?... Народът ще духа супата. С или БЕЗ ЮП.

Коментар

Immortal написа:
                    nikolovvd написа:
                    Щели сме да загубим ХХХ милиона. Не ние, а ония които щяха да си напълнят джобовете.
                    Това ме подсети за нещо, което си мислех онзи ден.Като ги слушам как са гракнали някои да защитават ЮП, направо се чудя дали пък те лично биха спечелили нещо, ако го имаше ЮП?Дори и да го направим, дори и да тръгне пълен на 100%, дори и да го изплатим за 20 години и след това да тръгнат едни пари като транзитни такси...Това с какво по-точно би помогнало на мен, в личен план?Ще ми вдигнат заплатата ли?Или кво?Ще влизат едни пари в държавата, после едни хора ще ги източват по познати и непознати начини, токът ще поскъпва, парното ще поскъпва, а държавата в лицето на ... кой всъщност олицетворява държавата? Правителството? Депутатите? Президента? КОЙ?... Народът ще духа супата. С или БЕЗ ЮП.
                    Оня не го ли чу кво рече - Р.Овч. 50 години ли бяха по 10% пенсиите щели да се вдигнат. хаха

Коментар

То и сега има тръба и Русия плаща транзитни такси, ама на Овчаров нещо не му се говори за кинтите :D
                      207 тиква автомат
                      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

pplk написа:
                        То и сега има тръба и Русия плаща транзитни такси, ама на Овчаров нещо не му се говори за кинтите :D
                        Ами не са се осетили. На третия щяха да вдигнат заплатите, на четвъртия детските и т.н. Пускайки ТВ-то друго ме дразни. Преди изборите едно момче от пожарната, говореше как било мн важно бързо да се действа и ако народа избере правилните хора, които имали план за действие, разбираш ли нещата ще се оправят. Но държавата е в страшно деликатно състояние и е необходимо екстремно бързо да се действа. И кво стана? Един месец се събираха, следващия месец оня загуби тефтера и сега като по поръчна ЮП и третия месец се говори за това. Какво реално се случва за 2 и половина месеца? Аз чух един да разправя за кардинални промени в здравеопазването...заслушах се, то ставало въпрос за дигитализиране на здравните книжки. После пък за едни изгубени дела се говорело, то се оказа, че навремето са спестени едни пари за да е системата единна и сега щели да платят двйно повече да я направят единна. Е как да отида на следващите избори?

Коментар

Газ

Сега какво ще стане с купената земя гора от фирмата Първа Инвестициона банка май ще е най на далавера продавала е метър по 100 евроhttp://www.capital.bg/biznes/imoti/2...ahodka_na_pib/ А внесените пари за капитал на фирмата едва ли да се върнат в държавата
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Ти ПИБ не ги мисли, че до Май имат да връщат 900 милиона на държавата.
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

Ето една идея на моя приятел Humppa. (него го е срам да я пусне, за да не го обвините в каквото се сетите):"Европа търси алтернатива на руския газ. Аз я давам тази алтернатива for free. Ето и замисъла: така и така хрантутим стотици хиляди безработни (цигани), то започваме да гушим безработните (цигани) с боб за закуска, обяд и вечеря, като към всеки г*з на безработен (циганин) се привърже шланг с акцизен разходомер. опитваме се да гарантираме добив от около 1 кубик от г*з на безработен (циганин). Освен това по този начин ще се знае броят на безработните (цигани) и няма нужда техните гласове да се купуват. Просто ще се разпределят пропорционално - 60% на управляващата партия, останалите 40% - на ДПС."А, и да знаете, не е от вашите, от нашите си е: "не, не цитирай ме ти, че напоследък май ме мислят за рубладжия-комунист"

Коментар

Абе не знам дали го спират този ЮП, ама работят в морето денонощно!!! Тъй и не се научих как се качват снимки - щях да ми кача една от балкона - не съм виждал такова движение и трафик в бургаския залив от десетина години...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X